- rozehřátí, stretching
- pár sérií shybů a benchů na rozehřátí
- nácvik direktů, háků a lowkicků na pytel
- bicepsové zdvihy s EZ, 20x20, 10x30, 5x40, 3x50
- shyby, 8x Oddo, 3x Oddo+10, 2x Oddo+20
- znova pytel, důraz na techniku
- nakonec sklapovačky, shyby na max, trh s jednoručkou a BEAR Complex jen s osou 30x (Clean + Front Squat + Pushpress + Back Squat)
Kámo jak si na tom s technikou olympiského trhu? Ne bo jak si se to učil?
Techniku sem se učil sám, zhlédl sem pár videí na Yůťub, a pak zkoušel a zkoušel jen s osou a postupně přidával, ale s technikou přemístění a výrazu sem na to znatelně líp, trh cvičím teprve krátce a většinou jen trh z polo, není to teda klasický olympijský full snatch ale power snatch Btw tento týden bysme mohli dát klidně ten společný trénink?
EDIT: říkám si že už sme se museli potkat na Sokolce ne? Kdy máte tréninky muy thai? Minimálně v šatně nebo tak, já tu mám fotek plno tak mě poznáš snadno
no treninky mám právě vždy před tebou.
17.15 – 18.30 Pondělí
17.15 – 18.30 Středa
18:00 - 19:30 Čtvrtek.
V úterý mám trenink zatím ve škole. (posilovačku) a v sobotu posilovačka příroda (pneumatiky, sprinty , atd.)
Takže myslím si že se ani možná nemáme šanci setkat.
Do posilky bych šel max v pátek či sobotu. A nebo když bude v ůterý volno.
Ale zatím si nedokážu moc představit, že bych jezdil třeba dopoledne posilkua a večer Muay thai.
Ale tu techniku toho trhu bych si chtěl s stebou určitě zkusit.
Já právě taky jedu pořád trh z polo a ne celý trh ze země. Ale zdá se mi, že ten z polo je těžší, protože u trhu ze země dáš čince energii už od země, takže by to mělo být teoreticky lehčí. Prakticky nevím , ale asi už začnu trénovat od země. No a až se tohle naučím, tak chci zkoušet trh od země do dřepu s činkou nad hlavou.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
no treninky mám právě vždy před tebou.
17.15 – 18.30 Pondělí
17.15 – 18.30 Středa
18:00 - 19:30 Čtvrtek.
V úterý mám trenink zatím ve škole. (posilovačku) a v sobotu posilovačka příroda (pneumatiky, sprinty , atd.)
Takže myslím si že se ani možná nemáme šanci setkat.
Do posilky bych šel max v pátek či sobotu. A nebo když bude v ůterý volno.
Ale zatím si nedokážu moc představit, že bych jezdil třeba dopoledne posilkua a večer Muay thai.
Ale tu techniku toho trhu bych si chtěl s stebou určitě zkusit.
Tak já pujdu do fitka ve čtvrtek určitě, a dneska bysme se mohli taky potkat, budu tam tak 18:45, v 19h nám začíná trénink
Tak ve zkratce tento týden 2x trénink MMA, 1x fitko
Tréninky MMA byli brutální, makačka jako blázen, na konci tréninku sem vždycky rád že se aspoň dobelhám na kolej
Ve čtvrtek pak posilka s deemaem, kterému tímto veřejně slibuju, že mu těch 50kč co za mě zatáhl vrátím V posilce celkem pohoda, nějaké přemístění + výraz up to 4x60, potom mrtvoly s vyšším počtem opakování up to 15x90 a lehký cg bench
Jinak je mě od čtvrtka tak nějak všelijak, únava, rýmečka a celková nechuť cokoliv dělat, asi na mě něco leze, ale dneska už je to mnohem lepší tak snad se mi to podařilo o víkendu vykurýrovat a tento týden zase hurááá do tréninku
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru