|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
smoke
|
Zaslal: so prosinec 03, 2011 1:32 pm Předmět: |
|
|
atletskf - takže video nebude? já tomu nerozumím, kolik lidí tady zažívá hodinovou slávu... hodí post s výkonem - wooow, hodí fotku - wooow... další den přijde zase někdo takový ale nikdo už se nevrátí k tomu předešlému. je to ujetý.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
atletskf
|
Zaslal: so prosinec 03, 2011 1:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
smoke
|
Zaslal: so prosinec 03, 2011 1:37 pm Předmět: |
|
|
ovsem tohle neni vykon z rise snu... dovi.
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: so prosinec 03, 2011 1:38 pm Předmět: |
|
|
No takze je to tak jak jsem rikal no a ty molitany jsem nikdy nepochopil
|
|
| nahoru |
|
 |
atletskf
|
Zaslal: so prosinec 03, 2011 1:40 pm Předmět: |
|
|
| smoke napsal: |
ovsem tohle neni vykon z rise snu... dovi. |
ja som nikdy nenapisal ze to je. ale je to moj vykon a ako ostatny tiez som to sem pridal
|
|
| nahoru |
|
 |
smoke
|
Zaslal: so prosinec 03, 2011 1:41 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: |
No takze je to tak jak jsem rikal no a ty molitany jsem nikdy nepochopil |
jasne ze si to rikal vzdycky to rikas
neni to ukazkovy bench, ale postavu ma dobrou... urcite to souvisi s tim jak celkove trenuje. a nad prumerem je taky. ja s tim problem nemam.
|
|
| nahoru |
|
 |
atletskf
|
Zaslal: so prosinec 03, 2011 1:41 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: |
No takze je to tak jak jsem rikal no a ty molitany jsem nikdy nepochopil |
ak by mi daval dopomoc inak by to vyzeralo
|
|
| nahoru |
|
 |
smoke
|
Zaslal: so prosinec 03, 2011 1:44 pm Předmět: |
|
|
| atletskf napsal: | | smoke napsal: |
ja som nikdy nenapisal ze to je. ale je to moj vykon a ako ostatny tiez som to sem pridal |
viz muj post nize. problem s tim nemam - postavu mas vynikajici! coz vis i bez nas. ovsem dopomoc to je neco jako kolo s elektromotorem. nikdy nedokazes ze nikdo nepomahal, ikdyz nepomahal, proto to cislo co jsi napsal ztratilo na duveryhodnosti.
|
|
| nahoru |
|
 |
atletskf
|
Zaslal: so prosinec 03, 2011 1:53 pm Předmět: |
|
|
| smoke napsal: | | atletskf napsal: | | smoke napsal: |
ja som nikdy nenapisal ze to je. ale je to moj vykon a ako ostatny tiez som to sem pridal |
viz muj post nize. problem s tim nemam - postavu mas vynikajici! coz vis i bez nas. ovsem dopomoc to je neco jako kolo s elektromotorem. nikdy nedokazes ze nikdo nepomahal, ikdyz nepomahal, proto to cislo co jsi napsal ztratilo na duveryhodnosti. |
v pohode. v podstate to robime vsetci pre seba a nie pre tych druhych. neskor po silovom treningu pridam ked tak dalsie vykony sam som zvedavy ake budu a chlapcovi co bude za mnou poviem aby sa cinky nedotykal :D
|
|
| nahoru |
|
 |
smoke
|
Zaslal: so prosinec 03, 2011 2:22 pm Předmět: |
|
|
| atletskf napsal: | | smoke napsal: | | atletskf napsal: | | smoke napsal: |
viz muj post nize. problem s tim nemam - postavu mas vynikajici! coz vis i bez nas. ovsem dopomoc to je neco jako kolo s elektromotorem. nikdy nedokazes ze nikdo nepomahal, ikdyz nepomahal, proto to cislo co jsi napsal ztratilo na duveryhodnosti. |
v pohode. v podstate to robime vsetci pre seba a nie pre tych druhych. neskor po silovom treningu pridam ked tak dalsie vykony sam som zvedavy ake budu a chlapcovi co bude za mnou poviem aby sa cinky nedotykal :D |
to nikdy nefunguje musis mu rict at si stoupne na druhy konec posilovny a kdyby te to zavalilo, je to signal ze se k tobe muze rozbehnout.
|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
|
| nahoru |
|
 |
Primitiv
|
Zaslal: so prosinec 03, 2011 5:28 pm Předmět: |
|
|
| riker napsal: | dneska incline bench press 122 kg, s rezervou. Jestli to pujde dal tak dobre jako ted tak do konce roku tam bude 130... |
Pěknej výkon. Má to důvod, proč se zaměřuješ na incline místo klasiky?
|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
Zaslal: so prosinec 03, 2011 6:53 pm Předmět: |
|
|
| Primitiv napsal: | | Pěknej výkon. Má to důvod, proč se zaměřuješ na incline místo klasiky? |
diky
ten incline delam hlavne proto ze u nej pracujou i ramena, takze uz je nemusim potom tolik drtit
|
|
| nahoru |
|
 |
whoo

|
Zaslal: ne prosinec 04, 2011 12:02 pm Předmět: |
|
|
Ja maximalky zasadne nerobim (nechcem riskovat nejake zranenie), ale skusim sa pochvalit inak.
BP: 110kg 6op bez problemov
SQ: 140kg 6op
DL: raz som skusal maximalku a dal som 170kg s malou rezervou. viac som nechel prilozit kvoli problemom s chrbticou (asi by som to nerozchodil)
cvicim cca 14-15 mesiacov.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubba
|
Zaslal: st prosinec 07, 2011 12:34 pm Předmět: |
|
|
včera bench 137,5 kg pri vaze 73,3;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|