Tak zase něco napíšu, bohužel teď absolutně nestíhám, takže trénink až v pátek..
Jinak možná pojedu (za 14 dní) na druhé kolo extraligy. je to docela na rychlo, takže jen jednou vlezu do dresu na dřep, jednou bench (chci zkusit minimálně základy) tahy už nepojedu vůbec, maximálně jednou, ale bez dresu.
Ale i přes, vpodstatě, "nepřípravu" plánuju dopadnout minimálně stejně dobře (spíš líp) jak v Zbýšově.
_________________ "Jestli se té činky dotkneš, zabiju tě!"
Kirk Karwoski směrem ke spotterovi
Dneska Benchovej den. Normálně bych měl z toho, že jsem konečně (po 2 letech) zvedl raw 100kg, hroznou radost, ale protože mám momentálně nějaký problémy (psychický) tak je mi to popravdě tak nějak...jedno (celej trénink byl takovej...o ničem) no nic, třeba se budu radovat později.
jinak teda, byla i rezerva, tipuju 5kg, ale bez sparinga se mi do toho už nechtělo.
Do trika jsem šel jen tak abych zkusil jestli to pořád "funguje" tak jak dřív. Podseknu základ, abych si zbytečně nemusel dělat hlavu.
zítra snad dřepy
EDIT: takže teď už to je úplně jistý, na tu extraligu pojedu.
Takže zase po dlouhý době (naposledy někdy v dubnu) posílám aktuálku. Že jsem tlustý prase vím, takže tohle ani psát nemusíte.
Jinak váha cca 101 kg
Ale alespon mas silu. Horsi by bylo byt tlusty prase a nemit ani tu silu a nebo ultra tlusty prase jen s prumernou silou, coz tu na foru jeden ukazkovy priklad mame
Jinak ale zase tak hrozne to neni, kdyz budes casem chtit, tak to seknes.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Takže zase po dlouhý době (naposledy někdy v dubnu) posílám aktuálku. Že jsem tlustý prase vím, takže tohle ani psát nemusíte.
Jinak váha cca 101 kg
Ale alespon mas silu. Horsi by bylo byt tlusty prase a nemit ani tu silu a nebo ultra tlusty prase jen s prumernou silou, coz tu na foru jeden ukazkovy priklad mame
Jinak ale zase tak hrozne to neni, kdyz budes casem chtit, tak to seknes.
Tuším na koho narážíš, tak špatně na tom snad ještě nejsem
Ale jinak díky kolikrát si říkám, že bych to mohl shodit, ale pak si uvědomím asi tak 10 zásadních důvodů proč ne, a tak se na to vyseru
Dneska se mi vůbec nechtělo, takže jen takhle líně.
Dřepy jsem potřeboval zkusit, jestli to i s těmahle ramínkama zvládu. Na poprvé jsem sjel jen tak do poloviny a začal křupat šev na ramínku takže jsem radši vyjel rychle nahoru. Na další serie jsem utáhl bandy, kdyby to křuplo, tak ať tam s tím nezůstanu....ramínko nakonec vydrželo (ale ještě v něm párkrát zakřupalo) a dřepy šly na dostatečnou hloubku (později dodám video) takže spokojenost. Ale je to fakt zase něco úplně jiného, už se s tím hodně blbě dostává i pod činku, a dřepnout až dolů, to je porod ale hlavní je, že to šlo.
Jen furt přemýšlím co s těma ramínkama, zatím je ten šev jen povolený, ale asi praskne. Už nevím jak víc to ještě sešít, už mě napadá jen to prošpikovat vázacím drátem (ale to asi nebude ipf approved )
EDIT:Dal jsem si sem jednu takovou anketu. Jeden z mých aktuálních cílů, tak prosím hlasujte a klidně se k tomu vyjádřete
EDIT2: tady je to video, chtěl jsem to na youtubku ostříhnout, ale z nějakýho záludnýho důvodu to nejde....takže si přvní asi 3 minuty posuňte
K te tve ankete, kolika lidem v CR se to v dorostu povedlo nebo se tam bezne tahaji 3 metraky? :-)
A jeste jedna otazka. Kolik si myslis, ze ti v tom tahu prida dres respektive kolik je tve maxko bez dresu?
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
K te tve ankete, kolika lidem v CR se to v dorostu povedlo nebo se tam bezne tahaji 3 metraky? :-)
A jeste jedna otazka. Kolik si myslis, ze ti v tom tahu prida dres respektive kolik je tve maxko bez dresu?
To ti můžu říct, komu se to povedlo...Davidu Lupačovi (kategorie do 110kg, zvedl přesně 300) a Jakubu Smejkalovy (kategorie do 125 zvedl, 305kg) Možná ještě někdo, ale oficiálně v ipf jsou zapsání tihle 2.
že ti to příde možná nereálné, směšné, nebo třeba naivní, to ti určitě neberu, já sám nevím jak to dopadne, ale určitě se o to budu usilovně snažit. maxku aktuálně mám 260, řekl bych s rezervou, čekají mě teď 2 soutěže, příští a přezpříští sobotu, nebudu tady teď prezentovat svoje plány (představy) ale myslím že těch 260 ještě není poslední slovo.
K druhý otázce, to ani sám fakt nevím, ale asi takhle. Někdy v srpnu (zhruba) tohohle roku jsem zkoušel raw maximálku, vycházel jsem z hodně objemového tréninku (na disciplínách desítky) zvedl jsem asi 205, kdybych nejel ten objemovej trénink moho by být tak 215, když přeženu tak 220 víc určitě ne.
potom jsem vlezl do dresu a za září a říjen jsem se dostal na 260kg. vím že většině lidí na tah dres přidává maximálně tak 20kg (většinou) ale já si myslím že kdybych měl raw maximálku tak 230 (a to si myslím že dost přeháním)tak je to fakt hodně. Takže podle mě mi aktuálně ten dres přidává alespoň 30kg.
Sám jsem si říkal že bych zkusil i raw maxko, ještě nevím, ale jestli ho budu zkoušet, tak nejdřív za 14 dní (respektive 3 týdny) až to odsoutěžím.
Dal som Ti hlas, že áno, tak sa snaž, postava je síce príšerná, ale je to o mnoho lepšie ako v minulosti + máš sílu nevídanú, ktorú len ticho závidím, nech sa darí!
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Dal som Ti hlas, že áno, tak sa snaž, postava je síce príšerná, ale je to o mnoho lepšie ako v minulosti + máš sílu nevídanú, ktorú len ticho závidím, nech sa darí!
Díky, zrovna tvýho názoru si fakt cením postava je taková jaká je, alespoň je tam víc svalů, než když jsem začínal.
Za ano určitě děkuju, budu se snažit dokázat že na to fakt mám.
Jinak o závisti moc nemluv....když se dívám na ty tvoje tréninky, tak bych nezvládl ani jeden z nich
postavu nekomentujem lebo ma to nezaujima ale silovy potencial paradny. Akurat by som sa zameral asi na bench u teba kedze ten ti to zbytocne dost kazi. Skus si vybavit nejakeho dobreho benchara nech ti spravi setup. Podla mna by ti to mohlo pomoct.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru