|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
heymee
|
Zaslal: st září 28, 2011 4:40 pm Předmět: |
|
|
a zas mam v tom hokej.. :D tak ma sa davat glukoza ku kreatinu alebo nie??..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Culda13
|
Zaslal: st září 28, 2011 4:53 pm Předmět: |
|
|
berete ke kreatinu taky malou dávku vitamínu E ? Prej pomáhá lépe absorbovat . Dík _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
p.Burns

|
Zaslal: st září 28, 2011 9:51 pm Předmět: - |
|
|
na strankách Reflexu zas píšou že se má dávat s kyselinou listovou
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: čt září 29, 2011 8:57 am Předmět: |
|
|
| heymee napsal: | | a zas mam v tom hokej.. :D tak ma sa davat glukoza ku kreatinu alebo nie??.. |
To se musis rozhodnout sam, cemu budes verit. Anebo to vyres tak, ze si pulku sve denni davky kreatinu vem dopoledne na lacno jen v teple vode (samozrejme snidane by mela byt bohata na sacharidy) a tu druhou davku kreatinu si vem po cviceni spolu se sacharidy
|
|
| nahoru |
|
 |
heymee
|
Zaslal: čt září 29, 2011 7:52 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | na strankách Reflexu zas píšou že se má dávat s kyselinou listovou |
cital som ze kyselina alfa lipoová pomaha v strebavani kreatinu.. je to to iste alo kyselina listova alebo su to dve rozdielne veci??..
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: čt září 29, 2011 8:16 pm Předmět: |
|
|
Lipoova je lipoova a listova je listova...ak sa nemylim, patria obe do skupiny B vitaminov, ale nie je to to iste. _________________ EQ20002:
na svou váhu mám teoreticky spotřebovat 100g proteinu, spočítám si to... ok
ale když ejakuluju nevím třebas 10g tak mému tělu chybí 90g tudíž musím jíst 110g abych tělu dodával správné množství?
|
|
| nahoru |
|
 |
heymee
|
Zaslal: so říjen 01, 2011 12:41 pm Předmět: |
|
|
okay.. dik za radu..
skusal to uz volakto??..
Naposledy upravil heymee dne st říjen 26, 2011 12:08 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: po říjen 24, 2011 1:26 pm Předmět: |
|
|
Když se doporučuje mixovat kreatin s pomerančovým džusem, předpoládám, že se nic nestane, když mixuju kreáč s jablečným moštem (kterého mám po víkendu opravdu hodně). _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
eschaia

|
Zaslal: po říjen 24, 2011 3:26 pm Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | | Když se doporučuje mixovat kreatin s pomerančovým džusem, předpoládám, že se nic nestane, když mixuju kreáč s jablečným moštem (kterého mám po víkendu opravdu hodně). |
Samozřejmě, že nestane... jde o cukr, ne o to ovoce, ze kterého to je :)
V moštu bude cukru taky dost.
|
|
| nahoru |
|
 |
cmtr2©®
|
Zaslal: po říjen 24, 2011 3:28 pm Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | | Když se doporučuje mixovat kreatin s pomerančovým džusem, předpoládám, že se nic nestane, když mixuju kreáč s jablečným moštem (kterého mám po víkendu opravdu hodně). |
Předpokládáš správně. Nestane se vůbec nic. A když už tu píšu, tak se pochlubím, že dneska jsem začal brát cellmass+100gramů monohydrátu který jsem do něj nasypal, což byla za 5let co cvičím kombinace, která na mě z kreatinů nejlépe zabrala Tak jen ať to všichni víte a můžete se z toho udělat
|
|
| nahoru |
|
 |
nestiik

|
Zaslal: po říjen 24, 2011 6:13 pm Předmět: |
|
|
Nemáte někdo náhodou zkušenosti jak šlape 100% PURE CREATINE MONOHYDRATE od Scitec? Samozřejmě vím, že na každého to zabírá odlišně, ale jen mě zajímá jestli má někdo s tímto suplementem zkušenosti, popř. jaké :)) tHx
Naposledy upravil nestiik dne po říjen 24, 2011 6:27 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po říjen 24, 2011 6:21 pm Předmět: |
|
|
ako kreatín... _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: po říjen 24, 2011 7:10 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: po říjen 24, 2011 9:39 pm Předmět: |
|
|
scitec se prodava u nas ve fitku a kluci si ho chvalej..je levny a jsou s nim spokojeny
|
|
| nahoru |
|
 |
nestiik

|
Zaslal: út říjen 25, 2011 5:26 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | fakt to zabírá odlišně?, jako benzín, který naliješ do jednoho auta a do druhého a ono to zabírá odlišně, jedno jede 60 a druhý 120 co? , fakt jo? no ty koky... |
kde najdete dmnty, kteří se chytají slovíček a rádi si veřejně zvyšují ego? no přece na foru kde jinde..
pro "DEMENTY" myslel jsem to tak: je 100000 společností co dělají kreatiny a někomu fungoval např. tento a někomu zase jiný. Můžou fungovat různě (takže porovnání auto/benzín je docela nesmyslné) někdo nabere a někdo naopak ne ("např.") proto mě jen zajímá zda má někdo s výše zmíněným zkušenosti popř. jaké.. a dál už to nebudu řešit (kdyžtak pm, nebo prosím smysluplný komentář děkuji!)
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|