|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
opicoid
(ban)

|
Zaslal: so říjen 15, 2011 2:04 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | ja nevim hlavne bych po nekolika letech neuzivani vubec neklasifikoval jako abstinujiciho fetaka ale jako vyleceneho fetaka a cloveka ktery je normalne schopen zivota jako kazdy jiny , takze muzes delat cokoliv a klidne i soutezit |
pojem vyléčenej feťák neexistuje
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
opicoid
(ban)

|
Zaslal: so říjen 15, 2011 2:08 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | opicoid napsal: | | Seva98 napsal: | Uz me opicoidovy komenty lezou krkem, kazde tema je akorat zas**** jeho stupidnima prispevkama. Vim, ze zatim mozna neporusil zadne pravidlo, ale ted uz to nevedomky udelal. Takze pokud mu admini chteji dat ban, tak ted maji dokonce duvod. Vim, ze tenhle duvod je blby, ale kdyz ten clovek, akorat vytvari trapny flame tak i tohle je duvod.
"2) V diskusních příspěvcích je zakázáno nabízet či poptávat látky jmenované na listině zakázaných látek Antidopingového výboru ČR, stejně tak je zakázáno uvádět návody k výrobě či získání těchto látek ."
A Ritalin je na listine antidopingoveho vyboru CR viz. http://www.antidoping.cz/zakazane_prostredky_leky.php
| opicoid napsal: | ...
neměl... zkus si nechat předepsat Ritalin | |
Ale houby... Já ho nenavádim... Jen jsem mu poradil, pokud trpí poruchou soustředěnosti.......ať si prostě zkusí nechat od svýho psychiatra Ritalin. (určitě abstinující feťák bude v nějakým sportu závodit...)
Tohle je pouze rada z lékařskýho hlediska... Rozhodně ho nenabádám, aby využíval Ritalin jako doping... |
Sice nevim co to presne je a nikdy sem to nemel ale vzhledem k tomu co jsem o tom cetl tak dekuji ale nechci.
http://www.drogy.cz/ritalin/kap-co-je-ritalin.html |
To co tam píšou tam psát musej, aby nedošlo k tomu, že je někdo zažaluje, že mu to způsobilo to a to a přitom to nebylo napsaný na letáku :o))
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: so říjen 15, 2011 2:12 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | jinak tommy je ti jasny , ze opicoid ti to dela na zlost abys na to furt myslel a sel si strelit nekam za barak |
| citace: | | Mne to nevadi, kdyz me nezrelapsovala ani na vlastni oci videna aplikace pervitinu, tezko to muze zpusobit nouma jako Opicoid a jeho prispevky :D |
|
|
| nahoru |
|
 |
opicoid
(ban)

|
Zaslal: so říjen 15, 2011 2:16 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | kua vy mate nejaky stejny odpovedi s tommym , ze ste oba absolhovali nejakou stejnou ozdravnou kuru akorat ze na tommyho to zapusobilo lepe |
Spíš akorát umíme přemýšlet víc než ty, když plácneš takovou blbost jako je vyléčenej narkoman
To je stejná kravina jako vyléčenej alkoholik.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
opicoid
(ban)

|
Zaslal: so říjen 15, 2011 2:19 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | No vsak a o to mne jde, docetl jsem se co to zpusobuje a proto to nechcu |
Oni Ti tam napíšou uplně všechno, jen abys na nich nemohl vysoudit pěkný prachy. Četl jsi příbalovej leták ibalginu, co všechno způsobuje? ... nebo dokonce vitamin C? ... A taky ho nebereš jen kvůli tomu, co se tam všechno píše?
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: so říjen 15, 2011 2:20 pm Předmět: |
|
|
Mne staci jen to ze to ma podobne stimulacni ucinky jako Pernik.
|
|
| nahoru |
|
 |
opicoid
(ban)

|
Zaslal: so říjen 15, 2011 2:21 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | fakt nejsi v pozici ve ktery bys mohl naznacovat ze z nas dvou jsem ja ten mene inteligentni |
No vzhledem k tomu, že Ti interpunkce moc nejdou, tak si myslim,.......že jo :)
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
opicoid
(ban)

|
Zaslal: so říjen 15, 2011 3:30 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | opicoide, ty jsi "byl feťák" ale už jsi přestal nadobro, jak jsi sám napsal... ale tady píšeš, že "vyléčený feťák neexistuje", takže taky nejseš vyléčenej :) tak se přestaň takhle prezentovat |
Když už chceš nečim argumentovat, tak si aspoň ověř, čim vlastně vůbec argumentuješ :), protože to co jsi právě napsal je těžká dezinformace a toho si jsem plně vědom :)
Vždycky jsem používal slovo abstinující... Jak u sebe... Tak u ostatních :o))
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|