Grogy...Nový začátek

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 83, 84, 85 ... 183, 184, 185  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Grogy...Nový začátek  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Grogy...Nový začátek
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
grogy

PříspěvekZaslal: so listopad 26, 2011 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper, kubaz- tyjo, vy mi to kazíte....já jsem se tady teď chtěl chlubit a ono už je to venku ale máte u mě plus že jste se dívali

No, tak já se tradičně rozepíšu, dejte mi 10 minut

"Vždyť je to jen bolest"

http://www.kstkurim.estranky.cz/
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
grogy

PříspěvekZaslal: so listopad 26, 2011 7:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zubr cup

1x250kg

1x265kg PR (neoficiální Český rekord)
1x270kg PR (neoficiální Český rekord)

tělesná váha- 103,2kg
Umístění- 2. z 10ti

Takže jak už to kubaz s drapem nakousli, nakonec se mi povedlo to hrozný číslo (262.5) pěkně zaokrouhlit první pokus byl lehoučkej, prostě jasnej základ. druhej už bylo PRko, ale šlo to celkem pěkně. Akorát pak mi Jirka říkal, že se málo zakláním (mě to přišlo dost) a že si mě příští kolo líp pohlídá....Třetí pokus, Já nevím, viděl jsem to z videa jen jednou, z pod činky mi to přišlo relativně lehký, možná 5 kg rezerva. Nahoře jsem ale udělal píčovinu, zarval jsem to dozadu jako prase (fakt nehorázně) nechtěl jsem si pokazit PRko kvůli takový blbosti. no hlavní je, že byl platnej.
Jinak teda byl jsem druhej, Předemnou bylo hovado, 290kg 21 let (!!) váha asi jako já, okolo 100- No toho jsem fakt neměl...
Soutěž sice nebyla IPF ale já jsem toho nijak nezneužíval (brutální dotahy po kolenou apod.) takže si to regulérně uznávám.

Tímhle tím, vlastně ukončuji tuhle sezónu...tohle byla taková třešnička na dortě, teď rozjedu něco objemovějšího, jakožto pořádnou přípravu na další soutěž, přesněji na 4.2.2012

Docela mě potěšil i Jirka, když obdivoval můj výkon, zrovna od něj, se to poslouchá dobře

Jinak dneska mi, nevím proč, přišel dres šíleně volnej, přes prdel a nohy, tak jsem se pak bál že nedám ani základ. nakonec mě ten dres, paradoxně, tahal víc než obvykle, skoro jsem se nemohl k čince dostat.Když už jsem to nakousl, tak ještě něco. Objednal jsem si dres supercenturiona 38ku. (nehledejte s v tom žádnou souvislost s dneškem, už o tom přemýšlím dlouho) te´d mám 40tku, a volnou, takže bych se do toho mohl vlést, jsem zvědavej co to udělá.

Ještě další věc, po zhlédnutí videí, jsem zjistit, že jsem strašně málo zapojoval nohy. Nevím proč vždycky do toho du dobře, ale tady mi lítala prdel nahoru...No, to až pak, až dodám videa.

Něco málo k soutěži samotný- Za mě super. Vedl to Jirka Tkadlečík, myslím že to zvládl fakt dobře. Pár drobnějších chybiček sice bylo, ale tak nic není dokonalý. Na Místě bylo nakonec, nevím asi 40 lidí (ale původně mělo být 64, spousta lidí to ani nezrušily a ještě se na ně čekalo ) Byla tam kulturistická a strongmanská exibice, na místě se dalo nakouput jídlo, pití..spokojenost

I co se vah týče, tak byla soutěž na poměrně vysoké úrovni...poměrně dost lidí (a snasd všichni RAW) Dávalo 300+ (tak...8lidí?) jeden dokonce 340....

Takže shrnutí, Soutěž si mi líbila, s výkonem jsem spokojenej (jen mě mrzí absence 4. pokusů, 275 by padlo) takže za mě super, a budu se těšit na příští ročník

EDIT: Jinak teda jestli tam za příští rok nepřidám 30kg, tak jsem největší loser....

"Vždyť je to jen bolest"

Turakam

PříspěvekZaslal: so listopad 26, 2011 8:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grogy, paráda, gratulácia, ideš jak valec!
grogy

PříspěvekZaslal: so listopad 26, 2011 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Grogy, paráda, gratulácia, ideš jak valec!

Děkuju turakame

"Vždyť je to jen bolest"

grogy

PříspěvekZaslal: so listopad 26, 2011 9:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak, Tomáš Poles si dal záležet, už jsou výsledky.

http://www.powerlifter.cz/en-US/2-rocnik-zubr-cupu-v-mrtvem-tahu-prerov-s103.aspx

Dá se s tím i pohrát, jde tam zobrazit i absolutní pořadí, Řazení dle Wilkse Reshelu, použít věkový koeficient....a mnoho dalšího

"Vždyť je to jen bolest"

grogy

PříspěvekZaslal: ne listopad 27, 2011 12:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak, slibovaný videa (nakonec (zatím)jsem nestříhal, nechal jsem to v úplně původním stavu, takže i se zvukem)

Co se teda druhýho a třetího pokusu týče, šel jsem do toho málo nohama..nevím proč, s tímhle jsem problém nikdy neměl...

250kg

265kg

270kg

Vyhlášení (a osobní uznání Jirky Tkadlečíka)

"Vždyť je to jen bolest"

Wojtkingson

PříspěvekZaslal: ne listopad 27, 2011 1:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jděte někam Čech má průměrně 120x za rok sex a jak se říká, zajímalo by mě, kdo šuká za mě. Ale tady jsem aspoň klidnej, že už vím, kdo ty kila za mě tahá
grogy

PříspěvekZaslal: ne listopad 27, 2011 1:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:
Jděte někam Čech má průměrně 120x za rok sex a jak se říká, zajímalo by mě, kdo šuká za mě. Ale tady jsem aspoň klidnej, že už vím, kdo ty kila za mě tahá

co na to říct....snad jen díky

"Vždyť je to jen bolest"

Draper

PříspěvekZaslal: ne listopad 27, 2011 7:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ses zabijak

Jak jsi nedavno zalozil to hlasovani, jestli vytahnes 300 nebo ne, tak jsem dal samozrejme ze ne, ale zil jsem v domneni, ze to chces dat jeste letos, jak me pak ale Kubaz vyvedl z omylu, ze je to cil na pristi rok, tak to rikam ze ano. Potencial na to mas, ted jen hlavne, aby ti neco neprdlo (to by ses pak musel dat na fitness )
Reiben

PříspěvekZaslal: ne listopad 27, 2011 8:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Gratulace, super výkon . V budoucnu těch 300 kg určitě překonáš.
seeya

PříspěvekZaslal: ne listopad 27, 2011 10:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

este nedavno si sa tu sam cudoval nad 250 a teraz tam strelis este o 20kg viac? Co viac dodat? Vykon hodny velkeho chlapca :) congratz! Nech vydrzi zdravie
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne listopad 27, 2011 10:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

eště máš měsíc na to, aby si se dostal před Morica v soutěži "nejvíc badass člověk na foru, kterej se nehorážně zlepšuje, že to snad ani není možný" ... tohle je taková moje privátní soutěž a zatím se dělíte o první místo... :D

Tím chci říct, že máš evidentně úžasnej potenciál, kterej dokážeš narozdíl od většiny lidí (včetně mě) využít a už za to si zasloužíš obdiv. Ať ti to vydrží ;)
grogy

PříspěvekZaslal: ne listopad 27, 2011 1:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper-Díky, možná jsem to už taky někdy dřív psal, ale dávat si to za cíl do konce tohohle roku by byla fakt naivita....Ale příští rok se mi to už fakt začíná jevit jako reálný
V to taky doufám, přece jen, to riziko úrazu tam je Ale já a fitnes...blbneš?? nevím asi máš bujnou fantazii, ale já si sám sebe, vysekanýho, jak pumpuju biceps na kladce, teda představit neumím

Reiben- Díky za podporu, určitě se to budu snažit atakovat co nejdříve to půjde*a01*

Seeya- Jo, to máš pravdu, ta mrtvola je u mě za posledních pár měsíců něco (alespoň pro mě)neuvěřitelnýho.... Před 2-3ma měsícema jsem si dal na mrtovlu osobáka 235kg, bylo to na krev, a měl jsem z toho druhý Vánoce teď tam je 270 s rezevou...

Guru-Děkuju, ale s Moricem se porovnávat nemůžu....on je jiná liga Nicméně mě to těší, jestli jsem s ním na prvním místě Ale tenhle rok jsem už nic těžkýho neplánoval (ikdyž jak se znám, tak to nevydrzím,a možná si nějaký to PR nadělím k Vánocům )
Díky, budu se (vás všechny) snažit nezklamat a dostat ze sebe maximum

EDIT: tak mám nakonec i nějaký fotky-
250kg

265kg

270kg

270kg

"Vždyť je to jen bolest"

grogy

PříspěvekZaslal: po listopad 28, 2011 4:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink

Bench
5x50
5x60
5x70
5x80
5x80
5x80
5x80
5x80

Bench s JČ
5x20
5x28
5x28
5x28
5x28

Triceps na horní kladce
5x20
5x25
5x25
5x25
5x25
5x25
5x25
5x25
5x25
5x25

Dneska jen taková lehká rychlovka...trošku zloběj záda, asi jsem si, bohužel, při tý poslední mrtvole (270) skřípl nerv....ani to moc nebolí, ale zrovna třeba při benchi to trošku cítím

Tak se teď ukažte, místní borci. Jak nejlépe/nejrychleji/nejefektivněji uvolním skříplý nerv? budu vděčnej za každou radu

"Vždyť je to jen bolest"

Morico

PříspěvekZaslal: út listopad 29, 2011 11:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kurva ty jedeš! Gratulace největší, 270 jako prd a technicky (z mého lajckého pohledu) fakt luxusně. Jakmile se dam do kupy, tak začnu útočit, protože tohle neni možný

Edit: k tomu tvýmu skříplýmu nervu, já bych viděl postup fyzio: > klid/rehab > začít tahat :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Grogy...Nový začátek Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 83, 84, 85 ... 183, 184, 185  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: