Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 397, 398, 399 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po říjen 10, 2011 12:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BackyW napsal:
To máš pravdu. Borec měl sice silnýho ducha ale moc si nevěřil, nemlátí s ním testosteron asi jako semnou. Já bych se bál taky ale pozdějších následků a vyšetřování na který vždycky člověk dojede ale zase je pravda že aspoň 2 granáty bych mu dal, jsem hajzl nervózní no

ono to nekdy staci, ukazes, ze z neho nemas v kalhotach
pokud je obrana dostatecne ucina prvnich par vterin, ve vetsine pripadu se na to utocnik vykasle
kubaz

PříspěvekZaslal: po říjen 10, 2011 1:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

takove lidi nechapu co nepomuzou .. kdykoliv se kolem me neco takoveho delo , tak sem pomohl ikdyz sem nejednou schytal taky nejakej loket , ale co , lepsi nez se divat jak ho tam nekde kope na zemi
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po říjen 10, 2011 1:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
takove lidi nechapu co nepomuzou .. kdykoliv se kolem me neco takoveho delo , tak sem pomohl ikdyz sem nejednou schytal taky nejakej loket , ale co , lepsi nez se divat jak ho tam nekde kope na zemi

je ezkeze t chtit od sedesatikiloveho kluka, co se mu smeji uz od zakladky
je mi jasne, ze ty pri sve velikosti mas pro strach udelano
kubaz

PříspěvekZaslal: po říjen 10, 2011 1:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ono spis ta velikost dobre slouzi jako prevenze takovychto veci
opicoid
(ban)

PříspěvekZaslal: po říjen 10, 2011 2:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:

jestli nechceš skončit s kudlou v břiše, tak je lepší se do takových akcí nepřipojovat. Cigoši jsou nepříčetní a nikdy nevíš, co na tebe může z kapsy vytáhnout.
BackyW

PříspěvekZaslal: po říjen 10, 2011 2:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
ono spis ta velikost dobre slouzi jako prevenze takovychto veci

Přesně. Ten cigoš na videu neměl taky žádnej styl nic, kdejakej hospodskej rváč by mu dal masáž ale zastánce byl zjevně slabší i když se nebál no. Zkrátka to funguje oboustranně a není to vždycky fér.
Peca

PříspěvekZaslal: po říjen 10, 2011 2:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

opicoid napsal:
kubaz napsal:

jestli nechceš skončit s kudlou v břiše, tak je lepší se do takových akcí nepřipojovat. Cigoši jsou nepříčetní a nikdy nevíš, co na tebe může z kapsy vytáhnout.

presne tak,zadna ukazka sily nebo neco podobnyho na nektere lidi nefunguje,jsou dve moznosti bud ho dobit a pak litat po fizlech nebo to nechat byt, lidem co maji dvojku chlastu nebo neco jinyho v krvi je uplne jedno, jak je kdo velkej nebo nejaka sila....kubaz s tou velikosti fakt daleko dojdes,i kdyz nevim jakou velikost mas na mysli v tvem pripade,prvni typek co se bude umet trochu rvat a bude mit o 30 kilo min,te sunda jak malinu,na to prijdes casem a snad si neublizis
kubaz

PříspěvekZaslal: po říjen 10, 2011 2:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

peca to dobre vim , prave proto jsem napsal posledni post jak jsem napsal , velikost je dobra jako prevence .. to , ze by me vyprasil kuzi kazdej druhej 70kg typek co ma na boj vlohy , o tom zadna

ps : a az tak velkej aby to nejak jooo slo videt nejsem
Peca

PříspěvekZaslal: po říjen 10, 2011 2:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
peca to dobre vim , prave proto jsem napsal posledni post jak jsem napsal , velikost je dobra jako prevence .. to , ze by me vyprasil kuzi kazdej druhej 70kg typek co ma na boj vlohy , o tom zadna

ok tohle uz zni lip,prevence mozna,ale jen na nektere lidi,jsem rad,ze se chapeme
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: po říjen 10, 2011 3:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To chce sehnat ilegalni zbrane a zacit je strilet. A nemyslim jen cigany, ale i ty dementni fetaky a jine sracky
Poman

PříspěvekZaslal: po říjen 10, 2011 3:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hmm všechno.
secret78

PříspěvekZaslal: po říjen 10, 2011 3:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a kde je to video?
BackyW

PříspěvekZaslal: po říjen 10, 2011 4:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
To chce sehnat ilegalni zbrane a zacit je strilet. A nemyslim jen cigany, ale i ty dementni fetaky a jine sracky

Názor blba..... co tím myslíš dementní feťák? Myslíš že fetujou jen ty špíny na ulici? Myslíš že na privat akcích kde si podnikatelíci pozvou na noc kurvy a pořádají štafety s babkama a tetkama vlastních manželek který se jim doma starají o prachanta jsou uplně jiný lidi? Ty myslíš že ti fetujou něco extra posvátnýho? Že ti to mají jinak? Že jsou hovada ale lepší a čistší hovada? Že těch se to týká miň? Že v protialkoholních lečebnách muže skončit akorát bezdomovec ale rozumnej,pro společnost duležitej nebo zajimavej člověk v žádným případě?
Ano, mají prachy a zázemí proto mají ke dnu trošku dál než boreček z rozvrácené rodiny ale to je jinej faťáček? Horší, lepší? Kolik myslíš že denně vidíš v tv lidí, kolik myslíš že lidí fetuje s tvých oblíbených kapel, filmů a tak dále.....to jsou jiní feťáci ty magore vylízanej?

Mám rád tyhle prachanty co vědí uplnou mindžu..........ted mě díky tobě pozná dost lidí , já BANovec ale tak si mi vyhnal tlak ......
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: po říjen 10, 2011 4:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BackyW napsal:
CZEBLADE napsal:

Názor blba..... co tím myslíš dementní feťák? Myslíš že fetujou jen ty špíny na ulici? Myslíš že na privat akcích kde si podnikatelíci pozvou na noc kurvy a pořádají štafety s babkama a tetkama vlastních manželek který se jim doma starají o prachanta jsou uplně jiný lidi? Ty myslíš že ti fetujou něco extra posvátnýho? Že ti to mají jinak? Že jsou hovada ale lepší a čistší hovada? Že těch se to týká miň? Že v protialkoholních lečebnách muže skončit akorát bezdomovec ale rozumnej,pro společnost duležitej nebo zajimavej člověk v žádným případě?
Ano, mají prachy a zázemí proto mají ke dnu trošku dál než boreček z rozvrácené rodiny ale to je jinej faťáček? Horší, lepší? Kolik myslíš že denně vidíš v tv lidí, kolik myslíš že lidí fetuje s tvých oblíbených kapel, filmů a tak dále.....to jsou jiní feťáci ty magore vylízanej?

Mám rád tyhle prachanty co vědí uplnou mindžu..........ted mě díky tobě pozná dost lidí , já BANovec ale tak si mi vyhnal tlak ......

Lip bych to nenapsal

+1
Gohan

PříspěvekZaslal: po říjen 10, 2011 5:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslím že jako dementní fetaky myslel fetaky, co te okradou na ulici nebo vykradou obchod. Hazeji jehly kde se jim zachce a delaji bordel.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 397, 398, 399 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: