Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 422, 423, 424 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Darion

PříspěvekZaslal: so listopad 26, 2011 8:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevim, co delate, tech par seminarek za semestr preci nemuze nikoho rozhodit
kubaz

PříspěvekZaslal: so listopad 26, 2011 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

marash napsal:
Merrao napsal:
Já ti poradím. Najdi si v té škole něco, co tě bude bavit:D něco to být musí:)

To je teda rada za vsechny prachy..

a bejva to i horsi
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
papaya

PříspěvekZaslal: so listopad 26, 2011 8:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

marash napsal:

papaya: pockej, jak rad budes vzpominat na obcana, ustavko atd., az se budes muset pripravovat na zkousky z verejnopravnich oboru

..to věřím, že to bude o něčem jiném.. :)
Merrao

PříspěvekZaslal: so listopad 26, 2011 8:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kubaz: Ale...? Objasni mi to, prosím, co jsi tím chtěl říct :)
Frozz.

PříspěvekZaslal: so listopad 26, 2011 8:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guru -

Taky to znám, prostě do učení se vůbec nechce, zkouška v PO ze správka a ještě jsem se na to ani nepodíval, 12 okruhů hmmm.... to bude dlouhá nedělní noc a pondělní ráno , já to vždycky nechávám na poslední chvíli.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so listopad 26, 2011 9:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Merrao: mě baví politickej aspekt věcí (studuju mezinárodní vztahy a nejlepší předmět, co jsem měl, byli "Aktéři americké zahraniční politiky" např) ... když se někde řeší politika, tak jsou ze mě nadšení i ti vyučující (takový to "výborně kolego, potěšil jstě mě" "máté správný postoj a chápetě problém", což je co říct - jenže průser... já oblek nikdy nosit nechci a už vůbec nechci v tomhle dělat, protože tj špína... takže najít si ve škole něco, co mě baví je problematický. Navíc... mě nejde třeba "metodologie" - aneb jak psát seminárky - já seminárku napíšu, skvělou... ale vadí mi tam formální stránka věci, já kdybych mohl tak jen seberu data, najdu něco novýho a konec...

Draper: všechno je to stejně lehký/těžký... ale já nejsem schopnej se na to podívat... prostě to nejde, dokut necítím fakt obrovskej tlak

achjo
Darion

PříspěvekZaslal: so listopad 26, 2011 9:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Guru: co studujes?
Mimochodem nejak nechapu, proc spojujes oblek se studiem, co to s tim ma spolecnyho? Navic, tohle neni tak politika jako politologie, a ackoliv si o ni myslim svy, tak rozhodne neni nutny jit pracovat do politiky, naopak, je tu spoustu moznosti prace v mezinarodnich organizacich, kde se da udelat hodne prace (ale je to vsechno teda posrana byrokracie)
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so listopad 26, 2011 9:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mezinárodní vztahy + environmentální studia na FSS MU
mě bavěj ty věci, který kdybych chtěl dělat - diplomat apod? tak vyžadují prostě nošení obleku apob. To samý nejspíš v OSN apod, což bych žral, protože dřív jsem snil o tom, že zruším dutace do zemedělství v EU (:D:D:D) jako pracovník OSN...

prostě jsem kkt, že jsem vůbec chodil studovat - protože studijní typ jsem nikdy nebyl a vždy jsem vše ochcal bez učení + sem srab, protože se na to nedokážu sám vykašlat =) a to mi leze na nervy...
Darion

PříspěvekZaslal: so listopad 26, 2011 9:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo, diplomacii jsem puvodne taky zvazoval, ale kdyz jsem zjistil, jaky je s tim srani (diplomaticka akademie apod) a ze i ty prachy stojej za hovno, tak jsem se na to vysral a radsi preskocil do byznysu:)

no, s oblekem je to tezky, ale pokud muzu mluvit ze svy zkusenosti, driv mi taky dost vadil, ale postupem casu (a taky z nutnosti) jsem si na nej docela zvyknul a dneska patri mezi moje nejoblibenejsi obleceni... a zase bych ho neodsuzoval, kriminalita bilejch limecku neni vina obleku... a kradou i lidi v dzinach:D

btw z toho, ze te studium nebavi si nic nedelej, mne to trvalo tri roky a dva bakalarsky tituly, nez jsem nasel studium, ktery me konecne bavi:D
ShawnRay

PříspěvekZaslal: so listopad 26, 2011 10:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza: ses v prvaku /druhaku?
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so listopad 26, 2011 10:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já právě poslouchal celej gympl od učitelů, spolužáků i širší rodiny ať jdu na právníka a nebo na nějakou sportovní školu... v podstatě každej, kdo mě zná, tak by si mě tak nějak představoval.
Teď docela lituju toho, že jsem na tu sportovní školu nešel... sice nevím, co se tam učí, ale... asi bych v tom viděl větší smysl, než v učení se x desítek filosofů a myslitelů, kteří něco řekli a my máme umět právě to, co si oni mysleli, ikdyž jejich teorie jsou dávno překonaný. Vždy jsem měl problém učit se to, co mi přišlo bez významu no = ( a nebo ještě hůř to, co si můžu sám přečíst v knížce a nepotřebuju k tomu ani chápat souvislosti.

Mě by ani nevadilo to, že nebudu mít vejšku, protože se v pohodě uživím i bez ní - není problém mít teď peníze, který mi budou stačit k životu (a postupem času třeba k luxusu), ale vadí mi potencionální rok a půl ztracenýho času... bože to sou ty podzimní depky zas :D

ShawnRay: v druháku
Darion

PříspěvekZaslal: so listopad 26, 2011 10:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevim, ze svy zkusenosti mluvit nemuzu, ale myslim si, ze vykaslat se na vejsku je proste dneska chyba, at uz se na to clovek diva z jakehokoliv uhlu pohledu...
A jestli te tenhle bakalar tolik nebavi, tak bych proste zatnul zuby, tech par semestru uz nejak dodelal, klidne s prodluzovanim, a pak se poohlid po magistrovi, kterej snad bude lepsi...
ShawnRay

PříspěvekZaslal: so listopad 26, 2011 10:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza: učí tě z něčeho Tomáš Šmíd?
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so listopad 26, 2011 10:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ShawnRay napsal:

Konflikty 20. století I., něco takovýho...
ShawnRay

PříspěvekZaslal: so listopad 26, 2011 10:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
ShawnRay napsal:

Konflikty 20. století I., něco takovýho...

myslím jestli učí tebe konkrétně z něcěho. že učí konflikty vím...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 422, 423, 424 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: