|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Petey

|
Zaslal: pá červenec 22, 2011 2:43 pm Předmět: |
|
|
| jirka1993 napsal: | | ten, kdo neví, tak se zeptá. a hlupák koupí něco, čemu nerozumí. máš pravdu, moc o tom nevím, proto se ptám. logika že? nicméně děkuju za "radu" |
ty mu sice sarkasticky dakujes,ale nekupit ani jedno (pre teba) je naozaj najlepsia rada aku ti mohol dat _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jiri.moravicek
|
Zaslal: čt srpen 25, 2011 6:53 am Předmět: Re: ... |
|
|
| 01Smajdalf napsal: | Zdravím.Chtěl bych se zeptat, jak suplementy na bázi Creatinu jdou po sobě.Je mnoho druhů, tak abych z Creatin monohydrate neskočil hned na CEE.
Ať to projedu postupně od slabších k silnějším.
Nebo to je uplně jedno? |
NO kreatin monohydrát je základ, z toho vycházejí ostatní formy, nedá se říct že by šli nějak po sobě. Pokud bys to chtěl historicky tak monohydrát, kretin+pyruvat apod. kre-alkalyn, CEE, krea-genic, crea-trona. Nejlepší je stejně monohydrát.
|
|
| nahoru |
|
 |
Nazgul

|
Zaslal: čt září 15, 2011 11:23 am Předmět: |
|
|
Zdravim mam dotwz ohledne no. dobiram no xplode a celltech a chci si koupit assault a recon od muscle pharm. musim mezi pripravky davat pauzu nebo to neni nutny? Ma nejake zkusenosti nekdos temito produkty?
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: pá říjen 21, 2011 6:30 pm Předmět: |
|
|
Zdravím. Potřebuji poradit ohledně Glutaminu. Užívá se s džusem, nebo stačí jen s vodou? _________________ RANDO, já na drogy moc nejsem, ale ten model co jsi měl, CHCI ZKUSIT TAKY! :D CIZOPASNIK
|
|
| nahoru |
|
 |
Vachy555
|
Zaslal: po říjen 24, 2011 5:35 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, rád bych se zeptal ohledně BIG BANGU od Scitecu.
Až po koupi jsem se dozvěděl že se má užívat až od 21 let a mě je 18 let. Může mi hrozit nějaké riziko pokud je budu užívat? Máte s tím nějaké zkušenosti?
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacatecnik Anthony
|
Zaslal: ne listopad 06, 2011 7:18 pm Předmět: |
|
|
Ahoj,dostalo se ke me na zkousku HMB,nemam stim zadnou zkusenost,a uprime nevim zda to mam vubec brat  Co se stane pote treba po vysazeni doplnku?A nejake vhodne davkovani?bohuzel stitek s davkovanim je strhnuty
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne listopad 06, 2011 7:22 pm Předmět: |
|
|
nasad kludne, s hmb mám celkom dobré skúsenosti, nie je to až také nič pri vyššom dávkovaní. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacatecnik Anthony
|
Zaslal: ne listopad 06, 2011 7:42 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | nestane se nic at uz ho nasadis nebo vysadis |
jakpak to?ted jsem zde na webu nasel celkem velky clanek o HMB kde vychazel dobre,a dole pod clankem v komentarich zase uzivatele psali ze je neuciny,tak opravdu nevim
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Zacatecnik Anthony
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: so listopad 12, 2011 8:42 pm Předmět: |
|
|
Zkoušel někdo kombinaci kudzu s tribulusem nebo samostatně?
Někde jsem viděl, že se přidává do zesilovačů přirozeného testosteronu.
Slyšel jsem že je to nesmysl a dokonce testosteron snižuje, prý se spíš hodí ženám v menopauze.
|
|
| nahoru |
|
 |
Nazgul

|
Zaslal: út listopad 15, 2011 8:16 am Předmět: |
|
|
ahoj mám takový dotaz. Kamarád se koupil asi před půl rokem nano vapor nemůže po něm spát. Měl ho půl roku načnutej nepoužívanej a mě spíš jde o to, jestli nemůže být už nějak prošlej nebo tak když je půl roku po otevření???
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út listopad 15, 2011 8:29 am Předmět: |
|
|
Pokud se tam nedostala vlhkost a nezkrystalizoval :), tak je to ok.. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út listopad 15, 2011 9:03 am Předmět: |
|
|
Nazgul - ze nemoze po nom spat...vsak to je nakopavac,preco by ho bral pred spanim?  Ale vazne,na kazdom takomto pripravku je napisane,ze ho mas brat doobeda lebo vedlajsim efektom su aj taketo veci _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč N1 Shot | NutrendProfesionální stimulant v pohotovostní tekuté formě k okamžitému použití. 48 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|