Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 402, 403, 404 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kubaz

PříspěvekZaslal: so říjen 15, 2011 2:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jinak kdyz uz sme u toho co me leze na nervy , tak me leze na nervy ze prijdu na ten zkurveny facebook pokecat s pritelkyni a vidim tam ty statusy 16+ decek , klasicke sobotni rano vsichni joooo super akcicka vcera sice me boli hlavinka uplne sme se namrdali (jako kazdy patek a sobotu) z cuca a coly
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
opicoid
(ban)

PříspěvekZaslal: so říjen 15, 2011 2:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
ja nevim hlavne bych po nekolika letech neuzivani vubec neklasifikoval jako abstinujiciho fetaka ale jako vyleceneho fetaka a cloveka ktery je normalne schopen zivota jako kazdy jiny , takze muzes delat cokoliv a klidne i soutezit

pojem vyléčenej feťák neexistuje
kubaz

PříspěvekZaslal: so říjen 15, 2011 2:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kua vy mate nejaky stejny odpovedi s tommym , ze ste oba absolhovali nejakou stejnou ozdravnou kuru akorat ze na tommyho to zapusobilo lepe
opicoid
(ban)

PříspěvekZaslal: so říjen 15, 2011 2:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

70mMyW!53 napsal:
opicoid napsal:
Seva98 napsal:
Uz me opicoidovy komenty lezou krkem, kazde tema je akorat zas**** jeho stupidnima prispevkama. Vim, ze zatim mozna neporusil zadne pravidlo, ale ted uz to nevedomky udelal. Takze pokud mu admini chteji dat ban, tak ted maji dokonce duvod. Vim, ze tenhle duvod je blby, ale kdyz ten clovek, akorat vytvari trapny flame tak i tohle je duvod.

"2) V diskusních příspěvcích je zakázáno nabízet či poptávat látky jmenované na listině zakázaných látek Antidopingového výboru ČR, stejně tak je zakázáno uvádět návody k výrobě či získání těchto látek ."

A Ritalin je na listine antidopingoveho vyboru CR viz. http://www.antidoping.cz/zakazane_prostredky_leky.php

opicoid napsal:
...

neměl... zkus si nechat předepsat Ritalin

Ale houby... Já ho nenavádim... Jen jsem mu poradil, pokud trpí poruchou soustředěnosti.......ať si prostě zkusí nechat od svýho psychiatra Ritalin. (určitě abstinující feťák bude v nějakým sportu závodit...)
Tohle je pouze rada z lékařskýho hlediska... Rozhodně ho nenabádám, aby využíval Ritalin jako doping...

Sice nevim co to presne je a nikdy sem to nemel ale vzhledem k tomu co jsem o tom cetl tak dekuji ale nechci.

http://www.drogy.cz/ritalin/kap-co-je-ritalin.html

To co tam píšou tam psát musej, aby nedošlo k tomu, že je někdo zažaluje, že mu to způsobilo to a to a přitom to nebylo napsaný na letáku :o))
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: so říjen 15, 2011 2:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No vsak a o to mne jde, docetl jsem se co to zpusobuje a proto to nechcu
kubaz

PříspěvekZaslal: so říjen 15, 2011 2:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jinak tommy je ti jasny , ze opicoid ti to dela na zlost abys na to furt myslel a sel si strelit nekam za barak
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: so říjen 15, 2011 2:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
jinak tommy je ti jasny , ze opicoid ti to dela na zlost abys na to furt myslel a sel si strelit nekam za barak

citace:
Mne to nevadi, kdyz me nezrelapsovala ani na vlastni oci videna aplikace pervitinu, tezko to muze zpusobit nouma jako Opicoid a jeho prispevky :D
opicoid
(ban)

PříspěvekZaslal: so říjen 15, 2011 2:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
kua vy mate nejaky stejny odpovedi s tommym , ze ste oba absolhovali nejakou stejnou ozdravnou kuru akorat ze na tommyho to zapusobilo lepe

Spíš akorát umíme přemýšlet víc než ty, když plácneš takovou blbost jako je vyléčenej narkoman
To je stejná kravina jako vyléčenej alkoholik.
kubaz

PříspěvekZaslal: so říjen 15, 2011 2:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

fakt nejsi v pozici ve ktery bys mohl naznacovat ze z nas dvou jsem ja ten mene inteligentni
opicoid
(ban)

PříspěvekZaslal: so říjen 15, 2011 2:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

70mMyW!53 napsal:
No vsak a o to mne jde, docetl jsem se co to zpusobuje a proto to nechcu

Oni Ti tam napíšou uplně všechno, jen abys na nich nemohl vysoudit pěkný prachy. Četl jsi příbalovej leták ibalginu, co všechno způsobuje? ... nebo dokonce vitamin C? ... A taky ho nebereš jen kvůli tomu, co se tam všechno píše?
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: so říjen 15, 2011 2:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mne staci jen to ze to ma podobne stimulacni ucinky jako Pernik.
opicoid
(ban)

PříspěvekZaslal: so říjen 15, 2011 2:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
fakt nejsi v pozici ve ktery bys mohl naznacovat ze z nas dvou jsem ja ten mene inteligentni

No vzhledem k tomu, že Ti interpunkce moc nejdou, tak si myslim,.......že jo :)
kubaz

PříspěvekZaslal: so říjen 15, 2011 2:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cestinu te v zakladni skole naucili narozdil od slusneho chovani
blazen

PříspěvekZaslal: so říjen 15, 2011 3:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

opicoide, ty jsi "byl feťák" ale už jsi přestal nadobro, jak jsi sám napsal... ale tady píšeš, že "vyléčený feťák neexistuje", takže taky nejseš vyléčenej :) tak se přestaň takhle prezentovat
opicoid
(ban)

PříspěvekZaslal: so říjen 15, 2011 3:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

blazen napsal:
opicoide, ty jsi "byl feťák" ale už jsi přestal nadobro, jak jsi sám napsal... ale tady píšeš, že "vyléčený feťák neexistuje", takže taky nejseš vyléčenej :) tak se přestaň takhle prezentovat

Když už chceš nečim argumentovat, tak si aspoň ověř, čim vlastně vůbec argumentuješ :), protože to co jsi právě napsal je těžká dezinformace a toho si jsem plně vědom :)
Vždycky jsem používal slovo abstinující... Jak u sebe... Tak u ostatních :o))

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 402, 403, 404 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: