|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CIZO

|
Zaslal: po září 26, 2011 10:18 am Předmět: |
|
|
Nic si z toho nedělej, já si bez tréninkovýho plánu nejsem schopnej zacvičit dýl než dva-tři tejdny a to už trénuju přes 10 let _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: po září 26, 2011 11:15 am Předmět: |
|
|
Treba jednou pochopis, co se tu ja, Kubaz a urcite i jini podobneho nazoru snazime rict. Zatim si ale klidne cvic sve treninkove rutiny. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po září 26, 2011 6:33 pm Předmět: |
|
|
26.9.
bench 15x60, 8x90, 5x100, 4x105, 6x90, 2x15x60
sikma 3x12x25
rozpazky 3x10x14
pulover 2x12x32
tlaky 5x55, 5x65
JČ 9x32
pokus o arlnodovi tlaky
zapaz 3x10x11
upaz 3x10x11
kladka bricho 3x20
nohy ve visu 3x10 _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po září 26, 2011 6:45 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: |
to draper: jasne pocity jsou prima, ale jak poznat, ze mi neco nese vysledky? | v zrcadle, tam by to být vidět mohlo _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po září 26, 2011 7:01 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Peter Ustinov napsal: |
to draper: jasne pocity jsou prima, ale jak poznat, ze mi neco nese vysledky? | v zrcadle, tam by to být vidět mohlo |
jak uz jsme spal, za posledni asi 3 roky jsme vyrazne nezmenil postavu, leda na urcite obdobi s evice vysekam, kdyz je vic pohybu nebo pres vanoce rochu zaliju,a le je to plus minus 3 kila _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po září 26, 2011 7:43 pm Předmět: |
|
|
Čas tam poslať minimálne päť jedál + dva-tri šejky, samozrejme v pravidelných intervaloch tak okolo dvoch hodín. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po září 26, 2011 8:45 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Čas tam poslať minimálne päť jedál + dva-tri šejky, samozrejme v pravidelných intervaloch tak okolo dvoch hodín. |
dekuju, ale jednak je to nemozne a jednak nechci pribrat na vaze
jenom maximalizovat vykony _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po září 26, 2011 9:09 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Turakam napsal: | | Čas tam poslať minimálne päť jedál + dva-tri šejky, samozrejme v pravidelných intervaloch tak okolo dvoch hodín. |
jenom maximalizovat vykony |
aha, to som nevedel, že nechceš nabrať, tak potom už len good luck. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út září 27, 2011 5:30 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | Turakam napsal: | | Čas tam poslať minimálne päť jedál + dva-tri šejky, samozrejme v pravidelných intervaloch tak okolo dvoch hodín. |
jenom maximalizovat vykony |
aha, to som nevedel, že nechceš nabrať, tak potom už len good luck. |
dekuju., vazne nevim, co bych si pocal, kdybych byl tezsi, ale myslim si, ze na svoji vahu bych mohl zvedat vic, motivaci je pro me treba draper, pri metraku vahy ma tak 8% tuku, na mrtvolu zveda dvojnasobek sve vahy v deseti seriich po peti _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Saphenus
|
Zaslal: út září 27, 2011 10:24 am Předmět: |
|
|
zaujimave. bojis sa kil naviac a chces mat silu :DDD ja som na tom mozno podobne v maji-juni vo forme ( teraz som uz 3 mesiace necvicil takze som mimo formy aj idealnej vahy aj vsetkeho  ) som vladal pri 80-82kg serie s 50kg jednoruckami na rovnej lavicke, drepy 160kg bez opasku a bez bandazi a mrtvy tah okolo 200 kg tlaky na ramena 35kg jednorucky a co ja viem uz si nespominam. dopracoval som sa k tomu dokonca bez akychkolvek doplnkov a treningom 2x do tyzdna. a myslim si ze najvacsi podiel na tom ma spravny trening a hlavne silny stred tela. konkretne cvicim tak ze sa zameriavam na nizke pocty opakovani okolo 3 a vyssiu intenzitu. a trening typu metoda vychodneho bloku z mainwebu. a hlavne pocuvam svoje telo :D a stale cvicim cele telo zakladnymi cvikmi. inak sa to pri takej nizkej frekvenci ani neda. a dbam na to aby som sa pri zakladnych cvikoch s vysokou intenzitou 2x do tyzdna nepretrenoval.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út září 27, 2011 10:45 am Předmět: |
|
|
Ty si držel na jaře dietu viď? Z kolika kil na kolik? A jak se ti během tý diety změnily silový výkony?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út září 27, 2011 11:04 am Předmět: |
|
|
nejde o to, ze bych se bal kil navic
jd eo to, ze potrebuju docela dost behat, takze s vahou kolem 85 to jde jenom tak tak
jestli muzes, posli mi tvuj trening do PM
dekuju
tvoje vykony jsou motivujici
guruhonza: pripravoval jsme se na soutez
byly tam shyby a bench s procenty z vahy, beh a kolo
logicky mi vyslo, ze cim min budu vazit, tim min budu zvedat
takze jsme trenoval shyby, bricho, bench, a abehal co to slo, vaha sla dolu sama, planoval jsme ze 78 na 75 a nakonec z toho bylo 72
a jedine co jsem udelal, bylo, ze jsme vyradil vecerni chipsy
proste byl cil a pak to slo
co se tyce sily, nerekl bych ze byl nejaky rapidni propad urcite ne vic nez 10-15% _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út září 27, 2011 11:10 am Předmět: |
|
|
27.9.
drep 8x60, 6x80, 5x100, 5x120, 15x60
legpress 20x120, 15x140, 15x160, 15x180, 10x200
shyby 6x8 (ruzne uchopy)
pritahy 5x12x40
DL 3x3x110
uklony/ABroller 3x20/15
totalne znicenej, ale drepy mi udelaly radost, a mrtvola mela ukazkovou techniku _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt září 29, 2011 9:23 am Předmět: Re: FORMA - síla |
|
|
29.9.
biceps rovna 4x7x50
EZ 7x12x30
kladiva 2x schazovacky
Uzke tlaky 2x4x100
francouzaky 7x12x30
kladka superserie 4x
lytka 2x12x130, 3x8x145, 12x130
bricho 3x15 (obracene hyperextenze) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|