Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 405, 406, 407 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Diana

PříspěvekZaslal: út říjen 18, 2011 11:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Di, mě takhle před nějakym tim měsícem řekl jeden "kamarád" že mi dává 20 minut a jestli si FB nezaložim, tak mi ho založí na moje jméno on. A to jsem opravdu nechtěl riskovat Nepoužívám ho vcelku k ničemu, občas kouknu když se tam někdo podělí o nějakej zajímavej odkaz, ale to je všechno.

Víš co jsem ti říkala.... "být mrtvý na spodek" a " sex je pro malé děti, ne pro nás, důchodce" A to se vyplatí!
Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cipinek

PříspěvekZaslal: út říjen 18, 2011 11:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

při tvé odborné erudici bych čekal, že nebudeš kázat vodu a pít víno, ale bohužel ses tak zachoval, budiž ti ponaučením, že kombinovat rozličné zdroje bílkovin, tuků + určitě komplexní sacharidy ve formě pečiva (chleba, rohlíky), ach Esko i ty??? , já jsem se taky minulý týden posral, snědl jsem z ledničky týden udělané maso, co tam nechala majitelka bytu, ve kterém bydlím, jsem idiot a zaplatil jsem za to, nebylo to zase tak horký, druhý den O.K.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út říjen 18, 2011 11:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

:D já se večer docela bál, když sem si dával slunečnicový semínka, celozrnej chleba, vajíčka a pak relativne krátce po tom tvaroh... dopadlo to dobře, dokonce sem se za noc probudil jen jednou a ráno do mě i krásně napadaly vločky...
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út říjen 18, 2011 6:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
při tvé odborné erudici bych čekal, že nebudeš kázat vodu a pít víno, ale bohužel ses tak zachoval, budiž ti ponaučením, že kombinovat rozličné zdroje bílkovin, tuků + určitě komplexní sacharidy ve formě pečiva (chleba, rohlíky), ach Esko i ty??? , já jsem se taky minulý týden posral, snědl jsem z ledničky týden udělané maso, co tam nechala majitelka bytu, ve kterém bydlím, jsem idiot a zaplatil jsem za to, nebylo to zase tak horký, druhý den O.K.

Já už to takhle večer 2x měl a nic. Jenže na mě nasedl i nějakej hajzl a válím se v posteli v teplotách, takže to šlo jedno s druhým. GIT začal protestovat, protože si mozek řekl o přednostní dávku živin, aby mohl jet naplno a určovat, kde se bude bojovat s infekcí a jak to bude celé probíhat. No a chudák GIT s minimem zásob krve mi to dal pěkně sežrat a to ještě celý dnešek. Takže takhle.
Seva98

PříspěvekZaslal: čt říjen 20, 2011 6:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je hnus

a ten komentar k tomu co dodala nejaka "maminka" jeste vetsi: "Zdravé především pro děti, v sýru je vápník." Nechapu jak celkove v Ceske spolecnosti, muzou byt tak minimalni znalosti o jidle.

http://modnipeklo.cz/2011/10/mimibizar/

- Do mixeru se to nehodilo, pripada mi to spis smutne

https://www.zonetraininglog.com
Poman

PříspěvekZaslal: čt říjen 20, 2011 7:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

3 kostky magnezka a ve svojim 20metrovym bytu nemužu najit ani jednu. To snad není možný.
Draper

PříspěvekZaslal: čt říjen 20, 2011 7:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:
3 kostky magnezka a ve svojim 20metrovym bytu nemužu najit ani jednu. To snad není možný.

Tech 60kg u mrtveho tahu snad v rukach udrzis ne? Nebo uz chces zitra zkusit 70? Kdyztak ti zitra necham na baru kousek sveho, pokud chces
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt říjen 20, 2011 8:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

:D jeden podviživenej znamej, kterej 24/7 sedí u kompu a tělák nemá kvůli tomu, že je na něj nějakej slabej, si teď štěžuje na FB, že je už měsíc nemocnej a nemůže se dostat z chřipek a podobnejch blbostí...

celkově mi ten svět přijde poslední týdny hrozně komickej :D tím spíš, když to tady za rok bude vypadat fakt.... jinak. Průsery v podobě Řecka, Itálie, Španělska... USA.... se blíží
Poman

PříspěvekZaslal: čt říjen 20, 2011 9:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Poman napsal:

Tech 60kg u mrtveho tahu snad v rukach udrzis ne? Nebo uz chces zitra zkusit 70? Kdyztak ti zitra necham na baru kousek sveho, pokud chces

To není vtipný ja bez toho neudržim ani hovno,včera mi vypadávalo 140.

A stejnak dám do 2 tejdnů víc než ty
marash

PříspěvekZaslal: pá říjen 21, 2011 5:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

už jsem na to přišel - serou mě lidi
Poman

PříspěvekZaslal: so říjen 22, 2011 9:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže za hodinu co jsem byl pryč stihl muj malý krásný pejsek vytáhnout můj bágl,vlízt tam, z něj vytáhnout složku s dokumentací léčby na můj výzkum a totálně na sračky z nich většinu rozkousat...

Jako jinejch papíru si nevšim, to zvíře je geniální padouch.
Naštestí mám vše v PC kromě záznamů ze čtvrtka a pátku to se dá přežít jinak bych si hodil mašli asi.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: ne říjen 23, 2011 9:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

leze mi na nervy id kernel, kterej už se dočista zbláznil:

Kdyby mi ty svoje výplody chorý mysli aspoň neposílal - od historek jak v baráku zmlátil Ukrajince co roznášel letáky až po tyhle svoje videa kde bourá světový rekordy...
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne říjen 23, 2011 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

http://moto.sport.cz/clanek/192812-video-tragedie-ital-simoncelli-po-havarii-v-malajsii-zemrel.html

Hrozný. Není jasný, co se mu stalo před kolizí, ale bezvládně visel na motorce.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
poldi

PříspěvekZaslal: ne říjen 23, 2011 11:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon, prave to rozdychavam..chudak : (..padne a dvaja do chrbta,jajaaj 24 rokov ..
idoktor

PříspěvekZaslal: po říjen 24, 2011 11:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Doochodci na přechodech Dneska jsem 2x brzdil i očima - jel jsem v Hustopečích poctivých tacho 50, protože tam často měří. Typické chování: Dojde k přechodu, rozhlídne se - zastaví a čeká. Pak si vzpomene, že má tu přednost a před autem naskočí do silnice... Já vim, že taky budu starej, ale v tomhle někdy vidím naschvál.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 405, 406, 407 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: