|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st listopad 23, 2011 5:37 pm Předmět: |
|
|
| madball napsal: | | Já bych netvrdil, že pokud člověk přejde z volnýho dřepu na multipress, tak dá nutně vyšší váhu. Spíš bych řekl, že tomu bude i naopak, protože člověk půjde po jiné dráze pohybu, na kterou není zvyklej. |
tohle tu nikdo nerika
apropos,legrace je, ze frajera tu zajimal na MP bench a ne drepy, ale resi se tu drepy _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
madball

|
Zaslal: st listopad 23, 2011 5:47 pm Předmět: |
|
|
Jn, tak k tématu.
Pokud ti jde jen o svaly, tak v mulťáku osobně nevidím problém. Pokud ti nevadí dráha pohybu, nepřipadá ti nepřirozená, nebolí tě při nějaký úpony apod., tak v pohodě.
Pokud chceš nabitou sílu převádět třeba do sportů, tak je vhodnější volná váha. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: st listopad 23, 2011 6:17 pm Předmět: |
|
|
Ještě mi napadá, že by to šlo i nějak vytvořit za pomoci bradel, něco podobnýho, jak cvičí Reiben dřepy ve škole. Ribstoly, na ně bradla, na bradla položí činku, dá si tam zarážky, pak je odstraní a cvičí. Šlo by si dát pod ty bradla rovnou lavici a mělo by to taky fungovat i pro bench, ale už je to hodně přes ruku :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st listopad 23, 2011 10:15 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | madball napsal: | | Já bych netvrdil, že pokud člověk přejde z volnýho dřepu na multipress, tak dá nutně vyšší váhu. Spíš bych řekl, že tomu bude i naopak, protože člověk půjde po jiné dráze pohybu, na kterou není zvyklej. |
tohle tu nikdo nerika
apropos,legrace je, ze frajera tu zajimal na MP bench a ne drepy, ale resi se tu drepy |
To jo
Nehodlám shazovat užitečnost dřepů, ale dost lidem tu docela lezou na mozek
|
|
| nahoru |
|
 |
Matheus

|
Zaslal: st listopad 23, 2011 11:11 pm Předmět: |
|
|
Rozhodně bych šel po jednoručkách.. jeden rok jsem bench necvičil vůbec a i teď jsou pro mne základním cvikem tlaky s jednoručkama a až pak bench... líp tak cítím kozy a nejebou mě u toho ramena tolik jako u benche. Multipress tam sem tam zařaď, ale jinak bych se držel jednoruček. _________________ Krev z nosa a po treninku kosa... ;-) jinak to neporoste
|
|
| nahoru |
|
 |
gryf212
|
Zaslal: čt listopad 24, 2011 12:44 pm Předmět: |
|
|
mě osobně bench křiví kozy takže jednoručky jedu i když bench mám.. Navíc s jednoručkama můžeš jet hloub... u mě taky vedou jč _________________ jolanda, be cool :D:D
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt listopad 24, 2011 1:00 pm Předmět: |
|
|
| gryf212 napsal: | | mě osobně bench křiví kozy takže jednoručky jedu i když bench mám.. Navíc s jednoručkama můžeš jet hloub... u mě taky vedou jč |
srz za OT ale jak to bench krivi kozy? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Lord_Martas

|
Zaslal: čt listopad 24, 2011 2:05 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | gryf212 napsal: | | mě osobně bench křiví kozy takže jednoručky jedu i když bench mám.. Navíc s jednoručkama můžeš jet hloub... u mě taky vedou jč |
srz za OT ale jak to bench krivi kozy? | mu harasi na cimburi :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
marcos23
|
Zaslal: čt listopad 24, 2011 5:02 pm Předmět: |
|
|
mi taky kříví prsa, nevím proč ale mám je trošku při detailním pohledu křivé.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt listopad 24, 2011 5:26 pm Předmět: |
|
|
To asi nebude benchem, ale genetikou. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: čt listopad 24, 2011 6:37 pm Předmět: |
|
|
ja mam jedno prso lave a druhe prave.len neviem ci je to multipressom.
ale na druhej strane som za bench (klasicky) alebo jednorucky.
z Multipressu ma strasne bolia ramena. (asi je to tym pohybom hore-dolu bez moznosti korigovat si smer,neviem
|
|
| nahoru |
|
 |
gryf212
|
Zaslal: pá listopad 25, 2011 7:56 am Předmět: |
|
|
:D jaj, zapněte mozek, ne že jsou na křivo :D ale levé více rostlo než pravé. Vysadil jsem bench a nasadil jednoručky a za čas se to srovnalo. Srozuměno? _________________ jolanda, be cool :D:D
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá listopad 25, 2011 7:59 am Předmět: |
|
|
| gryf212 napsal: | | :D jaj, zapněte mozek, ne že jsou na křivo :D ale levé více rostlo než pravé. Vysadil jsem bench a nasadil jednoručky a za čas se to srovnalo. Srozuměno? |
Ten mozek si v prvni rade zapni sam Kdyz napises, ze ti bench krivi kozy, tak to 99,9% lidi pochopi tak, ze je mas nakrivo a ne ze je mas nesoumerne respektive ze mas jednu vetsi nez druhou. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
gryf212
|
Zaslal: pá listopad 25, 2011 8:11 am Předmět: |
|
|
šmarjaa zapínám mozek a budu používat jen správnou terminologii. Jen maly rypanec, asice.. takhle zkušenému rádci jako jsi ty (dle přispěvků) to nedošlo? Jak jsem myslel to co jsem napsal.. Nic už to tu spamujem zbytečně takže sorry příště se polepším a budu to psát hezky jasně _________________ jolanda, be cool :D:D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|