|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Morico

|
Zaslal: st říjen 26, 2011 9:06 pm Předmět: |
|
|
5x120kg říkáte? .. no dlouho jsem čelní nejel, ale zkusime teda :) _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
keba

|
Zaslal: st říjen 26, 2011 10:08 pm Předmět: |
|
|
Jezdíte čelňáky s páskem nebo bez chlapi?Bez je to docela hardcore, pásek u tohohle cviku, aspoň mě dost přidá _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: st říjen 26, 2011 10:18 pm Předmět: |
|
|
| keba napsal: | | Jezdíte čelňáky s páskem nebo bez chlapi?Bez je to docela hardcore, pásek u tohohle cviku, aspoň mě dost přidá |
Čelňáky jedině bez pásku, jinak to neni ono ... přesně jak píšeš, s páskem mam možná až +20kg oproti bez. _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st říjen 26, 2011 10:51 pm Předmět: |
|
|
| Morico napsal: | | 5x120kg říkáte? .. no dlouho jsem čelní nejel, ale zkusime teda :) |
Ty si dej hezky vetsi cil, vzdyt i ja jsem kdysi na FSQ daval 5x5x130kg :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st říjen 26, 2011 11:01 pm Předmět: |
|
|
já se snažím jezdit bez pásku, když to jde... takže teď dokud budu zvládat, tak "raw" a kdyby to bylo moc těžký, tak opasek - ale snad to těžký nebude, protože bych teď měl i vylepšovat techniku tím, že to pojedu v hodně sériích
:D jinak docela sranda, jak sem vážete váhy... nejlepší bude udělat tu výzvu na %BW, abych měl šanci
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st říjen 26, 2011 11:10 pm Předmět: |
|
|
tak k tej sa pripojím potom aj ja (keď už po novom drepujem:) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: čt říjen 27, 2011 5:52 am Předmět: |
|
|
| keba napsal: | | Jezdíte čelňáky s páskem nebo bez chlapi?Bez je to docela hardcore, pásek u tohohle cviku, aspoň mě dost přidá |
RAW, bez pásku, bandáží, návleků, dlouhý basketový trenky a pod nima naostro.
Hloubka? Ideálně takhle:
Spíš, jak to dovolí tělo, ale u mě bude snaha nohy maximálně protáhnout, takže bych se na tohle chtěl dostat... Jak jdu hluboko teď ,nevím, ale je to tak, jak to dovolí tělo.
Jako solidní výkon bych považol 5op. s 1,5*BW a stejný by to mělo být i BP, což je u mě 5*142,5 a to je do konce roku nereálný (a u BP teď absolutně), ale ten, kdo si myslí, že to stihne, tak to může hodit jako cíl. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: čt říjen 27, 2011 6:20 am Předmět: |
|
|
Ok, jako na obrázku, 1,5 BW pro mě tedy 5*157,5kg :DDD To už bude snad Draperovi stačit :)) _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: čt říjen 27, 2011 2:15 pm Předmět: |
|
|
U mě 166kg  ale 1-2 op. bych asi dal, pět je sci fi stejně jako ta hloubka na obrázku, jezdim pod paralel a to bych řekl bohatě stačí, tu obrázkovou hloubku bych dal jednou a museli by mě znovu montovat, budu sledovat váš hec, připojil bych se, ale nějak nemam teď v tý zimě náladu čelňákovat _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: čt říjen 27, 2011 2:26 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Morico napsal: | | 5x120kg říkáte? .. no dlouho jsem čelní nejel, ale zkusime teda :) |
Ty si dej hezky vetsi cil, vzdyt i ja jsem kdysi na FSQ daval 5x5x130kg :) |
5x5 ? To by se Moricovi narušil jeho šmrdlací koncept tréninku - odšmrdlat několik sérií a jednu finální sérii dát na max
Chlapi buďte rozumní !
5x 1,5BW je vražda
Řekněme kdo dá dřív trojku s 1,3 BW
Co vy na to?
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: čt říjen 27, 2011 2:27 pm Předmět: |
|
|
| keba napsal: | U mě 166kg ale 1-2 op. bych asi dal, pět je sci fi stejně jako ta hloubka na obrázku, jezdim pod paralel a to bych řekl bohatě stačí, tu obrázkovou hloubku bych dal jednou a museli by mě znovu montovat, budu sledovat váš hec, připojil bych se, ale nějak nemam teď v tý zimě náladu čelňákovat |
Však já taky nemam moc náladu na čelní, ale střihnu si tam pár jedniček po normálních dřepech a uvidíme kam to poloze, případně nějakou tu pětičku zkusim, ale do tý se mi asi moc chtít nebude :) _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
Naposledy upravil Morico dne čt říjen 27, 2011 2:31 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: čt říjen 27, 2011 2:29 pm Předmět: |
|
|
| spekounP napsal: | | Draper napsal: | | Morico napsal: | | 5x120kg říkáte? .. no dlouho jsem čelní nejel, ale zkusime teda :) |
Ty si dej hezky vetsi cil, vzdyt i ja jsem kdysi na FSQ daval 5x5x130kg :) |
5x5 ? To by se Moricovi narušil jeho šmrdlací koncept tréninku - odšmrdlat několik sérií a jednu finální sérii dát na max
Chlapi buďte rozumní !
5x 1,5BW je vražda
Řekněme kdo dá dřív trojku s 1,3 BW
Co vy na to? |
Pšš, vyzrazuješ moje nejtajnější tréninkové principy ... trojku s 1,3 říkáš, to už zní reálnějc, stejně se mi do pětek u čelního dřepu nechtělo, čelní dřep je dobrej tak pro jedničky, maximálně dvojky, když mam chuť na kardio :DD _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt říjen 27, 2011 2:37 pm Předmět: |
|
|
=) tak na trojky si věřím i teď... to zas moc výzva není
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: čt říjen 27, 2011 2:48 pm Předmět: |
|
|
A co do toho žádnou BW nemíchat a prostě kdo dá víc na trojkach nebo na pětkach nebo prostě nějakej zajímavější výsledek na čelních ? _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: čt říjen 27, 2011 4:37 pm Předmět: |
|
|
a bolo by dobré vytvoriť novú tému a tam hádzať zrovna aj videa rovno. V pondelok tam hodím 3x130 čo je 1,3xBW.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|