|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
c87

|
Zaslal: út září 20, 2011 6:02 pm Předmět: |
|
|
na obrazku je mala lyzica cajova, nie velka polievkova!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cmtr2©®
|
Zaslal: út září 20, 2011 6:10 pm Předmět: |
|
|
| c87 napsal: | | na obrazku je mala lyzica cajova, nie velka polievkova! |
Beast34 k monitoru přiložil polévkovou lžíci a byly podobně velké.
Nejdříve se sype protein, respektive gainer do shakeru před vodou, potom se někdo z fotky lžíce která je 5cm od objektivu domnívá, že je polévková, protože na obrázku vypadá velká. Je to tady samý hlavoun vidím :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Beast34
|
Zaslal: út září 20, 2011 6:34 pm Předmět: |
|
|
| cmtr2©® napsal: | | c87 napsal: | | na obrazku je mala lyzica cajova, nie velka polievkova! |
Nejdříve se sype protein, respektive gainer do shakeru před vodou, potom se někdo z fotky lžíce která je 5cm od objektivu domnívá, že je polévková, protože na obrázku vypadá velká. Je to tady samý hlavoun vidím :) |
zas sa z toho neposer - nie nadarmo som tam dal hned edit mojho prispevku
|
|
| nahoru |
|
 |
cmtr2©®
|
Zaslal: út září 20, 2011 6:37 pm Předmět: |
|
|
| Beast34 napsal: | | cmtr2©® napsal: | | c87 napsal: | | na obrazku je mala lyzica cajova, nie velka polievkova! |
Nejdříve se sype protein, respektive gainer do shakeru před vodou, potom se někdo z fotky lžíce která je 5cm od objektivu domnívá, že je polévková, protože na obrázku vypadá velká. Je to tady samý hlavoun vidím :) |
zas sa z toho neposer - nie nadarmo som tam dal hned edit mojho prispevku |
:-*
|
|
| nahoru |
|
 |
m1ro
|
Zaslal: út září 20, 2011 6:53 pm Předmět: |
|
|
Na te modre odmerce od Reflexu zezdola pise 5ml. Mam 250g Reflex pixlu, podle vseho by teda mela vydrzet na 50 davek. Dal jsem si tu praci a presypal presne 50 odmerek (presne po okraj) do sklenicky vedle. Vysledek - zustalo celkem dost creatinu v pixle, bohuzel jsem jej uz dost pouzil pred merenim, takze nemuzu rict, kolik presne zustalo. Kazdopadne to 5g neni, ono prasek a tekutina je dost rozdil. Nemam mikrovahu, ale vic nez 3g creatinu v jedne odmerce asi nebude podle vseho. Ja davam 1,5 odmerky.
Mimochodem tohle je prvni creatin co na mne funguje tak, jak fungovat ma a to jsem jich uz zkusil celkem dost, ale nikdy ne Creapure. Jsem ektomorf a z kazdyho kila mam radost, ale uz po 5 dnech nasycovaci faze 2kg nahore (jasny ze je to voda) a navic celkem znatelne stoupla sila u vsech cviku. Creatine od Reflexu ja muzu jen doporucit :) Osobne davam kreatin zasadne do ciste ohrate vody, nalacno mezi jidly. Mnohem lepe ucinkuje.
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
Zaslal: út září 20, 2011 8:04 pm Předmět: |
|
|
| m1ro napsal: | Na te modre odmerce od Reflexu zezdola pise 5ml. Mam 250g Reflex pixlu, podle vseho by teda mela vydrzet na 50 davek. Dal jsem si tu praci a presypal presne 50 odmerek (presne po okraj) do sklenicky vedle. Vysledek - zustalo celkem dost creatinu v pixle, bohuzel jsem jej uz dost pouzil pred merenim, takze nemuzu rict, kolik presne zustalo. Kazdopadne to 5g neni, ono prasek a tekutina je dost rozdil. Nemam mikrovahu, ale vic nez 3g creatinu v jedne odmerce asi nebude podle vseho. Ja davam 1,5 odmerky.
Mimochodem tohle je prvni creatin co na mne funguje tak, jak fungovat ma a to jsem jich uz zkusil celkem dost, ale nikdy ne Creapure. Jsem ektomorf a z kazdyho kila mam radost, ale uz po 5 dnech nasycovaci faze 2kg nahore (jasny ze je to voda) a navic celkem znatelne stoupla sila u vsech cviku. Creatine od Reflexu ja muzu jen doporucit :) Osobne davam kreatin zasadne do ciste ohrate vody, nalacno mezi jidly. Mnohem lepe ucinkuje. |
a nebylo by lepší ten kreoš davat s rychlejma sacharidama když se na ně váže?
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: út září 20, 2011 8:09 pm Předmět: |
|
|
Co se tyce Reflexu a creatinu, tak jsem mel ten stejny problem, mely dve velikosti odmerek. Ja jsem to mel ale naopak, byla tam asi vetsi, takze pri michani 2 odmerky na jednu davku, me baleni na mesic vydrzelo 3 tydny, druhy baleni uz jsem davkoval odmerku a pul a bylo to tak okorat, ale asi neni nic lepsiho nez koupit digi vahu za 300 a v kuchyni se ti neztrati i na ostatni veci...
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út září 20, 2011 8:53 pm Předmět: |
|
|
mám jeden možná hloupej dotaz - jaké jsou konkrétní rozdíly mezi krea alkalynem, crea ethyl esterem a monohydrátem? - co je nejúčinnější a tak?
Naposledy upravil DiamonD123 dne st září 21, 2011 2:37 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
m1ro
|
Zaslal: út září 20, 2011 9:24 pm Předmět: |
|
|
ALKAPONE: Ono se prave objevuje vsude porad vic clanku o tom, ze se nevyplaci kombinovat kreatin se sacharidama, protoze sacharidy zvysuji kyselost zaludku a tim vice znehodnocuji kreatin a take vznika vic zaludecnich potizi v souvislosti s uzivanim kreatinu. Proste staci, kdyz se normalne najis (aby v tom jidle byly samozrejme sachry) a treba za 2 hodiny das kreatin, v krvi "se pak kreatin s cukry uz potka". Aspon tak jsem to pochopil. Ale bude to urcite dost individualni. Na sobe mam odzkouseno ze mi lip zabira jak jsem psal vyse. Pouzivam kreatin tak jednou za pulrok, takze rozdil urcite hned poznam. Ono i krealkalyn funguje na tom principu, ze je ke kreatinu pridana soda, ktera je silne zasadita :)
Navic myslim ze jsem take nekde cetl, ze nakratko take mirne zahusti krev a tudiz se nevyplaci jej brat brat treba tesne pred treninkem. Jasny ze to jsou vsechno takovy malickosti, ale proc to delat zbytecne hur.
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: čt září 22, 2011 9:48 am Předmět: |
|
|
| m1ro napsal: | ALKAPONE: Ono se prave objevuje vsude porad vic clanku o tom, ze se nevyplaci kombinovat kreatin se sacharidama, protoze sacharidy zvysuji kyselost zaludku a tim vice znehodnocuji kreatin a take vznika vic zaludecnich potizi v souvislosti s uzivanim kreatinu. Proste staci, kdyz se normalne najis (aby v tom jidle byly samozrejme sachry) a treba za 2 hodiny das kreatin, v krvi "se pak kreatin s cukry uz potka". Aspon tak jsem to pochopil. Ale bude to urcite dost individualni. Na sobe mam odzkouseno ze mi lip zabira jak jsem psal vyse. Pouzivam kreatin tak jednou za pulrok, takze rozdil urcite hned poznam. Ono i krealkalyn funguje na tom principu, ze je ke kreatinu pridana soda, ktera je silne zasadita :)
Navic myslim ze jsem take nekde cetl, ze nakratko take mirne zahusti krev a tudiz se nevyplaci jej brat brat treba tesne pred treninkem. Jasny ze to jsou vsechno takovy malickosti, ale proc to delat zbytecne hur. |
Toto vsechno ohledne kreatinu propaguje (pro nekoho kontroverzni) pan tetsuo a lide, kteri to podle nej siri dal (dale pak take, ze staci pouzivat uplne nejlevnejsi kreatiny monohydraty atd.). Takze je to jedna z moznosti, jak kreatin brat a o tom, co je lepsi se (nejen) s tetsuem uz x let vedou nekonecne polemiky (mimo jine i kdesi zde v tomto foru).
|
|
| nahoru |
|
 |
m1ro
|
Zaslal: čt září 22, 2011 3:41 pm Předmět: |
|
|
Ano, u nej jsem to cetl hodne davno snad poprvy, ale tech clanku je mnohem vice na ruznych strankach. Nakolik uz jsou jen okopirovane jeden od druhyho samozrejme nevim.
|
|
| nahoru |
|
 |
SP1R1T

|
Zaslal: út září 27, 2011 11:12 am Předmět: Dávkování |
|
|
Zdravím, mohli byste mi poradit s dávkováním kreatinu. Právě sem začal s KORTE treninkem a k tomu sem si koupil poprvé kreatin. Neco sem o dávkování četl, ale chci se rači o tom přesvěčit, zda to tak možu brat. Dodám, že měřím 177 a vážím 72kg.
varianta:
1.Týden nabýrací fáze - 20g a to ráno 5g na lačno, 5g 30 min před treninkem, 5 po treninku a 5 g před spaním. V netreninkový den 5g ráno, 5 před spaním a 10g nejak v průběhu dne před jidlem.
2.-4. Týden udržovací fáze - 5g kreatinu. V treninkový den po trenninku a v netreninkový den bud ráno nebo během dne před jídlem.
5.-8. týden - kreatin nebrat - ukončení cyklu. Poté zas to samé.
Kolik takových cyklů se má opakovat?
Ještě sem četl o variantě že po dobu 5-ti týdnu brat kreatin 20g denně, ale to už je pořádná nálož. Raději bych zkusil tu první možnost.[/b]
|
|
| nahoru |
|
 |
p.Burns

|
Zaslal: st září 28, 2011 2:22 pm Předmět: |
|
|
dotaz: po vysazeni kreatinu klesa jeho hladina ve svalech a po 3-4 tydnech je na původní hodnotě (hodnoty před doplňováním kreatinu ke stravě).
Kofein neguje ucinky kreatinu, tzn.- kdyz po vysazeni kreatinu budu do sebe prat hodne kofeinu,tak hladina kreatinu ve svalech klesne rychleji nez za 3-4 tydny?..takze budu moct dát kratší přestavku mezi "kreatin.kurami"?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st září 28, 2011 2:50 pm Předmět: |
|
|
Nerekl bych _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|