|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: út říjen 11, 2011 8:05 pm Předmět: |
|
|
Jo Petre, presne na tebe jsem si vzpomnel jako na prvniho, kdyz jsem tenhle prispevek psal :-) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
madball

|
Zaslal: út říjen 11, 2011 8:10 pm Předmět: |
|
|
No jo, Sloťák a No_pain si vedou logy na IFku a sem chodí jen vysírat.  .
Pěkný kluci, jen tak dál. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
No_pain

|
Zaslal: út říjen 11, 2011 9:08 pm Předmět: |
|
|
Díky chlapi... přiště zase pošlu něco :)
madball: :D:D:D
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út říjen 11, 2011 9:09 pm Předmět: |
|
|
Jak čítavam tie logy: tak sloty, No PAIN, Keba, SpekounP - všetci parádne výkony. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
No_pain

|
Zaslal: út říjen 11, 2011 9:51 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Jak čítavam tie logy: tak sloty, No PAIN, Keba, SpekounP - všetci parádne výkony. |
Mostecko jede no :))
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: út říjen 11, 2011 10:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: st říjen 12, 2011 4:43 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Jak čítavam tie logy: tak sloty, No PAIN, Keba, SpekounP - všetci parádne výkony. |
Dik Turakame, ze jsi me zaradil do tyhle "elity", ale Sloťák, NO PAIN, Dudan nebo Keba jsou oproti me uplne nekde jinde.
Obzvláště to co teď předvedl NO PAIN s těma pushpressama , to je výkon pro mě někde z říše snů, na kterej možná ani nikdy nedosáhnu .
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st říjen 12, 2011 5:12 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Jo Petre, presne na tebe jsem si vzpomnel jako na prvniho, kdyz jsem tenhle prispevek psal :-) |
myslel jsem si to
vsichni mi to tu kritizujete, ale kloudnou radu nedate, jdu brecet do polstare _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st říjen 12, 2011 5:14 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Draper napsal: | | Jo Petre, presne na tebe jsem si vzpomnel jako na prvniho, kdyz jsem tenhle prispevek psal :-) |
myslel jsem si to
vsichni mi to tu kritizujete, ale kloudnou radu nedate, jdu brecet do polstare |
Kloudnou radu ohledne cviceni jsme ti dali uz mockrat, ze neumis cist nebo ses nechapavej, s tim uz nic neudelame. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st říjen 12, 2011 5:19 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | Draper napsal: | | Jo Petre, presne na tebe jsem si vzpomnel jako na prvniho, kdyz jsem tenhle prispevek psal :-) |
myslel jsem si to
vsichni mi to tu kritizujete, ale kloudnou radu nedate, jdu brecet do polstare |
Kloudnou radu ohledne cviceni jsme ti dali uz mockrat, ze neumis cist nebo ses nechapavej, s tim uz nic neudelame. |
myslis rady typu: vykasli se na planovani, jed podle pocitu, neboj se jit do selhani? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
poldi

|
Zaslal: po říjen 17, 2011 1:02 pm Předmět: |
|
|
Mrtvy tah 185kg
Video mam len zo 180kg ale netusim ako sa to dava na youtube alebo niekde, tak dokaz aspon takto..
http://leteckaposta.cz/424714463 ma to 2mb :) _________________ I LOVE MY LADY...AND IRON
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po říjen 17, 2011 1:04 pm Předmět: |
|
|
pekne,ale to ako si zagulatil ten chrbat pri zdvihu...az ma zamrazilo _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
poldi

|
Zaslal: po říjen 17, 2011 1:09 pm Předmět: |
|
|
jop, trosku mi to uslo : ( je mi velky opasok :).. no asi tie maxka na jedno opakovanie mrtvoly uz vynecham.. _________________ I LOVE MY LADY...AND IRON
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po říjen 17, 2011 2:46 pm Předmět: |
|
|
| poldi napsal: | | jop, trosku mi to uslo : ( je mi velky opasok :).. no asi tie maxka na jedno opakovanie mrtvoly uz vynecham.. |
co mas spoledneho opasek s kulatyma zadama? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
poldi

|
Zaslal: po říjen 17, 2011 3:02 pm Předmět: |
|
|
neviem, asi ze keby som ho mal nafest tak by mi spevnil viac spodny chrbat, od toho tam myslim ten opasok je..
nezda sa mi ten chrbat nejako extremne gulaty..ze by to bolo nebezpecne..nehovorim ze je to ucebnicova mrtvola ale myslim ze je tam vsetko v poriadku.. _________________ I LOVE MY LADY...AND IRON
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|