Guru a jeho posilovací log =]

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 43, 44, 45  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Guru a jeho posilovací log =]  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Guru a jeho posilovací log =]
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st říjen 26, 2011 11:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:
čelní dřep je uplně vyborna věc:)

=) je a já je za to nesnáším... a budu je nesnášet ještě víc, protože tak za dva týdny to bude až moc
Dneska jsem u tohodle cviku cejtil břicho jako nikdy. Vylože jsem cejtil jak to drží krásně střed těla.

K mohammedům. Techniku VŠECH cviků na břicho se furt ještě učím a ani crunche nedokážu udělat tak, že cítím úplně každej. U mohammedů je to ještě horší, tam mi někdy třeba sedne prvních 10 opakování a další jsou naprt (relativně). Ale břicho z nich cejtím, dejchám u toho a jsem z tou formou spokojenej, protože sem je dřív cvičil určitě hůř.
Kdybys šel příští středu do BG cvičit, tak dej vědět ;) Nechám si je moc rád zkontrolovat
Rachela

PříspěvekZaslal: st říjen 26, 2011 12:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:

Jinak dneska se to drželo lehce blbě, což je pokrok oproti tomu, když sem to držel na jedný straně pod deltou na bicepsu

Pouzivas krizeny uchop alebo to rackujes na ramenach ako pri cleanoch?
(btw cross-grip for pussies :P)
Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora MSN Messenger
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st říjen 26, 2011 12:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

:D křížuju to (it aint wrong if it makes me pussy)... hodně rád bych to držel tak, jako clean, ale tam ty ruce nenacpu už vůbec :D ale po tomhle tréningu to budu trénovat, protože bych se to dost rád naučil - protáhl všechny svaly tak, aby se tam ruce srovnaly
madball

PříspěvekZaslal: st říjen 26, 2011 5:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co takhle nějakej challenge na FSQ.
Vzhledem k tomu, že teď nemůžu pořádně cvičit nic jinýho a na čelním dřepu bych chtěl trošku máknout a silově jsem na tom +- stejně, tak by byla nějaká motivace, aspoň pro mě teda.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Morico

PříspěvekZaslal: st říjen 26, 2011 6:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Vzhledem k tomu, že teď nemůžu pořádně cvičit nic jinýho a na čelním dřepu bych chtěl trošku máknout a silově jsem na tom +- stejně, tak by byla nějaká motivace, aspoň pro mě teda.

Klidně se k FSQ challenge přidám ;)
secret78

PříspěvekZaslal: st říjen 26, 2011 6:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Morico napsal:
madball napsal:

aj ja
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st říjen 26, 2011 6:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

=) hh já si teď odjedu toho svojeho beara, tedy mou první opravdovou rutinu... vylomeniny budu zkoušet až za měsíc v rámci nějakýho splitu, kterej si dám max na dva tejdny...

btw, to ste si teda vybrali cvik na challenge :D mi u toho prdnou klíční kosti, zas je mám rudý
madball

PříspěvekZaslal: st říjen 26, 2011 6:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
=) hh já si teď odjedu toho svojeho beara, tedy mou první opravdovou rutinu... vylomeniny budu zkoušet až za měsíc v rámci nějakýho splitu, kterej si dám max na dva tejdny...

btw, to ste si teda vybrali cvik na challenge :D mi u toho prdnou klíční kosti, zas je mám rudý

Však dáš beara, pak to trochu peakneš a poletí to nahoru samo.

2 Morico secret78: vás neberu, vy jste moc silní, já budu rád za 5*120 do konce roku , ale jestli vám to stačí, tak proč ne.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st říjen 26, 2011 6:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

:D kdybych se to naučil držet, tak to klidně zkusím... ale přál bych ti vidět moje čelní dřepy minulej nebo předminulej týden. Apofis si ze mě pak dělal děsnou prdel. To fakt držím někde na půlce mezi deltou a loktem... mi to tam prostě sjede :D Ale 5x120 je asi moc... ikdyž
madball

PříspěvekZaslal: st říjen 26, 2011 6:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To půjde už jen proto, že zlepšíš techniku a závaží ti začnou automaticky přiskakovat na osu.
Já mám hodně málo odřepováno na čelních, takže technika je taky špatná, ale počítám s tím, že se zlepší... Krom toho potřebuju máknout na předních stehnech a protáhnout svalíky trochu do hloubky. :D
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st říjen 26, 2011 6:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jako uvidím :D Já moc nejsem na výzvy, kde se musím hodně zlepšit... pro mě je výzva třeba 50 dřepů, 100 opáček na legpress apod. Nadruhou stranu je tohle trošku víc konstuktivnější, takže proč ne :D
Po bearovi by tam mělo bejt cca 10x 5x 100kg. Takže určitě 5x110kg, pokud bude technika (silově to je v pohodě furt). A těch 10kg by se dalo dát... ty už teda cvičíš aspoň ten spodek?
secret78

PříspěvekZaslal: st říjen 26, 2011 6:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

išiel som teraz trojku so 120kg takže to tam ešte nieje
madball

PříspěvekZaslal: st říjen 26, 2011 7:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

4 tejdny byly 1xtýdně stroje - pro mě strašnej vopruz a teď to zvedám na neuvěřitelných 2x týdně , protože vršek je pořád špatnej (včera jsem byl rád za nějakých 10*80 na bp a 5*115 mrtvola BG váhy). Na tlakový cvíky bolí zápěstí, na tahový nic neudržím + nejistota v úchopu...
Až to bude v pohodě, tak začnu trošku pořádněji, ale zatím si netroufám říct, kdy to bude OK.

guru napsal:
Jako uvidím :D Já moc nejsem na výzvy, kde se musím hodně zlepšit... pro mě je výzva třeba 50 dřepů, 100 opáček na legpress apod. Nadruhou stranu je tohle trošku víc konstuktivnější, takže proč ne :D
Po bearovi by tam mělo bejt cca 10x 5x 100kg. Takže určitě 5x110kg, pokud bude technika (silově to je v pohodě furt). A těch 10kg by se dalo dát... ty už teda cvičíš aspoň ten spodek?

secret napsal:

Aspoň mám co dohánět, ale ty nebudeš mít motivaci.
secret78

PříspěvekZaslal: st říjen 26, 2011 7:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

secret napsal:

Aspoň mám co dohánět, ale ty nebudeš mít motivaci.[/quote]

ja si dám vyšší cieľ,také trojky so 150kg by boli fajn
spekounP

PříspěvekZaslal: st říjen 26, 2011 8:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

secret78 napsal:
Morico napsal:
madball napsal:

aj ja

taky se rád přidám, pokud nebudete proti.
Jaký pravidla? Jen s páskem a bez bandáží (neopreny na kolena povoleny)

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Guru a jeho posilovací log =] Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 43, 44, 45  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: