|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: po listopad 21, 2011 5:54 pm Předmět: |
|
|
| madball napsal: | | Já ten jeho bench ani nechápu. Na ramena dává víc, na triceps dává víc, na peckdeck má všechno a já se tam trápil s nějakou trochou, ale bench pokulhává. Jestli to nebude technikou... |
Kdyz mne ju omrknes, budu jen rad.
Je teda ale fakt, ze ted tam neni vubec zadna dynamika kvuli ramenu a bez ni to taky pekne ztezkne. Dolu to jedu hodne pomalu, na hrudniku mini stopka a nahoru se tomu pak uz moc nechce _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
madball

|
Zaslal: po listopad 21, 2011 6:03 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | madball napsal: | | Já ten jeho bench ani nechápu. Na ramena dává víc, na triceps dává víc, na peckdeck má všechno a já se tam trápil s nějakou trochou, ale bench pokulhává. Jestli to nebude technikou... |
Kdyz mne ju omrknes, budu jen rad.
Je teda ale fakt, ze ted tam neni vubec zadna dynamika kvuli ramenu a bez ni to taky pekne ztezkne. Dolu to jedu hodne pomalu, na hrudniku mini stopka a nahoru se tomu pak uz moc nechce |
Já jsem si spíš našel tu, která vyhovuje mně. Benchuju hodně tricepsově, skoro až CG, hlavně kvůli tomu, že je to šetrnější pro ramena... Zkus to taky, obvzlášť teď, když máš problém s ramenem. (ale já nebenchuju kvůli kozám :D).
Ta dynamika určitě dělá hodně, ale tam nemá smysl tlačit na pilu, už jen kvůli tomu ramenu. Na stopky se vyprdni, u 10tek to nemá moc smysl, alespoň podle mě. Spíš si to zapumpuj, to tě stejně baví víc.
To jsou moje rady. Stopky dej časem třeba jako změnu a u nižších op. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po listopad 21, 2011 6:23 pm Předmět: |
|
|
Stopky nedelam zamerne, ale vse ridim podle ramene. Dolu jedu pomalu a na hrudniku skoro zastavim a zase se pomalu rozjedu, protoze se bojim dat do toho rychlost. Musi to byt kontrolovany pohyb v dane draze pohybu, protoze pri urcitych pohybech v tom rameni neni moc jistota a obcas neprijemne zaboli. Mozna to ani neni stopka v tom pravem slova smyslu, spis jen hodne pribrzdim. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po listopad 21, 2011 6:50 pm Předmět: |
|
|
| madball napsal: |
Já jsem to tak nějak i předpokládal.
Užší BP jezdí hodně lidí. g_dgrim, Cizo ho doporučuje, C.T. ho taky doporučuje, zkus to, pokud ti teda nebude vadit menší napumpování koz. |
JJ, já bench nejezdil hodně dlouho kvůli tomu že mě u něj bolelo rameno. Stačilo dát lokty blíž k tělu a hned jsem ho mohl jet bez větších obtíží.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po listopad 21, 2011 7:00 pm Předmět: |
|
|
| madball napsal: |
Já jsem to tak nějak i předpokládal.
Užší BP jezdí hodně lidí. g_dgrim, Cizo ho doporučuje, C.T. ho taky doporučuje, zkus to, pokud ti teda nebude vadit menší napumpování koz. |
Hadej, bude ci nebude?
Kdyz uz vaha stoji za hovno, tak se nepripravim alespon o ten pumping koz. Staci, ze to ted poustim vice k brichu na spodni cast prsou, coz uz samo o sobe pumpuje mene :)
| Mablung napsal: | | JJ, já bench nejezdil hodně dlouho kvůli tomu že mě u něj bolelo rameno. Stačilo dát lokty blíž k tělu a hned jsem ho mohl jet bez větších obtíží. |
Asi jsem ho trochu zuzil oproti drivejsku, vic uz ale ne :) Proste to jedu tak, aby me u toho rameno nebolelo. Uzky BP jezdim jako samostatny cvik taky, coz ale beru jako cvik na triceps. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út listopad 22, 2011 12:55 pm Předmět: |
|
|
22/11 AEROBKA
kolo
120 minut (86km, 43km/h, celkem 100 minut na max zatez) (Big PR!!!)
-jeste ted, asi hodinu a pul po treninku mam pocit, ze varim tak na 100 stupnu  Opet celou dobu koncentrace jen na slapani a udrzeni tempa a ani vterinu jsem neojebal. Vedel jsem, ze mam najeto na PR, ale ze budu muset posledni minimalne 2 minuty ku*evsky maknout, dal jsem do toho vse, co ve me momentalne bylo (zbylo) a vyslo to uplne presne. Hned jsem si pak rucne zmeril tepovku a nemaril jsem 43 uderu za 10 sec, pak jeste asi 2x, coz uz pomalu klesalo, ale porad to bylo okolo 40  Myslim, ze mam momentalne svoji zivotni aerobni kondici, ted je budu cekat, kdy se to zlomi a pujde to kytek, coz je bezna vec.
-zitra fitko _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út listopad 22, 2011 1:26 pm Předmět: |
|
|
240 tepů za minutu? U toho né že nejde mluvit, u takovýho frekvence u snad už nejde ani dejchat. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: út listopad 22, 2011 1:30 pm Předmět: |
|
|
ty voe to neni mozny maxka 260 tepu.. to je snad svetovej rekord ne? vsude se pocita maxka 220 - vek, a u tebe by melo byt plusko... _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út listopad 22, 2011 1:33 pm Předmět: |
|
|
Ja opravdu nevim, je to tesne po skonceni, kdy jedu opravdu na max a merim to rucne na zapesti, takze nevim, jak presne to je. Tahkle to ovsem namerim skoro vzdy okolo tech 240. Jinak behem jizdy tak tech +/- 180. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út listopad 22, 2011 1:35 pm Předmět: |
|
|
Na Marsu maj jinej atmosférickej tlak, a zelená šišatá hlava jen tak nepraskne... 240 je hovno. To má ten ufoun po probuzení :P
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út listopad 22, 2011 2:02 pm Předmět: |
|
|
kup si už ten hrudní pás prosimtě :D nejlepší by byla nějaká věc, která ti to pak hodí do grafu a ty nám to sem pěkně hodíš na obrázku
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út listopad 22, 2011 2:04 pm Předmět: |
|
|
Nejlepsi by bylo absolvovat nejaky zatezovy test nebo neco takoveho. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|