Frode: je x stránek vzadu v akt. formách, takže to je fuk.
Jinak taky nevím, komu jsem co udělal, já se snažím poradit (když vím), a jsem na každého milý a bezkonfliktní . Většinou stejně píšou rejpálci, co mají 20 příspěvků a 20 z nich jsou blbý kecy a kritika :o).
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
me si nic neudelal a vis, ze sem se ti minule i snazil neco poradit.. ale prave, ze tahle fotka byla v aktualnich formach asi tejden zpatky a u ni si psal, ze do vanoc uz zadna fotka nebude, tak me nak rpislo divny, proc mas zas potrebu tu fotku sem znova davat ale je mi to burt, je to tvuj log, takze si samozrejme muzes svejma fotkama vytapetovat kazdou stranku a ber to trochu s humorem, de o hovno..
_________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
Jen tak uplne mimochodem rada ostatnich tu postuje fotky jak v aktualnich formach tak u sebe v deniku (vcetne Freimena). Chlapi, neuskodil by na kazdyho stejny metr nebo si tu jsou snad nekteri rovnejsi?
_________________ Vaše přítomnost je tu iritující jako uvařený kaktus v opičím pyžamu.
Podle mě jsme všichni krásní
Luster - coc nesnáší, když se mu říká coc
Už konec téhle diskuze :o)).
Za 14 dní sem napíšu znova, jak se mi vede ve fotbale.
Dnes jsme jeli venku BIG ROPE, různé kombinace po 20s. Je to makačka na celé tělo, hlavně ramena a ruce.
Pak jsme přešli do posilky a jeli komplex bez pauzy, vše rychle dynamicky:
přítahy činky k pasu
přemístění od kolen
pushpress
goodmorning
zadní výrazy
Pak bench up to 80kg
Bulgarian split squat
výpady s v.o.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Tak jsem se tady po dlouhé době ukázal a tvůj blog mě potěšil. Americký fotbal taky miluju a CHCI ho taky hrát.
Jenže čas je největší protivník. Dostal jsem se opět na školu, tentokrát půjdu ale dálkově do Pardubic, takže to bylo OK. Ale sehnal jsem si ještě skvělou práci, inženýra kvality a domu se dostávám na 4-5h. a jezdit ze Žatce (sever čech) do Prahy nejde.
Mam známého, který zná hodně lidí v Panthers, takže jsem se byl už u nich ptát, jestli bych tam mohl hrát a nakonec mohl. Škoda jen, že den nemá víc hodin. :D Klub tady sám nedokážu založit, nevim jestli by o to lidi měli zájem.
Takže tvůj blog si určitě projdu a něco použiju v posilce i venku. :)
Díky a přeju hodně štěstí, když to chceš hrát, bež do toho i když budeš muset něco obětovat, o tom to je.
Klidně se inspiruj, videí a cviků, co ti pomůžou na fotbal, tu mám hodně.
Nové mini-videjko, fotbalové drilly, jen ukázka, navíc to dost klouzalo, alespoň to bylo náročnější. Mám pořád co zlepšovat.
wow skvělé video. Opravdu je vidět, že jsi s ním vyhrál. Škoda že nebylo delší... .
Je to jen ukázka, cviků bylo asi 3x víc, ale nemohl jsem natočit všechno, nešlo to. Ale plánuju udělat zase jedno velký, alespoň 12min videjko, možná po zimě:-)
Treninky náboru pořád probíhají, je to paráda, jde mi to a co je hlavní, baví mě to. Někdy v prosinci bychom mohli vyfasovat výstroje, už se těším.
Treninky jsou ST v hale (běhání, drilly, technika + posilování), ČT venku (lana, běhání, posilovna), PA v hale (běhání, drilly, technika + posilování), přičemž v SO/NE si doma dávám další běhací trenink u nás na stadionu.
Mám teď i dost brigády (10-12hod/den), takže PO a ÚT ve znamení práce (kolikrát i fyzicky náročná, takže to beru treninkově [zvedání, přenášení a přemisťování pytlů 70kg, palety atd.])
Plánuju koupit mé první rukavice, budou se mi hodit jak do haly na chytání, abych si na ně zvyknul, tak na stadion na WR drilly.
Jinak jsem minulý týden absolvoval kompletní vyšetření novou metodou (Skrinningovy noninvazivní hematologický analyzátor AMP), a dopadl jsem dobře, jen bych měl podle výsledků zvýšit příjem ovoce a zeleniny, zvýšit alespoň o litr pitný režim (ve škole nepiju skoro vůbec), takže abych měl alespoň 3L, pak se zjistilo že mám o něco málo vyšší příjem bílkovin , měl bych začít brát lecitin nebo ginko bilobu a jíst více zásadotvorných potravin, protože mám kyselejší prostředí v organismu. A taky mi paní doktorka řekla, že je na těch hodnotách velmi výrazně poznat, že hodně sportuju, tak jsem ji to potvrdil .
Hodnotilo se celkem 122 parametrů, fakt zajímavé a doporučuju všem co chtějí zjistit, jak na tom jsou.
Dnešní trenink:
Přemístění Trh z polo + kliky na ose (činka mi 1x vylítla z ruky a málem na mě spadla, fail, stane se..) Dynamický bench (kratší úchop, simulace bránění v AF) Dřepy s výskokem na kotouče s v.osou Břicho: dragon flag + russian twist + zkracovačky ruce vzhůru
Biceps + triceps
- miluju tyhle treninky!! Žádný stroje, žádný izolovaný cviky, prostě a jednoduše:
Jinak se mi hrozně líbí tyto 2 typy (můžu mít jen šedé v podstatě):
Naposledy upravil Frozz. dne po listopad 21, 2011 1:48 pm, celkově upraveno 1 krát
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru