Gamesy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 115, 116, 117 ... 265, 266, 267  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Gamesy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Gamesy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
spider1029

PříspěvekZaslal: pá září 16, 2011 7:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

uz sa da poskladat vlatna postava (pod skill calculator)

http://eu.battle.net/d3/en/class/
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
xCROWx

PříspěvekZaslal: pá září 16, 2011 8:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Paří někdo Dead Island ?
spider1029

PříspěvekZaslal: pá září 16, 2011 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja som v druhom akte...
Turakam

PříspěvekZaslal: pá září 16, 2011 8:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Teraz pre fandov warhammeru vyšiel moc podarený W40k: Space Marine, riadne řezba ako zo starej školy, hordy orkov, príslušníkov chaosu a pod. + stroje na zabíjanie ultramarines.
xCROWx

PříspěvekZaslal: pá září 16, 2011 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na to jsem se hodně těšil, recenze to má dost různorodý. Ale pro die hard W40k fandu je to jasná povinnost. Jen si na to musím udělat čas. Dawn of War 2 pařím doteď :)
Trhanec

PříspěvekZaslal: pá září 16, 2011 9:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dead Island jsem dohrál před dvěma dny a můžu říct, že dlouho mě nic takhle nenachlo.. Možná to bylo i tím, že jsem od toho nečekal nic zvláštního a o to víc mě to překvapilo.. Pro mě 10/10, naprostá dokonalost, zombie jsem měl vždy rád a tohle prostředí, ta volnost, ta délka hry, no prostě bomba.
spider1029

PříspěvekZaslal: pá září 16, 2011 10:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Za aku postavu si hral? Ked sa ti to tak pacilo tak asi vyskusas aj inu postavu nie?
Trhanec

PříspěvekZaslal: pá září 16, 2011 10:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

spider1029 napsal:
Za aku postavu si hral? Ked sa ti to tak pacilo tak asi vyskusas aj inu postavu nie?

Za Sama B a ne znova si to nezahraju.. Ačkoliv hra byla úžasná po všech stránkách, tak znovu hry nehraju, už není žádná motivace hrát pro mě hry znova, který jsem už jednou prošel i když to má buhví jakou znovuhratelnost (což tohle zrovna moc nemá krom jiný postavy), protože znám dialogy, vím jakej bude konec (i když u některých her může být více konců, ale omáčka okolo toho je vždy stejná), znám obsah úkolů a už není to správný napětí, že nevíte co vás čeká. Každopádně, když jsem to hrál po prvý, nemohl jsem se od toho vůbec odtrhnout, fakt povedenej kousek, doporučuju.
secret78

PříspěvekZaslal: pá září 16, 2011 10:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Majesty napsal:
Deus Ex 1 je pro me nejlepsi hra vsech dob

Deus Ex: Human revolution podobne dobré:)
cipinek

PříspěvekZaslal: so září 17, 2011 3:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nejlepší hra všech dob je DOOM 2, pak Starcraft a pak možná Warcraft 2, a mladí *, kteří ste zapnuli komp před 10 rokama, tak si * a pak si stejně tyto hry na webu najděte a zahrajte, tyto hry utrvářely dějiny, *...
Turakam

PříspěvekZaslal: so září 17, 2011 3:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

skludni hormóny chlape, hry, ktoré opisuješ majú fakt prepracovanú a veľmi userfriendly hrateľnosť, lebo si vymenoval jedno prelomové fpsko, jednu progamingovú realtimovku a druhá podobného konceptu, len iného z fantasy súdka, ale skutočne čakáš od hry iba toto? Ja teda nie, sorry. Keď už uvažovať o nejakej best eva hre, tak určite by som volil skor poriadneprepracované rpgčko zo starej školy alebo niečo od japonských géniov herného biznisu.

U mňa pravdepdobne
Metal gear Solid (1, 3)
Icewind Dale (1, 2)
Might and Magic 6
séria Total War

čo však neznamená, že si neužívam súčasný mainstream (už len kvôli tej pastve pre oči, ktorú súčaná technikaumožňuje) a dobre sa bavím, mmo scénu nevynímajúc.

Naposledy upravil Turakam dne so září 17, 2011 4:19 am, celkově upraveno 1 krát
cipinek

PříspěvekZaslal: so září 17, 2011 4:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
nejlepší hra všech dob je DOOM 2, pak Starcraft a pak možná Warcraft 2, a mladí čuráčci, kteří ste zapnuli komp před 10 rokama, tak si vyhoňte péra a pak si stejně tyto hry na webu najděte a zahrajte, tyto hry utrvářely dějiny, kokoti...

já jsem to všechno hrál, byl jsem u toho, svěřím se vám s velkým tajemstvím, ve hře Warcraft II, byl v jedné misi zničit základnu Orků v pravo dole, vy ste začínali jenom s pár jednotkama lidí, kteří se měli vylodit na na základně Orků, ale cestou bylo možno, nebo spíš určeno dobýt katapulty, které se po zajmutí daly využít na zničení věží a lehký průběh invaze do základky Orků, ale já jsem tuto misi dokončil tak, že jsem dobíjel základnu Orků a jejich věží tím, co jsem měl na začátku, prostě drsnej pařan jako prase, věže ještě byly obehnané kůly, které se musely rozbít a pak se dalo útočit a zničit věže, já jsem to dobyl s tím, co jsem měl, bez toho, abych šel dolů zajmout katapulty, které dritily věže bez toho, aby na ně věž útočila, takže pohoda dobývání...., kurva, to bývalo pařanství, dneska hanba blít...:-))), ale já už jsem asi 7 let nepařil, ale co koukám na ty v těch televizích pro hráče na Primě a ČT2, tak se stejně nedokážu ubránit pocitu, že jsme tenkrát byli kurva hardcore pařani, ne jako dneska...
Turakam

PříspěvekZaslal: so září 17, 2011 4:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

obtiažnosť bola o niečom inom, to máš pravdu, ono napríklad prejsť taký die by the sword, pomaly ani tvorcovia nerátali, že to dá nejaká extra väčšina, ale ak sa mám priznať, v súč. už sa mi, ak už hrám, nejak frustrovať, kvôli prestrelenej obťiažnosti či zle nadesignovanej misii fakt nechce.
cipinek

PříspěvekZaslal: so září 17, 2011 4:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
skludni hormóny chlape, hry, ktoré opisuješ majú fakt prepracovanú a veľmi userfriendly hrateľnosť, lebo si vymenoval jedno prelomové fpsko, jednu progamingovú realtimovku a druhá podobného konceptu, len iného z fantasy súdka, ale skutočne čakáš od hry iba toto? Ja teda nie, sorry. Keď už uvažovať o nejakej best eva hre, tak určite by som volil skor poriadneprepracované rpgčko zo starej školy alebo niečo od japonských géniov herného biznisu.

U mňa pravdepdobne
Metal gear Solid (1, 3)
Icewind Dale (1, 2)
Might and Magic 6

čo však neznamená, že si neužívam súčasný mainstream (už len kvôli tej pastve pre oči, ktorú súčaná technikaumožňuje) a dobre sa bavím, mmo scénu nevynímajúc.

ale ano, každý má svoji milovanou hru a věřím, že to, co jsi popsal ty je je pre ťěba pecka ako hrom.... mňa sa tiež páči RPR, ale treba Diablo I, to bola pecka ako prase, tak atmosféra, pametáš sa?
cipinek

PříspěvekZaslal: so září 17, 2011 4:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
obtiažnosť bola o niečom inom, to máš pravdu, ono napríklad prejsť taký die by the sword, pomaly ani tvorcovia nerátali, že to dá nejaká extra väčšina, ale ak sa mám priznať, v súč. už sa mi, ak už hrám, nejak frustrovať, kvôli prestrelenej obťiažnosti či zle nadesignovanej misii fakt nechce.

to je práve to, ta obtížnost je právě taková, abys našel to nejlepší řešení, není to bezhlavé kosení nepřátel, prostě si tu hru musíš užít, přijít na to, co autor chtěl, abys udělal, miloval jsem těžké hry, které mě nutili přemýšlet, třeba málo nábojů, hledá tajných místností, kde byly drsnější zbraně, bez kterých jsi nemohl pokračovat dále, atd...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Gamesy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 115, 116, 117 ... 265, 266, 267  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: