jako bejvalej "progamer" Vietcongu muzu rict, ze to je jedna z nejhur napsanejch her historie, ktera nebeha na nicem poradne krome snad tech nejsilnejsich pocitacu... ve svy dobe jsem videl mozna tak dva nebo tri pocitace, kde moh mit clovek neco jako 100+ fps na vsech mapach... ale po herni strance je to pecka, o tom zadna:)
_________________ "Sahni si na dickense, at poznas klasiku..." Jan Tomasik
Vitcong z uložto.cz = pekne me to sere bo to háže chybu.
Instalováno v poho, ale po pár vteřinách to začne dělat dva problémy:
1) zbran občas problikává: je, není, je, není...
2) cca po 20 vteřinách začne postava chodit zpět. Prostě couvá, couvá, tlačítko vpřed postavu zastaví, ale je to jakoby zaklaplé tlačítko "back" (což samozřejmě není).
Nevíte, co s tím? jinak samozřejmě uninstall
_________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
Vitcong z uložto.cz = pekne me to sere bo to háže chybu.
Instalováno v poho, ale po pár vteřinách to začne dělat dva problémy:
1) zbran občas problikává: je, není, je, není...
2) cca po 20 vteřinách začne postava chodit zpět. Prostě couvá, couvá, tlačítko vpřed postavu zastaví, ale je to jakoby zaklaplé tlačítko "back" (což samozřejmě není).
A co takhle si to koupit, vždyť to stojí asi 150Kč :-) A máš podporu, poslední patche, přístup na oficální servery atp.
U starších her taky někdy není od věci zkusit starší ovladače na grafiku, pokud to dělá nějakej bordel v grafice.
Uz nekolik dni ujizdim na Skyrimu. Muj spolecensky zivot prestal existovat
Fakt je to tak dobrý? Teď jsem o tom něco četl a nevím, jestli to zkusit nebo ne. Jsem zarytej Gothic-ář :-)
Dá se přepnout pohled na 3 osobu? Ta 1 je hrozná ...
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru