|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Gohan

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mysH

|
Zaslal: st listopad 30, 2011 1:08 pm Předmět: |
|
|
wowko - dneska patch .. uz pres hodinu je novy raid komplet vymlacen .. novy 5m obtiznost pro retardy .. ach jo : (
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st listopad 30, 2011 1:15 pm Předmět: |
|
|
| mysH napsal: | | wowko - dneska patch .. uz pres hodinu je novy raid komplet vymlacen .. novy 5m obtiznost pro retardy .. ach jo : ( |
Tahle hra nikdy nebyla určená pro lidi s IQ nad 50
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st listopad 30, 2011 1:36 pm Předmět: |
|
|
Blizzard se netají tím že dělají content tak aby si ho mohli všichni projít. Takže se není čemu divit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: st listopad 30, 2011 4:19 pm Předmět: |
|
|
Asi tak jak psal gohan. Prostě dělají wow tak at je co nejvíce přístupné co nejvíce lidem. A pokud chceš výzvu, tak projdi cely novy content na HC před nerfama, nebo nahrej gladiatora v 3v3. Protože v PVP hrajes proti lidem, tak se tam ukáže jestli mas správný setup a jestli mas skill. Pve ještě dlouho bude jen na scriptovany boss, az nauči bosse přemýšlet tak to bude jiná.
Btw ted o víkendu jsem hrál SWTOR betu a musim říct, ze příběhové to je jedna z nej her co kdy vyšla / vyjde. Hratelnost zatím nepisu, protože nemam max lvl a protože jsem strašně zvykly na ovládání wowa, které je sice v SWTOR podobné, ale ty male změny co tam jsou vůči wow se mi proste nelíbí (zatím)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st listopad 30, 2011 4:19 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | Octopuss napsal: | | mysH napsal: | | wowko - dneska patch .. uz pres hodinu je novy raid komplet vymlacen .. novy 5m obtiznost pro retardy .. ach jo : ( |
Tahle hra nikdy nebyla určená pro lidi s IQ nad 50 |
PVE je pro lamy, PVP je aspoň nějaká výzva |
Po čase je i pvp monotóní. Pak už to je skutečně více o společenském kontaktu a pokecu než o samotné hře.
Jinak, co se obtížnosti týče, sešup nastal když nerfli HC v Outlandu. Po Outlandu jsem to přestal hrát a pokaždé si to zahraju po novém datadisku a pokaždé poznám že to je stejný shit který se nezmění. Na Panda land už budu srát. No, uvidíme co přinese Star Wars, případně později GW2
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st listopad 30, 2011 4:22 pm Předmět: |
|
|
| Seva98 napsal: | Asi tak jak psal gohan. Prostě dělají wow tak at je co nejvíce přístupné co nejvíce lidem. A pokud chceš výzvu, tak projdi cely novy content na HC před nerfama, nebo nahrej gladiatora v 3v3. Protože v PVP hrajes proti lidem, tak se tam ukáže jestli mas správný setup a jestli mas skill. Pve ještě dlouho bude jen na scriptovany boss, az nauči bosse přemýšlet tak to bude jiná.
Btw ted o víkendu jsem hrál SWTOR betu a musim říct, ze příběhové to je jedna z nej her co kdy vyšla / vyjde. Hratelnost zatím nepisu, protože nemam max lvl a protože jsem strašně zvykly na ovládání wowa, které je sice v SWTOR podobné, ale ty male změny co tam jsou vůči wow se mi proste nelíbí (zatím) |
V pvp jde i dost o reakce. Počítačové hry vyhrávají děti. Někdy během oslav plnoletosti nastává sešup a ve třiceti máš reakce někde jinde.
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: st listopad 30, 2011 5:07 pm Předmět: |
|
|
Na tTest krym se moc těším ale ještě si nějakou dobu počkám až vyjde pořádný patch, který spraví nějaké ty chyby a hlavně až se objeví pořádné módy ohledně menu a hlavně grafického vzhledu hlavně textur protože to konzoloidníí ovládání menu mě pije krev a ta grafika také. Jsem z toho trochu zklamaný ale vzhledem vydání pro konzole jsem to očekával. Stíny nic moc. Tráva se houpe ve větru ale stín se na některých místech ani nehne. Ale nemá cenu se rozčilovat. Tady jeden z prvních modů na grafiku ale zatím nic moc.
http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=174 (ver. 1.0)
Počkám si počítám aspoň tak půl roku ale pak si vezmu 14 dní dovolené a pořádně si hru vychutnám. Jo a i přes to všechno bych hru označil za hru roku.
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: st listopad 30, 2011 6:12 pm Předmět: |
|
|
| Seva98 napsal: | | Btw ted o víkendu jsem hrál SWTOR betu a musim říct, ze příběhové to je jedna z nej her co kdy vyšla / vyjde. Hratelnost zatím nepisu, protože nemam max lvl a protože jsem strašně zvykly na ovládání wowa, které je sice v SWTOR podobné, ale ty male změny co tam jsou vůči wow se mi proste nelíbí (zatím) |
taky jsem si vyzkousel SWTOR o prodlouzenem vikendu - v pondeli to jeste slapalo. to ze hra je hoodne zalozena na pribehove linii, bylo znamo jiz drive, takze se nejedna o zadne prekvapeni.
ovladani - docela hruza az nehratelne - hraju na sipkach a proste napr. jump a crouch neslo nastavit - s tim jsem se jeste nesetkal - (za 20 let hrani her) reportnul jsem jim to a trebas to poslape.
grafika - no dejme tomu, ze dobry t.z. 3z5. hraju ted napr. Aion - ten jede na engine z Crysis a s dobrou grafiku a monitorem jsou to graficke orgie a s prichodem v3.0 ma dojit jeste ke zlepseni - target="_blank" class="postlink">NCSoft 'AION 3.0' Trailer. ale co je neodpustitelne na tom, ze prostredi se nese vzdy v jednom barevnem nadechu, je to ze tak vypadaji i enemy/mobs. casto se mi pri sprintu stalo, ze jsem vbehnul doprostred nekolika mobu a zjistil to az po me zautocily a nad hlavou se objevil cervene info. proste jdu a najdedno kolem me 4 moby ktere jsem ani na 2 metry nevidel - to je zamer nebo naproste slendrianstvi?? zame asi ne .. natipal jsem i screeny kuli tomuto "problemu", ale bohuzel az pozdeji jsem zjistil, ze kuli betatestu je toto blokovano a mam ulozeny jen cerne stranky...
me osobne tam chybely desitky dalsich veci, ale je mozne ze tvurci je umyslne nepouzily napr. kdyz uz jsou ve hre neviditelni moby - kuli tragicke grafice, tak proc je alespon nevidim na radaru? proc na mape nevidim kde napr. muzu koupit new gun a vidim to az na radaru - coz je az v dobe dky jsem od vendora cca 20 metru ...
hra ma i sve kladne stranky
po vyzkouseni bety, se muzu pouze rozhodovat mezi tim, jestli budu hru hrat a venovat ji cas na nejakem free serveru nebo ne. penize, skutecne penize, bych za tuto hru momentalne nedal ... (KOTOR jsem sveho casu odehral a byl jsem tehdy hodne spokojen)
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: st listopad 30, 2011 6:17 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | Octopuss napsal: | | mysH napsal: | | wowko - dneska patch .. uz pres hodinu je novy raid komplet vymlacen .. novy 5m obtiznost pro retardy .. ach jo : ( |
Tahle hra nikdy nebyla určená pro lidi s IQ nad 50 |
PVE je pro lamy, PVP je aspoň nějaká výzva |
na PvP jsem se v podobnych hrach hodne tesil. dnes jsem z toho trochu rozcarovany a pokud chci opravdu poradnou akci s zivym protivnikem, kde zalezi opravdu na skillu a kazdy prehmat je trestan smrti, tak sahnu po strilecce... spustim a hraju ... nemusim rok vymakavat postavu a dalsi rok vymakavat PvP armor, abych si mohl vyzkouset opravdu vyrovnane PvP ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Fexory
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: st listopad 30, 2011 7:55 pm Předmět: |
|
|
| Seva98 napsal: | Asi tak jak psal gohan. Prostě dělají wow tak at je co nejvíce přístupné co nejvíce lidem. A pokud chceš výzvu, tak projdi cely novy content na HC před nerfama, nebo nahrej gladiatora v 3v3. Protože v PVP hrajes proti lidem, tak se tam ukáže jestli mas správný setup a jestli mas skill. Pve ještě dlouho bude jen na scriptovany boss, az nauči bosse přemýšlet tak to bude jiná.
Btw ted o víkendu jsem hrál SWTOR betu a musim říct, ze příběhové to je jedna z nej her co kdy vyšla / vyjde. Hratelnost zatím nepisu, protože nemam max lvl a protože jsem strašně zvykly na ovládání wowa, které je sice v SWTOR podobné, ale ty male změny co tam jsou vůči wow se mi proste nelíbí (zatím) |
Nebo musíš hrát PvP za Frost mága, jako já - je to momentálně overpowered class pro lamy jako jsem já a sundáš vše, co se hejbe :-) _________________ There is no real life there is only AFK time
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: st listopad 30, 2011 8:30 pm Předmět: |
|
|
| U.B0B napsal: |
na PvP jsem se v podobnych hrach hodne tesil. dnes jsem z toho trochu rozcarovany a pokud chci opravdu poradnou akci s zivym protivnikem, kde zalezi opravdu na skillu a kazdy prehmat je trestan smrti, tak sahnu po strilecce... spustim a hraju ... nemusim rok vymakavat postavu a dalsi rok vymakavat PvP armor, abych si mohl vyzkouset opravdu vyrovnane PvP ... |
Jakej rok? :-D PVP sezóny jednou za pár měsíců resetují gear a získat potom ten aktuální s poslednícho patche je otázka dejem tomu třeba týdne dvou.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|