Sachvlny a problém

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Sachvlny a problém  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Sachvlny a problém
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Georgo_K

PříspěvekZaslal: so listopad 19, 2011 11:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ja si myslim ze uplne staci 50 - 350 rozlozeni do celeho tyde, ja jsem jel ke konci vln treba i 50 -50 - 250 - 50 - 250 - 350 - 400

Jinak nevim k cemu vlny kdyz meris 176 a vazis 77.... to podle me nema smysl moc hubnout
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Nickolaj

PříspěvekZaslal: ne listopad 20, 2011 9:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
tak zkus třeba 100-200-300 to jezdi vetsina lidi, co znam a vysledky maj

Vysledky se pomalu dostavují :) Nevadí když jedu 0,50,100,200, ale kdyz to kolikrat přepocítam tak mi to vyjde 5,59,125,212 vadí to nečemu nebo to musí bejt na gram přesné a každy tyden stejné?
Ale musím zhubnout už jde vidět sixpack, ale co ta pneuska dole a pod kozama toho se chci zbavit aby vyniklo vecko na kterým jsem tolik makal Mě by takova postava opravdu stačila nechci bejt velka vazba :)
Nickolaj

PříspěvekZaslal: po listopad 21, 2011 6:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Georgo_K napsal:
ja si myslim ze uplne staci 50 - 350 rozlozeni do celeho tyde, ja jsem jel ke konci vln treba i 50 -50 - 250 - 50 - 250 - 350 - 400

Jinak nevim k cemu vlny kdyz meris 176 a vazis 77.... to podle me nema smysl moc hubnout

Za jak dlouho si vyrysoval to břicho ? Potřebuju přes břicho tak 3 cm tuku dolu měsíc vln asi nebude stačit a dyl se to prej jet nema : (
Draper

PříspěvekZaslal: po listopad 21, 2011 6:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vlny muzes jet klidne dele nez mesic, vyhoda vln je to, ze s nima jde ruzne hybat a menit, takze muzes telo (matabolizmus) ruzne sokovat. Treba si dat 2x za sebou 0 a pak tam naprat 1000g a podobne, kdyz uz pak budes stagnovat. A pokud vlny jedes dele, tak si klidne muzes dat tyden oraz a pak na ne zase najet.
Nickolaj

PříspěvekZaslal: po listopad 21, 2011 7:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Vlny muzes jet klidne dele nez mesic, vyhoda vln je to, ze s nima jde ruzne hybat a menit, takze muzes telo (matabolizmus) ruzne sokovat. Treba si dat 2x za sebou 0 a pak tam naprat 1000g a podobne, kdyz uz pak budes stagnovat. A pokud vlny jedes dele, tak si klidne muzes dat tyden oraz a pak na ne zase najet.

Díky to jsem chtěl vědět :)
Nickolaj

PříspěvekZaslal: čt listopad 24, 2011 7:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zase zde budu muset zaspamovat mám par otazek na které jsem nenašel odpověd.

1) Zhubnu sachvlnama i na obličeji zatím se hnul tuk jen z prsou a břicha a na webu jsem nasel ze se tuk ztrací rovnoměrně po celém těle.

2) Vadí nečemu vlny typu 50,100,150,200,700,50,100,150,300,0,0...-> proste to takhle kombinovat ?

3) vadí hodně když mi vlny vyjdou např 56,110,160,205 ??

4) Fakt mi prijde ze s tihme tempem tu pneusku shodím tak za pul roku držení vln dělám něco špatně nebo nemůžu čekat po 3 tydnech zazraky ?
Zítra dodam klidne fotky :- (
Nickolaj

PříspěvekZaslal: so listopad 26, 2011 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

to se tu nenajde nikdo kdo by mi odpověděl prosím : /
Merrao

PříspěvekZaslal: so listopad 26, 2011 11:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

1) Na obličeji se hubne, pokud hubneš trochu víc (tzn. kolem 10kg už to poznat bude...u někoho monžá ještě méně)...tzn. nějaké velké rozdíly. (Bývá to poznat u obezních lidí, co zzhubli na normální váhu, u normálních lidí co zhubli k podvýživě atd...)

3) Podle mě jsou hlavní rozdíly. tzn. rozdíl 50g, atd atd..
Mimochodem, najdi si kolik g potraviny je 5g sacharidů :) Opravdu myslíš, že ti tohle může narušit celou dietu?
Zkus si někdy spočítat ty potraviny, co píšou někde v časopisu.
Navíc každá rýže má jinak sacharidů, jiný výrobce = jiné hodnoty.

4) Po třech týdnech se mi při tvé výšce a váze (tzn. normální) zdá moc očekávat radikální výsledky. Chce to píli a trpělivost.
(Tedy ještě záleží, kolik máš svalů...)

Nesoustřeď se tak moc úpěnlivě na to abys shodil pneumatiku. Cvič, normálně žij, jez pilně a jednoho dne se probudíš a řekneš si "ty jo, já jsem se nějak změnil..." :)
Draper

PříspěvekZaslal: so listopad 26, 2011 2:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Merrao napsal:

Navíc každá rýže má jinak sacharidů, jiný výrobce = jiné hodnoty.

To mluvis o normalni ryzi nebo mlecne ryzi? Nevsiml jsem si, ze by u normalni ryze byly nejake rozdily. Porad je to cca 80% sacharidu.

Nikolaj: Merrao ma pravdu, chce to trpelivost a mene se na to soustredit a sledova se viz. treba to hubnuti v obliceji. Pokud budes hubnout 0,5-1kg tydne, bude to ideal.
Merrao

PříspěvekZaslal: so listopad 26, 2011 5:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

To mluvis o normalni ryzi nebo mlecne ryzi? Nevsiml jsem si, ze by u normalni ryze byly nejake rozdily. Porad je to cca 80% sacharidu.

No, nějaký výrobce uvádí např. 76g sacharidů, jiný 80g sacharidů...to mu může dělat ten rozdíl. Chtěla jsem tím poukázat na to, že spočítat se nikdy nedá všechno stoprocentně, protože i každý kus jablka bude mít energii jinou...
Pořád jsou to jen PRŮMĚRNÉ výživové hodnoty.
MAST3R

PříspěvekZaslal: so listopad 26, 2011 5:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Opravdu to chce vydržet já zhubnul cca 13kg za necelé 2 měsíce myslim.

Jinak pokud to jde tak se spíš dávat méně něž přesahovat vlnu. Tím myslim, že když máš třeba 250g sachrů tak se snaž spíše těch 240-245g, ale samozřejmě malé přesahy extra nevadí.
kubaz

PříspěvekZaslal: so listopad 26, 2011 5:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

necele dva mesice ( dejme tomu 7 tydnu ) , 13 kg , to dela pokud mi dobre kalkulacka pocita cca 1,8kg/tydne .. to taky nebude zrovna nejlepsi cesta, jak hubnout pro sportovce a o to vic , kdyz nekdo cvici "na svaly"
MAST3R

PříspěvekZaslal: so listopad 26, 2011 5:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Teď jsem našel záznamy:
Start 23.5 váha 86,7kg pas zatáhnutý 88cm
Konec 7.8 váha 74,9kg pas -II- 72cm

Výsledek:
Dnů: 76 dnů skoro 11 týdnů
Váha: 11,8kg
Pas: 16cm

Takže +/- 1kg týdně...

Chyba tedy na moji straně. :)
Nickolaj

PříspěvekZaslal: so listopad 26, 2011 8:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky za odpovědi hoši fotky ještě nejsou foták má od pátku segra takže v pondělí.

Sachry z 90% komplexní a to ryže, těstoviny ( vyjmečne bandory) Nizkosacharidova zelenina.
Bilkoviny a tuky čistě jen z masa. Hovězí, kuřecí, rybičky :D
Jsem kuchař tohle mi nedělá problém si to dobře a chutně připravit na teflonce nebo tak.

Vzhledem k tomu že na čokoladach sem byl zavislej tak v některý dny mi bodnou piškoty opavia
( ve 100G 11G bilkovin a z celkoveho mnozstvi je polovina z celozrneho matroše) Maximum např v den 150 ( 20 piškotu dopoledne odpoledne to snad nevadí)

Doma mám leteckou cvičební gumu, hrazdu, jednoručky jedu full body trening 3-4 serie po 8-10 opakovaní včetně břicha kde dávám zátěž.
Cvičení 4x tydně.

Zatím mi to jde dolu tak 0.7 KG tydně snižil jsem víc vlny jsem endomorf s opravdu pomalím metabolismem : (

50-100-150-190-0-50-100-200 ( doporučeno od jednoho prorysovaného kamaráda)

V jídle nezhřeším nemám žadnej prasečí den, ale já tu pneumatiku prostě musím do konce roku sundat. Vršek je ok nebo aspon na moji vyšku obvod bicaku kolem 38 cm mi fakt stačí. Ale to břicho je peklo : /
Merrao

PříspěvekZaslal: so listopad 26, 2011 8:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Proč MUSÍŠ?
Měl by ses spíš přestat stresovat,...člověk, který je psychicky v pohodě, má dobrý pocit z jídla i cvičení má nejlepší výsledky.

Pokud se budeš úpěnlivě hrát za něčím víc než je reálná rychlost a pořád se prohlížet v zrcadle jeslti se ti břicho nezvětšilo, nezmenšilo, akorát to zhoršíš.
BCAA 4:1:1 Ultra Pure Tablets | Survival
Volné fermentované aminokyseliny BCAA v tabletové formě.
399 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Sachvlny a problém Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: