|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Goldstein
|
Zaslal: so říjen 29, 2011 10:31 pm Předmět: ? |
|
|
Ahoj, ze začátku teto diskuze jsem našel tohle a mám otázku.
Zkoušel to někdo ? Pocity?
Super cyklus Dr. Eric Serrana
Týden 1: 0.35 g/kg*
Týden 2-5: 0.15 g/kg
Týden 6: volno
Týden 7: 0.35 g/kg
Týden 8: 0.15 g/kg
Týden 9-12: volno
*gram na kilogram hmotnosti těla.
Asi to zkusím. _________________ "I hated every minute of training, but i said, dont quit. Suffer now asnd live the rest of your life as a champion"
Muhammad Ali
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bombay

|
Zaslal: ne říjen 30, 2011 8:49 am Předmět: |
|
|
Celkem vysoká dávka, no nevím, dle mě zbytečná "věda".
Já tam mrskal první týden 20g denně a do konce měsíce 5g denně. S tím že u těžkého trenálu nebo když jsem byl unavený, dal jsem v tréninkový den 10g.
A šlape to. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne říjen 30, 2011 8:56 am Předmět: |
|
|
Ja jsem to kdysi daval po polevkovych lzicich  a nejak jsem to nevazil a neresil mnozstvi a fungovalo to stejne jako kdyz jsem si davky presne odmeroval. Podle me je jedno, kolik toho das, protoze telo si stejne vezme jen to, co potrebuje a zbytek vylouci. Samozrejme nejlepsi bude asi nejaka rozumna davka, pokud by teoreticky mel kreatin pri velkych davkach nejake vedlejsi ucinky, coz stejne myslim nikdy nebylo nijak dokazano. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Goldstein
|
Zaslal: ne říjen 30, 2011 9:31 am Předmět: |
|
|
no nehodlám to nějak vážit ani nemám váhu na to ale jestli je možný když mám 100 kg abych měl brát 35g denně první tejden ale asi jo ... _________________ "I hated every minute of training, but i said, dont quit. Suffer now asnd live the rest of your life as a champion"
Muhammad Ali
|
|
| nahoru |
|
 |
deco
|
Zaslal: ne říjen 30, 2011 9:35 am Předmět: |
|
|
Ahoj
Učite bych zkusil oveřenej zpusob týden 20g a tri týdny 10g
Nebo jak to všichni dávkujou.Pak dát tejden pauzu v treningu a jeden cyklus bez kreatinu.
Jinač jsem četl nejakou studii kde nejlepsí výsledky meli lidi co dostávali
3g denne a danej človek to vysvetloval tím že vetší množství zbytečne zatežuje metabolismus.
Pokud to chceš prepočítávat na telesnou váhu,počítal bych osobne jenom na váhu svalů podle tohodle vzorečku.Sádlo kreatin určite nevyžije.
Neco málo prej napomáhá zpevnovat kosti ale to bude taky zanedbatelný množství :D
Tak at to roste.
|
|
| nahoru |
|
 |
Babis
|
Zaslal: ne říjen 30, 2011 11:46 am Předmět: |
|
|
Ahoj, chci si koupit kre-alkalyn, protože mi je z normální monohydrátu blbě. Narazil jsem na Kre-Alkalyn CXT+, kterej obsahuje také kofein a kyselinu alginovou. Jde mi právě o to, jestli ta kyselina alginová vůbec stojí za to nebo jestli si mám koupit jinej kre-alkalyn. Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
jir.ka
|
Zaslal: ne říjen 30, 2011 3:32 pm Předmět: |
|
|
| Babis napsal: | | ... Kre-Alkalyn CXT+, kterej obsahuje také kofein ... |
ja ti nevim... ale prej kofein snizuje ucinek kreatinu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Babis
|
Zaslal: ne říjen 30, 2011 4:14 pm Předmět: |
|
|
o kofein mi nejde.. multipower je dobrá značka a pochybuju, že by ho tam dávali, kdyby škodil.. můj dotaz směřoval spíš na tu kyselinu alginovou.. jestli stojí za to, si za ní připlatit..
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
Zaslal: po říjen 31, 2011 8:34 pm Předmět: |
|
|
Do kolika g glukopuru dáváte kreatin? Já dávám do zhruba 35g glukopuru, ale!!! dnes v BlueGymu při čekání na klíče jsem četl MaF z roku 1999, kde byla jako jedna z hlavních zásad dávat kreatin alespoň! s 75g glukózy - podotýkám opravdu s monosacharidem s GI 100. Pokud by to bylo třeba s maltou, která má nižší GI, bylo by to ještě více..
Jde mi o to, jestli je opravdu potřeba dávat tolik cukru, protože při mojí denní spotřebě v prvním týdnu kreatinového cyklu bych měl mít 300g glukopuru, což mi příjde strašně moc..
Ale možná je to tím, že kreatiny z roku 99 potřebovali toho cukru víc, ale fakt nevím..
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po říjen 31, 2011 8:39 pm Předmět: |
|
|
to je celý blbost... sice vím o kreatinu relativně prt, ale pokud se vůbec dává s nějakou maltou nebo glukopurem apod, tak rozhodně ne s tolika... to je demence přímo
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po říjen 31, 2011 8:42 pm Předmět: |
|
|
Kdysi jsem cetl nejakou studii o tom, ze cim vice cukru s kreatinem prijmes, tim lepe ho vyuijes. Osobne si ale myslim, ze davka okolo 30g bude dostacujici.
Ja to ted naposledy nebral s zadnymi jednoduchymi cukry, ale spise jsem to daval spolecne s jidlem nebo klidne i mimo jidlo, ale stejne fungoval.
Drive ale s temi cca 30g glukopuru fungoval paradne, to ale byla moje prvni a druha "kura" a tam to vzdy funguje nejlepe. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
woid

|
Zaslal: ne listopad 06, 2011 10:53 pm Předmět: |
|
|
Má nějakej vliv na "trávení" creatinu. Když si ho dám do paňáku 5g + 15g glukopuru, zaleju vodou, a kopnu to do sebe. (Jakože ten creatin nenechávám v tý vodě rozpustit) _________________ tak prej budu chlapák :D
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
Zaslal: ne listopad 06, 2011 11:12 pm Předmět: |
|
|
Myslím si, že creatin se ti ani nerozpustí, nebo alespoň mě se nikdy úplně nerozpustil. Spíš tam jde podle mě o to množství vody, které je vhodné s creatinem vzít.. Podle mě minimálně 3dcl.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: po listopad 07, 2011 8:59 am Předmět: |
|
|
| woid napsal: | | Má nějakej vliv na "trávení" creatinu. Když si ho dám do paňáku 5g + 15g glukopuru, zaleju vodou, a kopnu to do sebe. (Jakože ten creatin nenechávám v tý vodě rozpustit) |
Bude to v pohodě. Jen ho dobře zapij. Uvádí se, že dávku kreáče zapíjet klidně půllitrem tekutiny.
Jestli se to rozpustí ve sklínce nebo žaludku, je to fuk. Ono vždycky ti zůstanou nějaká zrníčka, to neřeš. Já to jeden den sypal ze sáčku do úst a zapíjel moštem:) _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: po listopad 07, 2011 9:39 am Předmět: |
|
|
| woid napsal: | | Má nějakej vliv na "trávení" creatinu. Když si ho dám do paňáku 5g + 15g glukopuru, zaleju vodou, a kopnu to do sebe. (Jakože ten creatin nenechávám v tý vodě rozpustit) |
Na travenie kreatinu ma vplyv HLAVNE to ci ho vypijes rozpusteny. Ak nie tak ocakavaj sracku :)
Treba ho dat do horucej vody a 5 minut miesat....
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|