8 level za tretinu prvniho aktu? Z max 60 levelu? Nerikam, ze to pak pujde porad tak rychle, mel bys mit 60tku po dokonceni vseho, jen mi to proste prijde az moc rychly.
Zase to musíš brát tak že teď je na hraní her mnohem víc a když by se to expení táhlo tak si spousta idí nezahraje na max lvlu. Holt už to nebude taková frajeřina jako mít 99 lvl v D2, což je škoda no.
World of Warcraft ruleZZ.. po 7 letech hrani uz to jen obcas zapnu..Tedka co jsou datace tak od TBC to stoji za velky h****... hrani her je to vsechno na stejno porad.. jinej pribeh jinac potazeny textury chce to nejakej jinaci styl hrani
_________________ fotky si nevsimejte to je z dob kdy mi bylo 15let..
motto? zivot neni o tom co chces.. Ale o tom co vydrzis
tak ani bych neřekl, že to zjednodušili, spíš mažou rozdíly mezi class, každej má milion abilit a ty postavy už nejsou jedinečný, každej má silence, miliony resetu CD atd.
jinak mně se líbí tohle warovský video
_________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
tak ani bych neřekl, že to zjednodušili, spíš mažou rozdíly mezi class, každej má milion abilit a ty postavy už nejsou jedinečný, každej má silence, miliony resetu CD atd.
jinak mně se líbí tohle warovský video
Presne tak jeden z dalsich duvodu proc me to prestava bavit ale je to silne zavislacky pri zacinani stouhle parbou :D
_________________ fotky si nevsimejte to je z dob kdy mi bylo 15let..
motto? zivot neni o tom co chces.. Ale o tom co vydrzis
Skyrim - konečne atmosféra akú má správne rpg mať, hudba nádhera, grafika ujde, ovládanie na pc posrali, ale zvykol som si, takže na najbližšie týždne, ak sa dostanem k pc, bude čo robiť.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru