|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: st září 14, 2011 8:22 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | jake ryze ? Klasicke loupane co ma GI po uvareni nad 70 ? To pred spanim opravdu idealni neni, natoz v diete.... |
Pozor ale jeden mistni "odbornik" na vsechno mne nedavno na zaklade jednoho topiku vehementne v PM presvedcoval, ze starat se o GI u ryze je nesmysl a ze ho prekvapuje, ze zrovna my dva tohle resime. Mozna ti psal taky :-) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: st září 14, 2011 8:31 pm Předmět: |
|
|
ja sem zral x let v jednom jidle 100g sacharidu z te normalni lepkave loupane rejze a slo me to kurevsky do tuku. Ted davam v jednom jidle max tech 50/60g jen z vlocek nebo rejze natural a je to fakt velkej rozdil a hlavne taky nemam takove chute. Driv sem sezral sacek ryze a nejradsi bych jeste sezral 5 tatranek, ted si dam 80g vlocek a su happy :)
|
|
| nahoru |
|
 |
jir.ka
|
Zaslal: st září 14, 2011 9:48 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | jake ryze ? Klasicke loupane co ma GI po uvareni nad 70 ? To pred spanim opravdu idealni neni, natoz v diete.... |
Po jake dobe po konzumaci ryze, racii a podobne je uz ok jit do postele? stacej treba 1,5-2h?
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: st září 14, 2011 9:59 pm Předmět: |
|
|
v dietě je potřebné dávkovat i v rámci sahcaridových vln sacharidy vždy od rána a tak i na vrcholu vlny např. při 400 g dávkovat tak, aby NIKDY v seriózní dietě nezbylo 100 na noc.
hv - nevím, já nezažil moc závodníků, kteří by používali jinou než klasickou řýži (pochopitelně třeba jasnínovou atd., ale natural jsem mockrát neviděl)
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: st září 14, 2011 10:11 pm Předmět: |
|
|
no ja su asi hodne carbs sensitive :) Protoze kdyz ctu, ze treba 80kg kluk zere denne 700g sacharidu a nemuze nabrat, tak hledim jak puk. Me staci tech 250/300g na udrzeni vahy a abych nabral, tak me staci tech 400g... Ted dietuju a davam 100/200g a vaha moc neklesa...
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: st září 14, 2011 10:22 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | no ja su asi hodne carbs sensitive :) Protoze kdyz ctu, ze treba 80kg kluk zere denne 700g sacharidu a nemuze nabrat, tak hledim jak puk. Me staci tech 250/300g na udrzeni vahy a abych nabral, tak me staci tech 400g... Ted dietuju a davam 100/200g a vaha moc neklesa... |
já o tom nyní zrovna píšu kapitolu , ono je to hodně individuální dle somatotypu i aktuálního tělesného složení, jeden 80 kg vážící závodník může na 300 g skvěle rýsovat, zatímco jiný se s váhou dolů nepohne ani omylem. Na druhou stranu mnohem častěji je příčinou neklesání váhy paradoxně spíš nízký příjem sacharidů, který následně zabrzdí metabolismus, zatímco vysokosacharidové diety ti ho udrží rozjetý a i když máš celkově více, jdeš s tukem pryč lépe...
|
|
| nahoru |
|
 |
kwaker

|
Zaslal: st září 14, 2011 10:49 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | hovnival napsal: | | no ja su asi hodne carbs sensitive :) Protoze kdyz ctu, ze treba 80kg kluk zere denne 700g sacharidu a nemuze nabrat, tak hledim jak puk. Me staci tech 250/300g na udrzeni vahy a abych nabral, tak me staci tech 400g... Ted dietuju a davam 100/200g a vaha moc neklesa... |
já o tom nyní zrovna píšu kapitolu , ono je to hodně individuální dle somatotypu i aktuálního tělesného složení, jeden 80 kg vážící závodník může na 300 g skvěle rýsovat, zatímco jiný se s váhou dolů nepohne ani omylem. Na druhou stranu mnohem častěji je příčinou neklesání váhy paradoxně spíš nízký příjem sacharidů, který následně zabrzdí metabolismus, zatímco vysokosacharidové diety ti ho udrží rozjetý a i když máš celkově více, jdeš s tukem pryč lépe... |
tak mě nějak příjde, že je jedno co se kde píše a že si to člověk musí opravdu vyzkoušet sám na sobě, ikdyž jsou dva stejní endomorfové, tak každej potřebuje jiný množství sachrů. Já na tom jsem asi jako hovnival...ted mám do 150gr sachrů a jde mě dolů tuk a žadna svalovina.
p.s. a hodně aerobky _________________ pojedeme zkratkou, je to sice dál, ale o to horší cesta
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: čt září 15, 2011 5:40 am Předmět: |
|
|
| citace: | | hv - nevím, já nezažil moc závodníků, kteří by používali jinou než klasickou řýži (pochopitelně třeba jasnínovou atd., ale natural jsem mockrát neviděl) |
Já jsem také nikdy žádnou jinou rýži než obyčejnou nejedl. A nějaký glikemický index jsem nikdy nebral v úvahu a to ani v dietě před závody. A pokud vím tak v té době to ani ostatní závodníci co jsem znal nikdy neřešil. V juniorských letech jsem jedl denně 700 až 800g sacharidů ale cvičil jsem mnohem častěji a intenzivněji než teď a pomalu jsem nabíral. Teď jím 450 až 550g a držím se pořád na stejné váze akorát když do sebe cpu kreatin a glutamin tak 3-4 kg naberu ale ty potom zase shodím.[/quote]
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: čt září 15, 2011 9:39 am Předmět: |
|
|
[quote="Draper"]...[quote]
Ten místní odborník ti k tomu řekl, že pokud k tý rejži žereš tuky, tak je to téměř jedno v rámci GI, jelikož tuk ti inzulinovou reakci zpomalí dostatečně, na čež si argumentoval, že ti to prostě chutná a proto to jíš:)
Ale pokud člověk žere jenom rejži, pak ano a je vhodnější rejže s troškou lepším GI :)
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: čt září 15, 2011 11:31 am Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | hovnival napsal: | | no ja su asi hodne carbs sensitive :) Protoze kdyz ctu, ze treba 80kg kluk zere denne 700g sacharidu a nemuze nabrat, tak hledim jak puk. Me staci tech 250/300g na udrzeni vahy a abych nabral, tak me staci tech 400g... Ted dietuju a davam 100/200g a vaha moc neklesa... |
já o tom nyní zrovna píšu kapitolu , ono je to hodně individuální dle somatotypu i aktuálního tělesného složení, jeden 80 kg vážící závodník může na 300 g skvěle rýsovat, zatímco jiný se s váhou dolů nepohne ani omylem. Na druhou stranu mnohem častěji je příčinou neklesání váhy paradoxně spíš nízký příjem sacharidů, který následně zabrzdí metabolismus, zatímco vysokosacharidové diety ti ho udrží rozjetý a i když máš celkově více, jdeš s tukem pryč lépe... |
jo sak to je ted trend tech treneru profesionalu, hodne jidla+hodne aerobky= rychlej metabolismus a spalovani... jako dava to smysl. urcite je lepsi hodne zrat a hodne se hejbat, nez ubrat zradlo a tolik se nehejbat... :)
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt září 15, 2011 11:42 am Předmět: |
|
|
Já dřív- 400g sachrů denně dostal jsem se na skoro na 90kg, přibíral jsem 2kg měsíčně
Pak vlny z 87kg na 74kg
Já teď - 75kg - 500g sachrů a 150g bílkovin a jde to pomalu nahoru. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: čt září 15, 2011 7:08 pm Předmět: |
|
|
Jak říkám, je vcelku jednou, jestli si dáš jako přílohu sáček čerstvě uvařené rýže a nebo 4 rohlíky.
|
|
| nahoru |
|
 |
mpvp
|
Zaslal: čt září 15, 2011 7:45 pm Předmět: |
|
|
asi ma vliv na hubnutí kdyz nekdo prestane kourit ze? kamos prestal jede taky vlny a ma stim docelaproblem
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: čt září 15, 2011 7:58 pm Předmět: |
|
|
| mpvp napsal: | asi ma vliv na hubnutí kdyz nekdo prestane kourit ze? kamos prestal jede taky vlny a ma stim docelaproblem |
Nehledě na to, že bude žrát, jak smyslu zbavený mu to spomalý metabolismus.
Není nic lepšího na zahnání hladu při 50g sachrů si dát výživnou spartu
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: čt září 15, 2011 8:12 pm Předmět: |
|
|
Zajímalo by mě, jaký máte časový interval mezi jídly např při 200g sach denně při dávce 40g bílkovin v jedné porci u 100kg vážícího jedince. Někde jsem četl předsoutěžní rozpis u 80kg kluků a byl tam 2 hodinový rozestup, což se mě zdá být zbytečně krátká doba s ohledem na to, že většina bílkovin bude příjímana z masa. Myslím, že 2,5 až 3 hodiny bude dostačující.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|