|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kubaz

|
Zaslal: po říjen 10, 2011 1:04 pm Předmět: |
|
|
takove lidi nechapu co nepomuzou .. kdykoliv se kolem me neco takoveho delo , tak sem pomohl ikdyz sem nejednou schytal taky nejakej loket , ale co , lepsi nez se divat jak ho tam nekde kope na zemi
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po říjen 10, 2011 1:19 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | takove lidi nechapu co nepomuzou .. kdykoliv se kolem me neco takoveho delo , tak sem pomohl ikdyz sem nejednou schytal taky nejakej loket , ale co , lepsi nez se divat jak ho tam nekde kope na zemi |
je ezkeze t chtit od sedesatikiloveho kluka, co se mu smeji uz od zakladky
je mi jasne, ze ty pri sve velikosti mas pro strach udelano _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
opicoid
(ban)

|
Zaslal: po říjen 10, 2011 2:02 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | takove lidi nechapu co nepomuzou .. kdykoliv se kolem me neco takoveho delo , tak sem pomohl ikdyz sem nejednou schytal taky nejakej loket , ale co , lepsi nez se divat jak ho tam nekde kope na zemi |
jestli nechceš skončit s kudlou v břiše, tak je lepší se do takových akcí nepřipojovat. Cigoši jsou nepříčetní a nikdy nevíš, co na tebe může z kapsy vytáhnout.
|
|
| nahoru |
|
 |
BackyW
|
Zaslal: po říjen 10, 2011 2:03 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | ono spis ta velikost dobre slouzi jako prevenze takovychto veci |
Přesně. Ten cigoš na videu neměl taky žádnej styl nic, kdejakej hospodskej rváč by mu dal masáž ale zastánce byl zjevně slabší i když se nebál no. Zkrátka to funguje oboustranně a není to vždycky fér.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: po říjen 10, 2011 2:16 pm Předmět: |
|
|
| opicoid napsal: | | kubaz napsal: | | takove lidi nechapu co nepomuzou .. kdykoliv se kolem me neco takoveho delo , tak sem pomohl ikdyz sem nejednou schytal taky nejakej loket , ale co , lepsi nez se divat jak ho tam nekde kope na zemi |
jestli nechceš skončit s kudlou v břiše, tak je lepší se do takových akcí nepřipojovat. Cigoši jsou nepříčetní a nikdy nevíš, co na tebe může z kapsy vytáhnout. |
presne tak,zadna ukazka sily nebo neco podobnyho na nektere lidi nefunguje,jsou dve moznosti bud ho dobit a pak litat po fizlech nebo to nechat byt, lidem co maji dvojku chlastu nebo neco jinyho v krvi je uplne jedno, jak je kdo velkej nebo nejaka sila....kubaz s tou velikosti fakt daleko dojdes,i kdyz nevim jakou velikost mas na mysli v tvem pripade,prvni typek co se bude umet trochu rvat a bude mit o 30 kilo min,te sunda jak malinu,na to prijdes casem a snad si neublizis
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: po říjen 10, 2011 2:26 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | peca to dobre vim , prave proto jsem napsal posledni post jak jsem napsal , velikost je dobra jako prevence .. to , ze by me vyprasil kuzi kazdej druhej 70kg typek co ma na boj vlohy , o tom zadna |
ok tohle uz zni lip,prevence mozna,ale jen na nektere lidi,jsem rad,ze se chapeme
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: po říjen 10, 2011 3:46 pm Předmět: |
|
|
Hmm všechno. _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: po říjen 10, 2011 3:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
BackyW
|
Zaslal: po říjen 10, 2011 4:23 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | To chce sehnat ilegalni zbrane a zacit je strilet. A nemyslim jen cigany, ale i ty dementni fetaky a jine sracky |
Názor blba..... co tím myslíš dementní feťák? Myslíš že fetujou jen ty špíny na ulici? Myslíš že na privat akcích kde si podnikatelíci pozvou na noc kurvy a pořádají štafety s babkama a tetkama vlastních manželek který se jim doma starají o prachanta jsou uplně jiný lidi? Ty myslíš že ti fetujou něco extra posvátnýho? Že ti to mají jinak? Že jsou hovada ale lepší a čistší hovada? Že těch se to týká miň? Že v protialkoholních lečebnách muže skončit akorát bezdomovec ale rozumnej,pro společnost duležitej nebo zajimavej člověk v žádným případě?
Ano, mají prachy a zázemí proto mají ke dnu trošku dál než boreček z rozvrácené rodiny ale to je jinej faťáček? Horší, lepší? Kolik myslíš že denně vidíš v tv lidí, kolik myslíš že lidí fetuje s tvých oblíbených kapel, filmů a tak dále.....to jsou jiní feťáci ty magore vylízanej?
Mám rád tyhle prachanty co vědí uplnou mindžu..........ted mě díky tobě pozná dost lidí , já BANovec ale tak si mi vyhnal tlak ......
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: po říjen 10, 2011 4:47 pm Předmět: |
|
|
| BackyW napsal: | | CZEBLADE napsal: | To chce sehnat ilegalni zbrane a zacit je strilet. A nemyslim jen cigany, ale i ty dementni fetaky a jine sracky |
Názor blba..... co tím myslíš dementní feťák? Myslíš že fetujou jen ty špíny na ulici? Myslíš že na privat akcích kde si podnikatelíci pozvou na noc kurvy a pořádají štafety s babkama a tetkama vlastních manželek který se jim doma starají o prachanta jsou uplně jiný lidi? Ty myslíš že ti fetujou něco extra posvátnýho? Že ti to mají jinak? Že jsou hovada ale lepší a čistší hovada? Že těch se to týká miň? Že v protialkoholních lečebnách muže skončit akorát bezdomovec ale rozumnej,pro společnost duležitej nebo zajimavej člověk v žádným případě?
Ano, mají prachy a zázemí proto mají ke dnu trošku dál než boreček z rozvrácené rodiny ale to je jinej faťáček? Horší, lepší? Kolik myslíš že denně vidíš v tv lidí, kolik myslíš že lidí fetuje s tvých oblíbených kapel, filmů a tak dále.....to jsou jiní feťáci ty magore vylízanej?
Mám rád tyhle prachanty co vědí uplnou mindžu..........ted mě díky tobě pozná dost lidí , já BANovec ale tak si mi vyhnal tlak ...... |
Lip bych to nenapsal
+1
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: po říjen 10, 2011 5:01 pm Předmět: |
|
|
Myslím že jako dementní fetaky myslel fetaky, co te okradou na ulici nebo vykradou obchod. Hazeji jehly kde se jim zachce a delaji bordel.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|