Di, mě takhle před nějakym tim měsícem řekl jeden "kamarád" že mi dává 20 minut a jestli si FB nezaložim, tak mi ho založí na moje jméno on. A to jsem opravdu nechtěl riskovat Nepoužívám ho vcelku k ničemu, občas kouknu když se tam někdo podělí o nějakej zajímavej odkaz, ale to je všechno.
Víš co jsem ti říkala.... "být mrtvý na spodek" a " sex je pro malé děti, ne pro nás, důchodce" A to se vyplatí!
_________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
při tvé odborné erudici bych čekal, že nebudeš kázat vodu a pít víno, ale bohužel ses tak zachoval, budiž ti ponaučením, že kombinovat rozličné zdroje bílkovin, tuků + určitě komplexní sacharidy ve formě pečiva (chleba, rohlíky), ach Esko i ty??? , já jsem se taky minulý týden posral, snědl jsem z ledničky týden udělané maso, co tam nechala majitelka bytu, ve kterém bydlím, jsem idiot a zaplatil jsem za to, nebylo to zase tak horký, druhý den O.K.
_________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
:D já se večer docela bál, když sem si dával slunečnicový semínka, celozrnej chleba, vajíčka a pak relativne krátce po tom tvaroh... dopadlo to dobře, dokonce sem se za noc probudil jen jednou a ráno do mě i krásně napadaly vločky...
při tvé odborné erudici bych čekal, že nebudeš kázat vodu a pít víno, ale bohužel ses tak zachoval, budiž ti ponaučením, že kombinovat rozličné zdroje bílkovin, tuků + určitě komplexní sacharidy ve formě pečiva (chleba, rohlíky), ach Esko i ty??? , já jsem se taky minulý týden posral, snědl jsem z ledničky týden udělané maso, co tam nechala majitelka bytu, ve kterém bydlím, jsem idiot a zaplatil jsem za to, nebylo to zase tak horký, druhý den O.K.
Já už to takhle večer 2x měl a nic. Jenže na mě nasedl i nějakej hajzl a válím se v posteli v teplotách, takže to šlo jedno s druhým. GIT začal protestovat, protože si mozek řekl o přednostní dávku živin, aby mohl jet naplno a určovat, kde se bude bojovat s infekcí a jak to bude celé probíhat. No a chudák GIT s minimem zásob krve mi to dal pěkně sežrat a to ještě celý dnešek. Takže takhle.
_________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
a ten komentar k tomu co dodala nejaka "maminka" jeste vetsi: "Zdravé především pro děti, v sýru je vápník." Nechapu jak celkove v Ceske spolecnosti, muzou byt tak minimalni znalosti o jidle.
3 kostky magnezka a ve svojim 20metrovym bytu nemužu najit ani jednu. To snad není možný.
Tech 60kg u mrtveho tahu snad v rukach udrzis ne? Nebo uz chces zitra zkusit 70? Kdyztak ti zitra necham na baru kousek sveho, pokud chces
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
:D jeden podviživenej znamej, kterej 24/7 sedí u kompu a tělák nemá kvůli tomu, že je na něj nějakej slabej, si teď štěžuje na FB, že je už měsíc nemocnej a nemůže se dostat z chřipek a podobnejch blbostí...
celkově mi ten svět přijde poslední týdny hrozně komickej :D tím spíš, když to tady za rok bude vypadat fakt.... jinak. Průsery v podobě Řecka, Itálie, Španělska... USA.... se blíží
Takže za hodinu co jsem byl pryč stihl muj malý krásný pejsek vytáhnout můj bágl,vlízt tam, z něj vytáhnout složku s dokumentací léčby na můj výzkum a totálně na sračky z nich většinu rozkousat...
Jako jinejch papíru si nevšim, to zvíře je geniální padouch.
Naštestí mám vše v PC kromě záznamů ze čtvrtka a pátku to se dá přežít jinak bych si hodil mašli asi.
leze mi na nervy id kernel, kterej už se dočista zbláznil:
Kdyby mi ty svoje výplody chorý mysli aspoň neposílal - od historek jak v baráku zmlátil Ukrajince co roznášel letáky až po tyhle svoje videa kde bourá světový rekordy...
Doochodci na přechodech Dneska jsem 2x brzdil i očima - jel jsem v Hustopečích poctivých tacho 50, protože tam často měří. Typické chování: Dojde k přechodu, rozhlídne se - zastaví a čeká. Pak si vzpomene, že má tu přednost a před autem naskočí do silnice... Já vim, že taky budu starej, ale v tomhle někdy vidím naschvál.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru