|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
marash
|
Zaslal: st listopad 16, 2011 11:56 am Předmět: |
|
|
ShawnRay:
přesně tak, lidi, co u toho seděj dennodenně jsou magoři, ale co má kdo proti tomu, když si večer po náročným dni ve škole, práci a posilce chvíli zahraju než jdu spát? To je to samý, jako když si pustim film. Ale ne vlastně, sorry, podle cipinka bych měl večery trávit spřádáním plánů, jak vydělat balík atd..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: st listopad 16, 2011 12:02 pm Předmět: |
|
|
| ShawnRay napsal: | | Gohan napsal: | | Já to za ztrátu času nepovažuju. |
Jak co, občas si zahrát proč ne, taky si jednou za rok za dva, zkompletuju sadu od Blizzardu- warcraft 2,3,datadisk, Stracraft-1,datadiski, diablo 2,datadisk , kolik to trvá dnů dohrát u všeho celý kampaně si můžes spočítat sám, docela dost, ale jednou za čas navečer si dát pár misí, proč ne.. Ale takový ti WOWkaři co u toho sedí od rána do večera, denno-denně, a mají tam svou gildu- pomalu svůj druhej svět, tak to je podle mě ztráta času a magorismus. |
dobry vkus _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
Darion

|
Zaslal: st listopad 16, 2011 1:21 pm Předmět: |
|
|
ja se priznam, ze jsem na hrach nechal pulku mladi, nejdriv na vietcongu, pak na cs a cod a "par" hodin jsem venoval i wowku... uz bych se k tomu nevratil, ale urcite toho nelituju ani dnes, kdyz uz jsem se dal spis na to spradani planu:D _________________ "Sahni si na dickense, at poznas klasiku..." Jan Tomasik
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: st listopad 16, 2011 2:55 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: st listopad 16, 2011 3:26 pm Předmět: |
|
|
Cipinek: Ja taky stravil u pocitace od svych 8 let, skoro cely zivot, ale nerikej, ze ti to nic nedalo ? Jelikoz jsem byl na elektrotechnicke stredni, tak nas bylo dost ve tride takovych co hravali kazdy den a kdyz je porovnam s tema co mladi prozivali jinak, tak mi vychazi tohle:
Pravidelny hrac mel tyto vyhody:
- vuci ostatnim hodne pokrocila znalost anglictiny
- lepsi logicke mysleni, coz se projevilo pri reseni projektu s assemblerama a simaticem, kdy zbytek tridy byl naprosto ztracen a kupoval jednoduche projekty
- matematika a predmety plne cislic a poctu, sly vsem bez problemu
Vsichni co byli zazrani do pocitacu a her, stale studuji na VS. Z toho zbytku co prozival mladi jinak uz 90% pracuje ve firmach jako Hyundai a Siemens a stoji u pasu.
Takze jsem rad, ze jsem sve mladi zasvetil pc a hram, protoze mi to hodne dalo.
A souhlasim s tebou, ze lepsi by bylo se v mladi naucit jak funguji financi trhy, jak obchodovat na burze, jak se stat tim a tim, proste rozvijet svoji osobnost, ale tohle ti stejne temer zadny teenager delat nebude. Protoze vetsinou jsou 3 skupinky teenageru PC hraci, ochlasti a holky  a pak par minoritnich skupin jako sprti, vrcholovi sportovci, apod.
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: st listopad 16, 2011 3:51 pm Předmět: |
|
|
nelituju žádné minuty u pc her! takovej skvělej rozvoj fantazie a kreativního myšlení? vždyť to je jak výukový hry! blázen by takovou aktivitou pohrdal! _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st listopad 16, 2011 7:00 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | | Gohan napsal: | | Já to za ztrátu času nepovažuju. |
....Textový průjem.... |
Řeknu ti to asi takhle: Starej se o svoji prdel
To že ty jsi hraním ztrácel čas, je tvůj problém, ne můj.
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: st listopad 16, 2011 7:10 pm Předmět: |
|
|
| Darion napsal: | | owar napsal: |
pred chvili jsem dojel witchera a musim rict, ze ten zaver me trochu zklamal..loc muinne je docela kratky a zaver celkem suchej..takze je to takovy podle me nedotazeny..i kdyz az do konce chapter 2 jsem byl celkem nadsenej.. |
Jo, to je fakt, taky mi to prislo trochu slabsi... ale podle me to mozna bude tim, ze si chteli nechat otevreny misto na datac |
to by sice od nich bylo moc hezky, ale proste nebylo to vono..jestli jsi hral oba dily dragon age, jakoze predpokladam, ze jo, tak vis o cem mluvim..epic.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Mr. Muscle

|
Zaslal: st listopad 16, 2011 7:17 pm Předmět: |
|
|
Abych taky přidal můj názor.
Hry jsou skvělé hlavně na odrágování. Jako po těžkém dnu si jen tak sednout a zapařit si podle mě není vůbec na škodu. Já teď ujíždím na NBA 2k12. A dát si třeba 3 zápasy za týden je opravdu lahoda... .
Hlavní výhodou co mi dali hry v mládí byl ten, že jsem se kvůli nim naučil docela dobře anglicky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: st listopad 16, 2011 9:19 pm Předmět: |
|
|
Cipinek asi nechápe, že ne každej má možnosti, štěstí a intelekt být další Bill Gates nebo Mark Zuckerberg...
Jasně všechno se může zvrhnout ve škodlivou závislost nebo posedlost, ale nemyslím si, že by se toho PC hráčům až tak moc stávalo. Z lidí co znám že v pubertě "pařili" nebo ještě občas paří většina vystudovala nějakou VŠ, hodně jich třeba programuje nebo dělá weby apod. Jsou už třeba solidní tátové od rodin. Obecně bych řekl, že většina z nich na tom je líp, než ty zevlové, co na střední škole chodili pochlastávat do hospod a hulili trávu.
A i pro obyčejnýho Frantu zedníka je to podle mě lepší zábava, jak čumět večer po práci na TV H@vna, ve hrách se aspoň naučí anglicky a ledacos o počítačích, internetu atd.
Život není jen o tom pracovat, vzdělávat se a vydělávat prachy, pokud to někoho baví a hodlá s tím strávit většinu života prosím... Ale do rakve si nikdo baráky a sporťáky nevezme, takže asi tak
Podle mě je život o tom dělat to, co člověka baví, někdo rád chodí na hory, někdo rybařit, někdo maluje obrazy a nevidím žádný rozdíl v tom, že tam v posledních letech přibyla kolonka "rád paří hry".
Ono to člověka stejně časem trochu omrzí, když mi bylo 15 tak mě bavilo smažit hru třeba 8-10 hodin/denně do 2 do rána, a dneska hraju sotva 8 hodin týdně v součtu. A jinak btw. i během intenzivního paření jsem odmaturoval na docela solidním gymplu za 1/1/1/1 a vystudoval docela solidní VŠ. A také částečně pracoval a rekreačně sportoval.
|
|
| nahoru |
|
 |
TTeDy

|
Zaslal: st listopad 16, 2011 10:01 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil TTeDy dne pá červenec 05, 2013 10:17 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: ne listopad 20, 2011 11:19 am Předmět: |
|
|
Tip na nějakou střílečku? Mám obyč šunku comp, takže klidně něco staršího (CoD 1, ...).
Ted jsem hrál Mafiii a potřebuju něco jiného žánru, prostě sednout, zastřílet si, atd. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: ne listopad 20, 2011 12:01 pm Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | Tip na nějakou střílečku? Mám obyč šunku comp, takže klidně něco staršího (CoD 1, ...).
Ted jsem hrál Mafiii a potřebuju něco jiného žánru, prostě sednout, zastřílet si, atd. |
nevim co znamena obyc sunka comp, ale z tech starsich co treba quake 3 arena, unreal tournament, cs, half-life, alien vs predator, vietcong, ... _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: ne listopad 20, 2011 6:37 pm Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | Tip na nějakou střílečku? Mám obyč šunku comp, takže klidně něco staršího (CoD 1, ...).
Ted jsem hrál Mafiii a potřebuju něco jiného žánru, prostě sednout, zastřílet si, atd. |
Co treba Battlefields Heroes? Je to takova komiksova strilecka. Alespon pro mne dobry odreagovani.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne listopad 20, 2011 6:44 pm Předmět: |
|
|
JJ chvílu som hrával, ale ono to pomerne rýchlo prestane baviť, kvôli nevyrovnanosti účinnosti zbraní platiacich/neplatiacich, ale na odreagovanie na krátky čas ujde. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|