|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mlevora
|
Zaslal: st listopad 23, 2011 4:33 pm Předmět: multipress nebo bench press |
|
|
zdravim, u nas v posilovne neni bench press tak muj trenink na hrudnik je hlavne na multipressu, je to velkej problem? Jinak co je podle vas lepsi multipress nebo jenorucky?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: st listopad 23, 2011 4:39 pm Předmět: |
|
|
Lepsi budou asi jednorucky, protoze je to volna vaha, ale ani v MP bych zase tak velky problem nevidel, i kdyz ti tu 90% lidi napise, ze je uplne na hovno. Mne osobne teda rovny bench na MP nikdy nesedel a nikdy jsem z neho prsa necitil, sikmy uz pak mnohem lepe.
Dal bych treba tlaky JR na rovne a jako dalsi cvik sikmy bench na MP. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: st listopad 23, 2011 4:40 pm Předmět: |
|
|
A nemate tam stojan na drepy? kdyz k nemu pridas rovnou lavici, tak se to da odcvicit i tam. Ja bych se ani tak neptal na to, co je lepsi a cvicil bych byt tebou oboje. Jednoručky jsou výborný na stabilizační svaly a na multipresu můžeš snadněji navyšovat váhy.
|
|
| nahoru |
|
 |
mlevora
|
Zaslal: st listopad 23, 2011 4:49 pm Předmět: |
|
|
| 8Shade napsal: | | A nemate tam stojan na drepy? kdyz k nemu pridas rovnou lavici, tak se to da odcvicit i tam. Ja bych se ani tak neptal na to, co je lepsi a cvicil bych byt tebou oboje. Jednoručky jsou výborný na stabilizační svaly a na multipresu můžeš snadněji navyšovat váhy. |
stojan na drepy taky bohuzel neni... urcite budu cvicit oboje (JR tak multipress), slo mi hlavne o to jestli to neni moc velkej problem, kdyz mi v treninku chybi bench.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st listopad 23, 2011 4:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mlevora
|
Zaslal: st listopad 23, 2011 4:55 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | dřepy cvičíš kde? |
tak nohy cvicim na multipressu a legpressu
|
|
| nahoru |
|
 |
Lord_Martas

|
Zaslal: st listopad 23, 2011 4:58 pm Předmět: |
|
|
je tam multipress a legpress a neni bench? :-D
co to je za posilovnu
|
|
| nahoru |
|
 |
mlevora
|
Zaslal: st listopad 23, 2011 5:02 pm Předmět: |
|
|
| Lord_Martas napsal: | je tam multipress a legpress a neni bench? :-D
co to je za posilovnu |
presne tak, takova mala smradlava skolni posilovna...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st listopad 23, 2011 5:06 pm Předmět: |
|
|
jak prvni bych ti poradil vymenit posilovnu
ne ze by neslo cvicit bez drepu a bez klasickeho benche, ale ja osobne bych se na to vykaslal
bench mi zase tolik neva, ale ty drepy by me draly
drep beru jako zaklad pro nohy (ale je to jenom muj osobni nazor)
ale k tvemu dotazu: nevadi to, ale z hlediska zapojeni svalu jsou lepsi jednorucky, MP bych zaradil hlavou nahoru a dolu _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st listopad 23, 2011 5:10 pm Předmět: |
|
|
Tak bude cvicit drep na MP no boze...nahodou pro rozvoj steheniho svalstva je to vyborny cvik. Neco jineho by bylo, kdyby delal silovy trojboj nebo mu slo vylozene o silu, coz asi tenhle pripad nebude. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: st listopad 23, 2011 5:23 pm Předmět: |
|
|
Souhlasím s Ustinovem.
Dřep na multipresu je dle mě dobrý jako doplněk k normálním dřepům. Cvičit jej pouze na multipresu dlě mě kurví techniku při případném přechodu na normální dřep (a vyšších vahách). _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st listopad 23, 2011 5:27 pm Předmět: |
|
|
To jiste, protoze tam zdaleka nezapojis tolik stabilizacnich svalu, ovsem preucit se to da. Ja jsem cca rok a pul drepoval na MP, pak jsem presel na volne drepy, ze zacatku velky nezvyk, ale celkem rychle jsem se do toho dostal. Ale pokud jde opravdu jen o rozvoj svalu na nohach, tak v MP nevidim zadny problem, pokud neni jina moznost. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st listopad 23, 2011 5:33 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | To jiste, protoze tam zdaleka nezapojis tolik stabilizacnich svalu, ovsem preucit se to da. Ja jsem cca rok a pul drepoval na MP, pak jsem presel na volne drepy, ze zacatku velky nezvyk, ale celkem rychle jsem se do toho dostal. Ale pokud jde opravdu jen o rozvoj svalu na nohach, tak v MP nevidim zadny problem, pokud neni jina moznost. |
vicemene souhlas, jenom bych doporucil, at si zkousi i drepy s volnou vahou, byt by to melo byt treba jenom padesat kilo, ktere si hodi za krk sam _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: st listopad 23, 2011 5:34 pm Předmět: |
|
|
Já bych netvrdil, že pokud člověk přejde z volnýho dřepu na multipress, tak dá nutně vyšší váhu. Spíš bych řekl, že tomu bude i naopak, protože člověk půjde po jiné dráze pohybu, na kterou není zvyklej. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|