Nebo se to dá možná "nastavit" nějak doplňkově při zakládání účtu? Nevím
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
toto je aspon hra, nevim jestli je to jinym povrchem, micky nebo strukturou rakety, nebo cim, ale prijde mne ze to bylo driv rychlejsi, jak kdyby ty micky litali mnhem rychleji. Btw: ten Roddick mel zabijacky servis... 04:46
2:53, parada, z toho si muze i ranar od zakladni Berdych vzit priklad
Naposledy upravil 70mMyW!53 dne út listopad 22, 2011 7:45 pm, celkově upraveno 2 krát
Tommy Berdych si může vzít příklad jen z top3 hráčů (a ted myslím 3 nejlepší, tedy Nadal-Nole-Fedex) ... a konkrétně v tom, že má u výměn být víc v klidu a zvládat ty nejtěžší okamžíky. Přesně to je ten rozdíl mezi ním a těma třema... to je rozdíl mezi elitním hráčem a šampionem. Včera to bylo na winnery tuším 17-34 PRO BERDYCHA.... chyby nějak 30-40... tady je jasně vidět, že Berďa umí a jedinej problém je hlava... Djoko měl do letošního roku stejnej problém.
To jo ale z Roddicka taky, pokuds sledoval tenis kdy byl Roddick prvni na svete, tak mel v te dobe nejlepsi servis a forhend, proto to pisu. A Berdych sice umi napalit micek velkou ranou, ale uz tam nema tolik presnosti jako Roddick. Ale zas tezko srovnavat kdyz v te dobe byly jine parametry jak povrchu, tak raket, hra vypadala uplne jinak jak uz jsem psal. A to co pises sme tu uz resili, ja ted pisu o Roddickovi a jeho uderech ktere sou na videu a ty zacnes psat uplne o necem jinem, to bych potom mohl vyjmenovat dalsich x nedostatku ktere Berdych ma v porovnani s ostatnimi.
To jo ale z Roddicka taky, pokuds sledoval tenis kdy byl Roddick prvni na svete, tak mel v te dobe nejlepsi servis a forhend, proto to pisu. A Berdych sice umi napalit micek velkou ranou, ale uz tam nema tolik presnosti jako Roddick. Ale zas tezko srovnavat kdyz v te dobe byly jine parametry jak povrchu, tak raket, hra vypadala uplne jinak jak uz jsem psal. A to co pises sme tu uz resili, ja ted pisu o Roddickovi a jeho uderech ktere sou na videu a ty zacnes psat uplne o necem jinem, to bych potom mohl vyjmenovat dalsich x nedostatku ktere Berdych ma v porovnani s ostatnimi.
roddick se nezhoršil,hraje pořád stejně (jestli je nějaký pokles rychlosti v jeho servisu,tak možná kvůli větší rotaci) a to je ten problém,protože všichni ti hráči před ním z top 8 už jsou výkonostně někde jinde než je on,hráči obecně mají daleko lepší returny než dřív a tím ho připravili o jeho největší zbraň,díky čemuž ztratil na významu i jeho velice slušný forehand,další věcí,která rodicka vykopla ze světové špičky je jeho hrozný backhand,protože kdo chce být v dnešní konkurenci hráčů špička, musí mít FH nebo BH výborný a ten druhý smrtící:-)Nesouhlasím s tím,že by se hra zpomalila,spíše se právě zrychlila,zlepšila a chudák rodick hraje pořád stejně.Ale nechci,aby to vypadalo,že ho jenom haním,je to výborný hráč,ale bohužel v dnešní našlapané špičce už na víc nemá
_________________ Kdyz jsem byl mlady,byl jsem namysleny.Ale ted uz nemam chybu...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru