|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Gohan

|
Zaslal: st říjen 19, 2011 6:37 pm Předmět: |
|
|
Nepotkáš, ja šerpovské závody nevedu
A jestli máš tyčku mezi nohama, jakože jedny kotouče vepředu a druhé za tebou a uprostřed to držíš na veslovací rukojeti, tak to nejedeš mrtvé tahy, to jedeš haino tahy možná tak.
Stejně tu zas Haino tahá všechny za fusekli a královsky se u toho baví
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Petey

|
Zaslal: st říjen 19, 2011 6:43 pm Předmět: |
|
|
vsak je to sazkovy milionar,popija storocne vino a kralovsky sa bavi _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
danny1744

|
Zaslal: st říjen 19, 2011 6:50 pm Předmět: |
|
|
Seva98 - jsme na tom podobně. Já udělal 25 opakování (touch nad go) s metrákem při 72kg TH. Rezerva tam byla ale byl to takovej hnus, že jsem s tim seknul :)
Podle mě to neni vubec nereálnej výkon 40x100kg. Kdo mrtvolu trénuje a má na ní trošinku vlohy tak to zvládne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: st říjen 19, 2011 7:00 pm Předmět: |
|
|
Ja proste verim, ze dat aspon 30 opakovani s vlastni TH na mrtvy tah nebude problem pro nekoho, kdo to s tim cvicenim bere aspon trosku vazne.
Nevim kolik vazi haino, ale vim ze do 100 kg ma urcite blize jak ja.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st říjen 19, 2011 7:01 pm Předmět: |
|
|
ja zase netvrdim ze to je nerealny vykon.Ale ze hainovi neverim ani dobry den _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st říjen 19, 2011 8:35 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | ja zase netvrdim ze to je nerealny vykon.Ale ze hainovi neverim ani dobry den |
Tak tak.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: st říjen 19, 2011 8:55 pm Předmět: |
|
|
5x160kg na drep ... nic moc vaha dal bych vic, ale bylo to jen tak z nudy... drepy jedu sem tam
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st říjen 19, 2011 9:00 pm Předmět: |
|
|
jasné, to vidím pravidelne v gymoch každý deň _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt říjen 20, 2011 6:53 am Předmět: |
|
|
možná bych zvládl 2x200 =)
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: čt říjen 20, 2011 10:23 am Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | možná bych zvládl 2x200 =) |
no vidis, zatim vedes :)
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: čt říjen 20, 2011 11:10 am Předmět: |
|
|
po roce (a neco) cviceni jsem se dopracoval k 100kg MT,BP i Drep. a u toho uz asi zustane.... :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Rachela

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt říjen 20, 2011 4:38 pm Předmět: |
|
|
| secret78 napsal: | V pondelok to skúsim
EDIT: alebo by to mohol skúsiť Draper |
Jo o tom uz jsem parkrat uvazoval. Sice je to mozna trochu o zraneni ,ale zkusim to a mozna hned priste, protoze by mely byt mrtvoly lehce. Celkem by me zajimalo, kolik bych dal, protoze na tyhle veci si verim. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|