|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
papaya

|
Zaslal: st listopad 09, 2011 9:51 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Fuj ty brambory samej olej, to uz me telo neumi travit a navaluje se mne, jen tu mastnotu vidim, i kdyz chut bych na to asi mel :)
Jinak podle me v kortem porad lepsi drep na MP nez legpress, ale to je tva vec samozrejme a je to fuk. Nohy jsi procvicil. |
To není olej, ale kávová lžička másla . Co se toho multipressu týče - tam je takovej blbej multipress, nevím, jestli jsi na něm někdy cvičil, je tam strašně velká vůle osy směrem nahoru, není to klasický multipress a cvičí se mi na něm opravdu blbě . Ale můžu ti říct, že nohy jsem teda cítil krásně . A jak píšeš, to je hlavní!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
papaya

|
Zaslal: ne listopad 13, 2011 10:35 pm Předmět: |
|
|
11.11., Korte - trénink 3., týden 2.
Dřep
5 x 5 x 75kg
Benchpress
8 x 6 x 60kg
Mrtvý tah
5 x 5 x 95kg
Páteční trénink v BG se ukázal jako dobrá volba. Dopoledne jen pár lidí, stojan na dřepy bez povšimnutí, takže šlo vše v dobrém tempu. Ze začátku se mi sice moc nechtělo, hlavně ty dřepy byly docela nudné. Pocitově ale překvapivě docela lehké, měl jsem tam pro jistotu zhruba + 5kg (podvážené kotouče). Benchpres hodně lehký, i s přidanou zátěží, takže jsem si ho dal 8 sérií, abych měl vůbec pocit, že jsem něco udělal. Mrtvolu jsem se snažil jet co nejlépe technicky, protože mě poslední dobou pobolívala kostrč.
Co se jídla týče, byla to přes celý víkend jedna velká prasárna se spoustou sachrů (hlavně jednoduchých  ). V sobotu rodinná oslava ve znamení přežrání a spousty vína. Takže nic moc, ale jednou za čas se to musí..
Zítra vstoupím do druhé poloviny treninku, takže budu zvyšovat váhy na 80, 62,5 a 100 kg. Už se začínám těšit na nějaký pořádný split, fullbody mě nějak přestává bavit..
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
Zaslal: po listopad 14, 2011 11:12 pm Předmět: |
|
|
14.11., Korte - trénink 1., týden 3.
Dřep
5 x 5 x 80kg
Benchpress
6 x 6 x 62,5kg
2 x 5 x 72,5kg
Mrtvý tah
5 x 5 x 100kg
Something is wrong.. Dnešní trénink jsem, jako na začátku každého týdne, zvedl váhy - dřep a MT o 5 kg, BP o 2,5kg. Dřep v pohodě, cítím rezervy, odjeto zadkem až na zem, technicky. Mrtvola, jakožto poslední cvik v řadě, byla docela těžká, ale opět velmi technické provedení, i tady je místo na nějaké to zvyšování.
ALE problém nastal při benchpressu, kdy jsem i po poslední 6. sérii s již zvýšenou váhou necítil žádnou větší únavu, všechny série i opakování byly technicky v pohodě, silově taky. Mám takový pocit, že jsem ten BP podcenil, nebo se mi za ty dva týdny o dost zvedla tlaková síla, kterou mám celkově dost malou. A tak jsem zkusil, co udělá, když přihodím + 10kg - výsledkem byly dvě série se 72,5kg po 5ti opakováních. Zde bylo konečně cítit, že ta prsa cvičím! Takže pravděpodobně hned příští trénink přihodím rovnou na 6 x 6 x 65kg a uvidím, co to udělá..
Jídlo celkem dobré, hodně celozrnného pečiva, marmeláda, maso, rýže, tvaroh atd.. Sulpementace - Go Pro 80g + 5g creatinu, vit. C.
Poslední dva tréninky mě začínají dělat problém klouby, konkrétně lokty, ramena a zápěstí a to hlavně po BP. Od středy plánuji zařadit i nějakou kloubní výživu pro případ prevence.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út listopad 15, 2011 8:09 am Předmět: |
|
|
Ten BP u korte byva casto zbytecne podhodnocenej, protoze jak uz jsem ti jednou rikal, ony se ty % pocitaji v orig. korte z hodnot pro max. vykon v dresu. I kdyz ty jsi zacal sice na 70%, coz by az tak easy byt nemelo, ale treba mas vyssi maxko nez si myslis a nebo se take projevuje kreatin. Mne osobne by nebavil takovy trenink, kdy je to vsechno strasne lehke. Ja treba sice odjedu 10-15 serii se stejnym poctem opakovani u daneho cviku, ale to neznemena, jak si mnozi mysli, ze ty prvni serie jsou lehke. Kolikrat je to treba naopak, ze tech prvnich 5 je tezsi nez dalsich 5 a vsechny jsou bez rezervy nebo opravdu jen s minimalni rezervou.
Ted ti zbyva jeste 1 tyden ne? A pak to poradne osolis na splitu :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
Zaslal: út listopad 15, 2011 9:45 am Předmět: |
|
|
Přesně tak, zbývá ještě jeden týden, můžu říct, že jak mě poprvé, někdy před 3 lety Korte bavil, teď mě moc nebaví.. Ale každopádně chci zařadit na 1-2 týdny po Kortem GVT. A pak ten split!
Jen k tomu GVT - nikdy jsem ho nejel, proto ho chci už z principu vyzkoušet a myslím si, že po Kortem to bude dobrá změna, alespoň na ten týden. Problém však bude, jak odhadnout tu váhu, se kterou odjedu 10*10..
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
Zaslal: st listopad 16, 2011 10:22 pm Předmět: |
|
|
16.11., Korte - trénink 2., týden 3.
Dřep
5 x 5 x 80kg
Benchpress
6 x 6 x 65kg
Mrtvý tah
5 x 5 x 100kg
Trénink dobrý, jídlo dobré  Není čas
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st listopad 16, 2011 10:24 pm Předmět: |
|
|
:D váhy dobrý no, ale měls jít dopoledne.... mrtvej guru + línej kubaz + malej draper
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
Zaslal: st listopad 16, 2011 10:47 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | :D váhy dobrý no, ale měls jít dopoledne.... mrtvej guru + línej kubaz + malej draper |
Kurvaaa, já vím že zvedám hovno, samotnýho mě to opravdu štve, ale nic jinýho, než dál cvičit a doufat, že to půjde nahoru, mi prostě nezbývá..
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
Zaslal: pá listopad 18, 2011 9:58 pm Předmět: |
|
|
16.11., Korte - trénink 3., týden 3.
Dřep
5 x 5 x 80kg
Benchpress
6 x 6 x 65kg
Mrtvý tah
5 x 5 x 100kg
+ shyby podhmatem
10 - 8 - 6 - 4 - 2 x BW
Dnes jsem absolvoval trénink v rychlejší tempu, než bych sám chtěl, ale co se dá dělat.. Nakonec to bylo parádní, i když jsem chvílemi myslel, že umřu, hlavně na začátku při dřepování. Benchpress poslední série, poslední opáčko na krev. MT dobré.
V pondělí začínám poslední týden KORTEho, původně jsem chtěl váhy zvýšit, co to půjde, ale nakonec to neudělám. Pojedu tedy s 85kg dřep, benpress dám se 70kg, ale pravděpodobně 5 x 5, MT se 105kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
Zaslal: so listopad 19, 2011 7:06 pm Předmět: |
|
|
Původní plán na dnešní den byl kromě učení jen protáhnout se ve městě v bazénu, nakonec z toho bylo 1250m za slabých 40 minut  . Jsem sice dost rozlámanej, protože jsem neplaval už tak dva měsíce, ale bylo to fajn.
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
Zaslal: po listopad 21, 2011 9:31 pm Předmět: |
|
|
21.11., Korte - trénink 1., týden 4.
Dřep
2 x 5 x 85kg
3 x 5 x 80kg
Benchpress na multipressu
6 x 6 x 65kg
Mrtvý tah
5 x 5 x 105kg
1 x 3 x 120kg
1 x 1 x 130kg
1 x 1 x 140kg PR
Jídlo:
-hooodně sachrů, dopoledne hlavně jednoduchých, asi 300g kuřecího masa, brambory, rýže, tmavý chléb + tvarůžky, Go Pro 80g, 5g creatinu atd atd..
Jinak dvě špatný zprávy, jedna dobrá. Dnes místo klasickýho benče multipress. Jak já to nesnáším!  Druhá špatná zpráva je ta, že jsem po třech týdnech užívání kreatinu zjistil, že jsem si dával místo 5g pouze 3, protože jsou to idioti a neumí zvážit, kolik má plná odměrka gramů! Nikdy už nevěřím nápisům na krabičkách..
Alespoň mi dneska trošku vylepšila náladu mrtvola, kdy jsem bez pásku zatáhl 140kg a to jsem měl dorasovaný nohy ze dřepů a záda z předchozí mrtvoly. 140 není nic moc, ale je to o 10 kg víc než na začátku Korteho, takže + 10kg za tři týdny. Někdy za měsíc zkusím maxko a doufám, že tam padne 150 :)
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
Zaslal: st listopad 23, 2011 9:19 am Předmět: |
|
|
21.11.
NACHLAZENÍ - trénink vynechán
pokud to půjde zítra, tak půjdu zítra, následně den pauza a další trénink v sobotu. Nejenom, že jsou kolem mě všichni nachlazení, kašlou, smrkají atd, ale dokonce to na mě přenesli.. Takže nasazuju pořádnej přetlak vitamínů, minerálů, ovoce, postele a filmů v TV
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st listopad 23, 2011 4:00 pm Předmět: |
|
|
Asi delas dobre, ze vynechavas trenink, i kdyz se jedna jen o nachlazeni. Samozrejme je to spravny pristup nejen kvuli tvemu zdravi, ale jsi tim i ohleduplny k ostanim ve fitku. Ja jsem (bohuzel) pravy opak, mam horecku, hlava mne tresti, z rypaku mne tece, v krku boli, sotva mluvim a stejne do toho fitka jdu, dokonce jsem drive asi dvakrat cvicil i s antibiotikama, za coz si davam ranu palickou do hlavy  .... a radeji jeste jednu  :-) Mam ale asi dobrou imunitu, protoze vylozene nemocnej jsem uz nebyl asi 10 let. Pokud neco, tak je to vzdy jen nachlazeni nebo jeho naznak a kdyz uz teda propukne, tak je to u me zalezitost 2-3 dni a je hned pryc, protoze me telo ma asi dostatecne mnozstvi protilatek a to ani zadne vitaminy navic uz 2 roky neuzivam. Dokonce mam pocit, ze i to cviceni a poradne vypoceni se ma na to rychlejsi uzdraveni pozitivni vliv. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
Zaslal: čt listopad 24, 2011 4:08 pm Předmět: |
|
|
to Draper:
Jak říkáš, raději jsem vynechal..ale dneska už to bylo good a po tréninku jsem se cítil ještě lépe, takže v pohodičce
24.11., Korte - trénink 2., týden 4.
Dřep
1 x 5 x 85kg
4 x 4 x 90kg
Benchpress
3 x 6 x 70kg
3 x 5 x 75kg
Mrtvý tah
5 x 5 x 110kg
doplňkové cviky:
bicepsové zdvihy jednoruček na scotově lavici - 4 série do 7 x 15kg
tricepsové extenze s jednoručkou obouruč - 4 série do 7 x 35kg
bicepsový zdvih spodní kladky v supersérii se stahováním lana na triceps - 2 série
Dnešní trénink paráda! Dopoledne je BG úplně jiná posilovna než v 6 večer! Nikdo nikde, lavičky prázdné, stojan prázdný, pohoda. Čekal jsem, že třeba potkám nějakého mimozemšťana, ale jeden se zabíjel na kole doma, druhý jel asi do Kutné Hory  . Cviky parádně procítěné, na závěr trénink paží odměněný parádním napumpováním, co víc si přát. Nějak mě ale začínají bolet nohy, v sobotu poslední trénink Korteho a hurá na split!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|