|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po září 26, 2011 5:19 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 659 - 26.9.2011
boxing
5 minut rotoped
kombinace přední direkt-obrana
kombinace levá-pravá-obrana
kombinace levá-pravá-obrana na lapy 2x
podobné kombinace do pytle 2x
obrana vytáčení
švihadlo
kliky na kloubech 3x20
dřepy 2x20
Dnes jsem byl sám student na celé lekci. Docela to šlo, ale obecně kombinace nohy a ruce mi dělají problémy. Musím na to fest myslet a je zajímavý, že jak se mi unaví tělo, jde to hlavě hůř. Dokud můžu s dechem, tak to jde a jak začnu zkomírat, jde to do kytek. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út září 27, 2011 5:27 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 660 - 27.9.2011
P90X, tyden 2, den 1
Chest and back
AB ripper X
Průsery v práci, tak jsem se z toho trochu vycvičil. Bylo to brutální, jednu chvilu jsem myslel, že budu regulerně zvracet, ale ustál jsem to. Skoro všude to bylo lepší než minule, ale druhý kolo těžký. Zítra do práce a místo dovolené ve čtvrtek a pátek taky do práce. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt září 29, 2011 3:28 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 661 - 29.9.2011
P90X, tyden 2, den 2
Shoulders & arms
AB ripper X
Parádní trénink opět, makačka, ale s předchozím se to nedá srovnat. Zítra bude joga, už teď se těším, i když je to maso _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá září 30, 2011 4:42 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 662 - 30.9.2011
P90X, tyden 2, den 3
Yoga X
Moc pěkný to dnes bylo, neskutečně mi u toho vyhládlo. Už se to dělá :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: pá září 30, 2011 5:03 pm Předmět: |
|
|
Nevím proč, ale pořád si tak nějak jogu představuju jako ty pomalý pohyby...podle toho co říkáš, to ale asi nějaká taková "suchařina" nebude...
nebude to podobné power joze?
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá září 30, 2011 5:11 pm Předmět: |
|
|
Jo, máš pravdu, jsou to pomalé koncentrované pohyby synchronizované s dýcháním, kde jedna figura (ásána) přechází v jinou. A průser jsou právě ty ásány, kde z tebe stříká pot _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá září 30, 2011 5:26 pm Předmět: |
|
|
Ty jogín jeden _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá září 30, 2011 5:34 pm Předmět: |
|
|
Beze srandy je jóga jedna z nejtěžších věcí, co jsem kdy prováděl. Je sice fakt, že jsem toho ještě moc nedělal, ale stojím si za tím :-)
Cvičit tohle P90X je úžasně relaxační pro mozek, protože vůbec nemusím přemýšlet co a jak dělat, jen se nechám vést a snažím se makat. Rád bych něco shodil za ty tři měsíce. Pak se opřu zase do činek.
K té obtížnosti jógy, dost často se u toho špatně dýchá (stlačený hrudník, pozice v zkrutu, v napětí) a právě to hluboké dýchání přes odpor je blahodárné, jak pro tělo, tak pro mozek. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so říjen 01, 2011 10:12 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 663 - 1.10.2011
P90X, tyden 2, den 4
Legs & back
AB ripper X
Málembych zapolněl na zápis, dnes to bylo zase drsný. Chtělo se ni zvracet, ale udržel jsem. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so říjen 01, 2011 10:39 pm Předmět: |
|
|
Jak to myslíš obyčejný? P90X jsou tři formáty, classic, lean a double. Já se držím klasiky. Výživu podle nich nedržím. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne říjen 02, 2011 6:02 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 664 - 2.10.2011
P90X, tyden 2, den 5
X stretch
Dnes to bylo krásně uvolňující. Pěkně jsem se protáhl. Zítra boxing není, musím k zubaři, už týden mě bolí zub, sedmička. Ať to klidně vyrve, jen ať to přestane bolet a můžu normálně žrát. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po říjen 03, 2011 3:21 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 665 - 3.10.2011
P90X, tyden 3, den 1
Chest and back
AB ripper X
Dnes jsem se od začátku snažil překonat své minulé výkony a skoro všude se to podařilo. Zub je rozvrtanej, nervy z něj pryč, kanálky čistý. Zub sice umře, ale holt co se dá dělat. Trénink byl megapumpovací. Břicho ke konci už moc těžký, ale dal jsem to. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: po říjen 03, 2011 3:42 pm Předmět: |
|
|
Jo pry je nejaky intensity nebo to je kardio k tomu navic nebo co. Nemas nejake dobre video? A fotis se, at vidime ty rozdily? :D
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po říjen 03, 2011 7:25 pm Předmět: |
|
|
Kardio je tady postavený na plyometrii, případně kenpo x, což je takový skákavý tae-bo. Plyo nedělám, protože jsem moc těžkej na skákání ve čtvrtém patře. Fotky nedělám, ani první jsem neudělal. Možná až poslední. Videa jsou stažitelná například na torrentu. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|