KREATIN

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 161, 162, 163 ... 210, 211, 212  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - KREATIN  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> KREATIN
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
cipinek

PříspěvekZaslal: út říjen 25, 2011 5:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ty blbe, to že ti fungoval nebo nefungoval není otázka kreatinu, ale toho, jak jsi cvičil a žral, chceš mi snad říct, že když naliju na něco kyselinu HCl od výrobce X a kyselinu HCl od výrobce Y, za předpokladu, že ji výrobce vyrobil dobře, že dojde k jiné chemické reakci?, to že nějaký produkt funguje nebo nefunguje znamená, že dotyčný člověk akorát blbě cvičil a blbě žral, nebo dobře cvičil a dobře žral!!! nic jiného kreatin je kreatin, protein je protein, už to pochop!!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
nestiik

PříspěvekZaslal: út říjen 25, 2011 5:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

asi máš jinou logiku než já, ale podle mě to není jen o cvičení a žrádlu, ale taky o kvalitě suplementů, které bereš a které ti pomáhají k růstu.. a všechny zdaleka nejsou stejné, takže nemůžeš říct, že všechyn kreatiny, všechny proteiny jsou stejné a jde jen o to jak cvičíš a žereš..

ty asi budeš ten typ co chytne činku do ruky a už mu to roste, že píšeš takovou věc, asi bych chtěl být jako ty
cipinek

PříspěvekZaslal: út říjen 25, 2011 6:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ale ono to tak je, že člověk chytne činku, správně jí a roste, je to tak jednoduché, lidi radši hledají ten nejlepší kreatin, ten nejlepší protein..., dneska jsem měl trochu stres v práci, tak jsem byl vytočenej a diskuze o tom, jaký kreatin funguje nebo nefunguje je vždycky červený hadr na býka...

jako já bys určitě být nechtěl, jsem slabý a obézní... , ale když chytnu činku do ruky tak to roste i bez kreatinu...
Petey

PříspěvekZaslal: út říjen 25, 2011 6:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nestiik - ale to prave povedat mozem vsetky kreatiny a proteiny su rovnake,to nie je sypacka. A nie som ten typ,co chyti cinku a hned rastie
marcos23

PříspěvekZaslal: út říjen 25, 2011 7:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

máte někdo prosím zkušenost s kreatinem Pure Creatine od Weideru? Díky
nestiik

PříspěvekZaslal: út říjen 25, 2011 7:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vím, že tě to možná vytočilo, jenže já jsem typ, kterého posilování baví i když na to prostě nejsem stavěnej a ani se tomu nevěnuju na 100%, protože to ani nejde.. ale stejně si myslím, že na kvalitě výrobků záleží, tedy aspoň mě a když si chci něco koupit chci o tom produktu co nejvíce vědět proto jsem se na to ptal..

jinak já vím, že nejdůležitější je strava a to jak cvičíš, to už jsem zjistil dávno, ale i suplementy ti k něčemu pomůžou (aspoň tedy mě) a proto mě zajímá kvalita. Já si stále myslím že není protein jako protein :) a to se týče všech výrobků i kreatinu. Takže proto jsem se ptal jestli s tím má někdo zkušenosti, protože mě to jednoduše zajímá.. to samé je i když si kupuješ auto, nikdy nechceš koupit shit ale spolehlivé auto :)
Turakam

PříspěvekZaslal: út říjen 25, 2011 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nestik, ok, teda rada pre Teba, kup si kreatín monohydrát od výrobcov, ktorý disponujú značkou creapure, čo je kreatín vyrábaný v nemecku, alzchem sa mi zdá, či tak nejak a nehrozí, že by to bola nejaká čínska sračka. Creapure má v ponuke sci tec (drahšia verzia ich obyčajného), universal, reflex a asi aj multipower a weider, je to dobre znateľné napríklad aj v tom, že je ešte o kus jemnejší a lepšie rozpustiteľný (to jest je fakt ako jemnučký prášok)
nestiik

PříspěvekZaslal: út říjen 25, 2011 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dík za tip :) určitě se ještě poohlédnu, než něco koupím :))
heymee

PříspěvekZaslal: st říjen 26, 2011 12:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kreatin je len JEDEN!!.. citaj si to dookola pokial to nepochopis..

kreatin je vzdy len kreatin!!.. je jedno aka znacka..
vyraba sa v cine.. (menej kvality)
alebo v nemecku (kvalitny)

takze je uplne jedno ci si kupis cell tech za 45€
alebo kvalitny nemecky (creapure) pol kila za 13€

vysledok bude taky isty roziel bude v cene..
nestiik

PříspěvekZaslal: st říjen 26, 2011 1:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ty ty kreatiny asi vyrábíš, takže určitě o tom hodně víš.. dám na tebe a koupím ten nejlevnější, dík za info

jinak docela si se*es do huby.. protoze napises ze jsou vsechny kreatiny stejné, ale poté napíšeš, že je jeden kvalitní a jeden nekvalitní??? pokud by byli všechny stejné tak buď bude jen kvalitní nebo jen nekvalitní.. takže ses do toho sám zamotal..

a konec diskuze už to nebudu řešit, protože díky jedné otázce se tady rozběhl flame, který mě vůbec nezajímá a myslím, že moderátory a jiné uživatele taky ne.
c87

PříspěvekZaslal: st říjen 26, 2011 3:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

heymee ma pravdu, vsetci vyrobci beru bud z ciny alebo nemecka, druhy menovany ma znacku Creapure (vid nemecku stranku)... takze tu sa nemas ako oklamat :)
Bombay

PříspěvekZaslal: st říjen 26, 2011 3:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No já nevím, osobně si raději připlatím za Creapure kvalitu. Ne nadarmo někteří prodejci "falšují" Creapure za Pure Crea, atd.
Je to jako s vitaminem C. Koupíš ho za padesát korun, ale i za stovku.
Jak s creatinem tak s céčkem ty rozdíly v ceně nejsou tak velké, abych si nepřiplatil.
heymee

PříspěvekZaslal: st říjen 26, 2011 4:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zle si to pochopil
myslel som to tak ze je jedno ci si kupis creapure od waidra alebo od Power Factory... bude uplne rovnaky.. platis iba za znacku.. :)

a kreatin z Cini.. je tiez uplne jedno ci si ho kupis od tej alebo od inej znacky..
v dóze zas budes mat ten isty.. chapes??..

takze nepitaj sa ktory je lepsi a ktory horsi pozri sa kde je vyrobeny a budes mat v tom jasno..

ano kreatin je len jeden.. ja za to nemozem ze v cine donho davaju vselijake s*acky a neny spracovany takov technologiou ako v nemecku..
nestiik

PříspěvekZaslal: st říjen 26, 2011 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

však ano, to já vím moc dobře.. sice nevím už o čem tady ten flejm je, ale tedy přiznáváš, že není kreatin jako kreatin.. a proto vznikla má otázka - jestli někdo měl z kušenosti s daným výrobkem popř. jaké - kdyby někdo napsal, že je to čínký shit, tak bych se na ten výrobek hodně zaměřil a zjistil bych co je potřeba potom možná vybral jiný. O to mi celou dobu šlo a tento celý flejm byl téměř zbytečný. TEČKA

mám pocit, že už jsme se nějak dohodli, takže tímto ukončuji celou tuto diskuzní šaškárnu
Turakam

PříspěvekZaslal: st říjen 26, 2011 9:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Už sa naučil, že má kúpiť výrobky so značkou creapure, vyrábané v Nemecku, ktorých výrobcov som mu aj vymenoval, tak ho už chudáka nechajte, hlavne nech radšej ide poriadne makať a nerieši tu vedľajšie záležitosti.
Crea Monohydrate | Extrifit
Kreatin monohydrát pro zvýšení fyzické výkonnosti při fyzickém výkonu.
339 Kč
Creatine Monohydrate Creapure ® | Nutrend
Jeden z nejúčinnějších suplementů určených ke zvýšení svalové síly.
790 Kč
Creatine Monohydrate | Survival
Nejčistší forma mikronizovaného kreatinu pro znatelný nárůst výkonnosti.
399 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - KREATIN Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 161, 162, 163 ... 210, 211, 212  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: