1. rychle hubnuti...nezdrave, hubnes i svaly a docela dost, hubnes rychle, vypada to pak hnusne.
2. hubnes pomalu...zdrave, hubnes minimum svalu, prumerne rychle, vypada to dobre
... uvedom si, ze se ani pes rychle nevysere a sport neni jak hop na kravu a je tele.
Je absolutne jedno jestli budes mit 53g sacharidu 125g sacharidu a nevim co. Pevna vule je treba, cilevedomost taky, ale musi byt vsechno to usili venovano do spravnych veci.
Jidelnicek je jedna vec, ale sacharidove vlny jsou posledni moznost jak hubnout ... vekera dieta je posledni moznost jak hubnout ...
Rikas o sobe ze si ektomorf se strasnym metabolismem ... tys byl snad nekde na mereni? :) Pochybuju.
Tak prestan kecat vymluvy, prestan si na neco porad stezovat a makej. Behej, plav, jezdi na kole ... (zvys jak vydej tak prijem) ... vyser se na nejaky tabulkovy vlny 100 150 200 a buh vi co jeste.
Zajimala by mne tvoje denni cinnost, tvuj jidelak atd. Vse je spojene se vsim. Tabulky jsou dobra vec, pokud je umis pouzivat, nestan se jejich otrokem. (sport o tomhle neni ... a zivot uz vubec ne).
_________________ Bolest je jen psychická záležitost.
Ano beru si všechno k srdci co píšete.
Však i kdybych chtěl sebevíc tak jedu podle určitého režimu, který dodržuju takže je mi to prd platný.
Nejsem vystresovanej člověk naopak štastnej mám přitelkyni, kamarady, rodinu a ty jsou pro mě přednější než postava.
Moji postavu chci brát jako koníček. Nepsal jsem že jsem ektomorf, ale endomorf mám problém s tuky, ale to není asi moc podstatné..
Na zakladní škole jsem měl 90 kg docela obezita jasně že jsem to časem vyběhal Fotbal a tak, ale prostě se to zastavilo a tělo přestalo spalovat.
Nic nepomahalo tak jsem se dočetl o sacharidových vlnách a kamarád který s tím má zkušenost se rozhodl, že mi pomůže.
Na vlny se nehodlám vysrat jedinný dieta ze které mám vysledky a citím se docela fajn :)
Je mi jasný, že ta 5 cm tlustá pneumatika tuku jen tak nezmizí a že bude potřeba víc než 1 nebo dva měsíce, ale já chtěl vždy vše hned :)
A slyšel jsi někdy spíš o nízkosacharidové dietě?...
Nemusela by to být ani tak ta dieta...Prostě třeba jen snížit příjem sacharidů na .., většinu z nich nacpat do dopoledních hodin, nebo potom rozložit okolo času cvičení.
Spoustě lidí to funguje.
Záleží jen na tom, jak se cítíš po tučné potravině (a gteď specifikuji: nemyslím bůček, nýbrž hovězí, rybu (tučnou), oříšky, sýry, vejce...)
a jeslti jsi za tu dobu zpozoroval, po čem se cítíš tzv. "fit"...tedy nenafouklý, a v pohodě.
A slyšel jsi někdy spíš o nízkosacharidové dietě?...
Nemusela by to být ani tak ta dieta...Prostě třeba jen snížit příjem sacharidů na .., většinu z nich nacpat do dopoledních hodin, nebo potom rozložit okolo času cvičení.
Spoustě lidí to funguje.
Záleží jen na tom, jak se cítíš po tučné potravině (a gteď specifikuji: nemyslím bůček, nýbrž hovězí, rybu (tučnou), oříšky, sýry, vejce...)
a jeslti jsi za tu dobu zpozoroval, po čem se cítíš tzv. "fit"...tedy nenafouklý, a v pohodě.
Už takhle mam rozlozenych 0-250G sachru do celeho tydne to už je takova nizkosacharidova ne ? :)
Muj cíl něco jako tenhle kluk na konci videa
Zařadil jsem 3x tydně běhaní mimo posilovací dny 4x tydně :)
Rád mám stanovenej cíl a ještě lepší pocit mám z dosažení.
150G kuřecí maso na teflonce + koření bez soli, ryže 120g ( 100 g sacharidu)
piškoty 20 kusu+ tvaroh (35g sacharidu)
5 Vajíček+ krutí šunka (+- 4g)
200g kuřecí maso, ryže 120g ( 100g)
Tunák ve vlastní štávě
2,5 litru neslazenyho čaje s citronem
Nějak takhle no :)
V diete ? Rejzi vecer... ne Piskoty... Ne.... kde je snidane.... kde je zelenina, z tohohle budes mit akorat zacpu xD celkove podle me i malo jidel... A stejne porad nechapu proc chces drzet dietu za A) v zime B) kdyz vazis 76 a meris 176....
Jak jsem řekl, DIETA je pro tebe zbytečná. Sacharidové vlny jsou fajn, pro lidi, kteří vědí proč je držet. Ale jako jednorázová dieta je to blbost.
Základem hubeného svalnatého těla je změna životosprávy, pohybových aktivit a aktivit vůbec, stolování atd.atd. Nějaké 3měsíce diety ti k tvému cíly nepomůžou.
_________________ Bolest je jen psychická záležitost.
V diete ? Rejzi vecer... ne Piskoty... Ne.... kde je snidane.... kde je zelenina, z tohohle budes mit akorat zacpu xD celkove podle me i malo jidel... A stejne porad nechapu proc chces drzet dietu za A) v zime B) kdyz vazis 76 a meris 176... .
Tak tohle samozrejme nemuzes vedet. Ja kdyz jsem zacinal cvicit, nemel jsem zadne svaly, tak jsem mel na svoji vysku 189cm 80kg a zadna vychrtlina jsem nebyl. Jde o pomer svaly tuk a celkovou telesnou stavdu, takze tvrdit, ze u 76/176 je blbost drzet dietu, kdyz nevis, jak vypada, je vesteni z kristalove koule. A dalsi blbost je ten argument ze je zimni obdobi.
Jinak jak tu bylo zminenone, tak si take myslim, ze v tomto pripade by bylo nejlepsi se na vlny vykaslat a spise zmenit celkovou zivotospravu. Jist pravidelne, vedet co a kdy jist, nezrat sracky, hybat se atd a tohle bude spolehlive fungovat.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
V diete ? Rejzi vecer... ne Piskoty... Ne.... kde je snidane.... kde je zelenina, z tohohle budes mit akorat zacpu xD celkove podle me i malo jidel... A stejne porad nechapu proc chces drzet dietu za A) v zime B) kdyz vazis 76 a meris 176... .
Tak tohle samozrejme nemuzes vedet. Ja kdyz jsem zacinal cvicit, nemel jsem zadne svaly, tak jsem mel na svoji vysku 189cm 80kg a zadna vychrtlina jsem nebyl. Jde o pomer svaly tuk a celkovou telesnou stavdu, takze tvrdit, ze u 76/176 je blbost drzet dietu, kdyz nevis, jak vypada, je vesteni z kristalove koule. A dalsi blbost je ten argument ze je zimni obdobi.
Jinak jak tu bylo zminenone, tak si take myslim, ze v tomto pripade by bylo nejlepsi se na vlny vykaslat a spise zmenit celkovou zivotospravu. Jist pravidelne, vedet co a kdy jist, nezrat sracky, hybat se atd a tohle bude spolehlive fungovat.
Mno zase tak vesteni z kristalove koule to neni, na zacatku pise ze necvici.... Jako vzor tady poslal video s opravdu hubenym lukem... ja se nechci hadat, me je to fuk... Mno a neni to podle me uplne chytry drzet dietu v zime.... bude s tim koncit cca tak na jare... a pak co ? Pujde do obemu aby byl pak v lete kdyz je to videt zalitej ? A v zime kdyz to videt neni tak bude vysekanej ? :) ja nevim no, jen jsem se nad tim zamyslel.... jestli jak pises by mel dost tuku a malo svalu tak je podle me blbost hubnout aby byl vychrtlej... lepsi zkvalitnin a nabrat neco kvality a prorysovat to na jare..... jinak mi to je vazne fuk a nechci se hadat
S tou vyškou a váhou mi asi neuvěříte dokud nepostnu fotky Draper má pravdu.
To s tou životospravou chápu špatne ?
Vždyt jím kvalitní sachry, netučné maso dopřávám si občas i tu zeleninu kterou nemusím. Zácpu nemám.
Trenuju chodím běhat intervalovej trenink každej den mám pohybovou aktivitu do toho nové zaměstatní ve kterém mám taky ten lehčí pohyb.
Já se rád vysekám teď a budu jako ten hubenej kluk na videu než abych došel na bazen s pneumatikou,kozickama a zalitejma břišakama.
Kdybych chtěl nabrat objem což pro mě není problem nasadím 4x tydně korte přestanu jíst a začnu žrát, ale ja nechci bejt zavalitej vazoun s obrovskejma bicakama.
Myslím si že vše teď dělám dobře, ale asi nedělám když nemám takové vysledky jako mají ostatní. Ta low carb dieta nevypadá vůbec špatně ;) díky
Ja nevim asi to mam v hlave teda srovnany spatne :) Prave pro to ze pri takovyhle vaze a vysce rikas ze mas pupek atd... Bych prave nezacinal dietou... On obem jde jet i kvalitni ne jen zrat jak nezavrenej, ja mam na profilu treba fotky z obemu kde je v pohode videt six pack.... Podle me jestli moc neposilujes a je tvuj cil to co jsi ukazoval na tom videu tak bych ja zacal prave naopak nez ty chces. Nejakej cas si dat kvalitni obem nebo proste opravdu kvalitni jidelnicek, ne dietu a jak rikas zacit do toho vic cvicit... a teprve pak hubnout :) bude to vypadat kazdopadne lepe... a jestli jsi do ted toho moc nedelal co se tyce fitka, tak na sobe uvidis pekny zmeny.
Nevim uz prestanu delat chytraka :D stejne to nakonec udelas podle sebe :)
Týden je "norma" max.1kg.
U obézních lidí to může být první týdny třeba víc...např. ypráznění střev nebo třeba i odvodnění...
(tedy alespoň tohle je zkušenost - ne má samozřejmě :) )
S tou vyškou a váhou mi asi neuvěříte dokud nepostnu fotky Draper má pravdu.
To s tou životospravou chápu špatne ?
Vždyt jím kvalitní sachry, netučné maso dopřávám si občas i tu zeleninu kterou nemusím. Zácpu nemám.
Trenuju chodím běhat intervalovej trenink každej den mám pohybovou aktivitu do toho nové zaměstatní ve kterém mám taky ten lehčí pohyb.
Já se rád vysekám teď a budu jako ten hubenej kluk na videu než abych došel na bazen s pneumatikou,kozickama a zalitejma břišakama.
Kdybych chtěl nabrat objem což pro mě není problem nasadím 4x tydně korte přestanu jíst a začnu žrát, ale ja nechci bejt zavalitej vazoun s obrovskejma bicakama.
Myslím si že vše teď dělám dobře, ale asi nedělám když nemám takové vysledky jako mají ostatní. Ta low carb dieta nevypadá vůbec špatně ;) díky
Je to vsude porad stejny, holky co maj maly kozy chcou velky a ty druhy zase naopak...nejlepsi bude se smirit stim jakej ses a vytezit z toho maximum...
Ja jsem na tom uplne stejne jako ty, kilo na vaze priberu pomalu za dva dny, staci poradne zatopit pod kotlem a rucicka na vaze vali nahoru sama. Dolu uz je to ale kurevsky pomalejsi tempo, a muzu ti rict, ze domenka, ze za 3 mesice se dosahnout toho ceho chces fakt neda, je naprosto pravdiva, aspon ne u nas nedomorfu. Ja jsem na tuto metu rezignoval, za to usili to nestoji a je to tak trosku boj proti prirode.
BTW: teda taky nechapu jak nekdo muze zacit s dietou v listopadu, osobne teda nejsem takovej magor abych na silvestra pil matonky a kolem tacu s chlebickam a cukrovim bude chodit 5 metru daleko...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru