Drapere, ty přítahy JČ cvičíš tak, že máš tělo v mírném předklonu (zhruba 40°), tedy ne skoro-vodorovně se zemí jako normálně?
něco takovýho jsem si zvykl taky (koleno opřený o sedátko sklopné lavice, opěradlo trochu zvednutý a "volnou" rukou se o něj opírám), daleko líp z toho cítím záda :)
jestli jsem napsal něco stupidního a co je dávno jasný tak promiň
Kolenem se neopiram o nic, predklonim se a opru se rukou o stojan, kde jsou jednorucky. Takhle nejak
A prosimte, za tu posledni vetu, co jsi napsal, si dej palickou do hlavy za me. Nechapu, proc by ses mne mel omlouvat za obyceny dotaz? S timhle me fakt neserte.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
sorry, ale nechtěl jsem sem dávat dotaz, kterej tu už možná zazněl a já jsem byl jenom línej si to najít...
jo něco takovýho jsem si myslel, jde hlavně o ten předklon (zatím jsem nikoho neviděl cvičit to s takovým předklonem, ale je pravda že moc lidí jsem to ani u nás cvičit vůbec neviděl ), akorát na té lavici je to ještě pohodlnější
Kdyz jsem to cvicival na lavici, tak jsem se stejne nikdy kolenem neopiral, protoze mne to to zranene koleno nedovolilo, nemuzu na nej kleknout plnou vahou. Takhle je to prijemna zmena, i kdyz je to podobne.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Teď nějak nechápu Drápe. Nechci být za úplnýho retarda, ale nejede se bear complex s jednou osou a jednou vahou?
Jako tenhle pán target="_blank" class="postlink">
No teda...fotky pěkné ale koukej zase něco přibrat žížalko
Dekuji krysicko
(a priste bez toho mrkajiciho smajlika na konci :) )
kolo
60 minut (42,80km 42,80km/h, celkem 50 minut na max zatez)
60 minut (42,70km 42,70km/h, celkem 60 minut na max zatez) smrt
-uff Kdo by to byl rekl, ze dnes budu po 4 nonstop FB trenincich pekne rozsekanej. Dnes uz opravdu citim svalovku i v tech mojich "ocelovych" spodnich zadech, dokonce me boli i lytka, ktera me snad nikdy nebolely a pripisuji to nejspis powercelanu. Stehna taky pekne boli, takze jsem si rikal, jestli ma vubec cenu jit na kolo, ale jelikoz zitra bude komplet volno, tak jsem se prekonal. Dnes jsem nejel na PR co se vzdalenosti tyka, ale za to jsem si dal PR co do poctu minut stravenych na max load, celkem dnes 110 minut, ale tech poslednich cca 15-20 minut to uz bylo na pokraji zivota a smrti a opravdu za me jela jen sila vule Jinak ale perfektni a naprosto znicujici trenink. Ted jak jsem 4-5 dni tyhle silene aerobni maratony vynechal, tak jsem mel mnohem vice sily a energie v posilovne.
-pokud se nezmeni me plany na zitrek, tak volno (po 24 dnech )
kolo
70 minut (50km, 42,85km/h celkem 60 minut na max zatez)
60 minut (42,30km 42,30km/h, celkem 60 minut na max zatez)
-dnes melo byt sice volno, protoze jsem myslel, ze to nestihnu, ale nakonec se cas nasel a vzhledem k tomu, ze jsem se od rada citil fyzicky nejak moc dobre, tak jsem si dal aerobku. Dnes omylem :) o 10 minut dele, celkem tedy 130 minut z toho 120 minut na maximalni zatez, coz je PR. Puvodne jsem chtel dat 120 minut naraz, ale po 70 minutach jsem musel zastavit a spravit si bandaz na koleno, takze jsem pak zacal znovu s tim, ze dam jen 50 minut, ale i kdyz jsem byl uz total KO, tak jsem si vyjmecne jeste tech extra 10 minut navic dal, ale to uz jsem byl rad, ze jsem rad.
bench press
80kg x 5
85kg x 5
90kg x 5,5,5,5,5
70kg x 18
-po dvoudenni pauze, cili bych mel byt odpocatej, takze dnes BP tezce doufajicie, ze konecne padne 5x5x90kg. Byl jsem ale strasne ztuhlej a i prazdna osa mne prisla o 20kg tezsi, to same zahrivaci serie. Takze jsem zacal radeji na 80kg, tezky, ale 5ky s 85 jsem dal uz minule, takze jsem 5kg pridal. To same, tezky jak prase, ale i tak jsem tech 90kg zkusil, ze dam alespon 1 serii, ale pro jistotu jsem se nechal jistit. Velike prekvapeni, najednou to zlehklo, chytil jsem vybornou techniku a i kdyz to bylo vse bez rezervy, tak celkem na jistotu, takze velika radost.
mrtvy tah
170kg x 5
180kg x 5
185kg x 5
190kg x 5,5,5,5,5
-to same jako predchozi cvik, zahrivaci serie nezvykle tezke, takze jsem ty pracovni zacal na 170kg a po teto serii jsem ani neveril, ze se dnes dostanu na 180kg, coz by mala byt rutina. No ale tech 10kg jsem pridal, celkem to slo, tak jsem pridal jeste 5, at se trochu pohnu z mista, protoze jsem uz delsi dobu na 5x5x180kg, bylo to tezke, ale na DL si proste verim, takze jeste 5kg at je to poradne cislo s tim, ze dam alespon 1 serii. Nakonce to slo tak pekne, i kdyz to bylo vse na doraz, ze jsem si dal 5x5, coz byl cil. Makl jsem si pekne, rezerva tam nebyla, ale sedlo to naprosto vyborne. Vse samozrejme no belt a bez haku ci trhacek.
tlaky JR v leze
30kg x 8,8,8,8,8,9
-dnes vyrazne lehci nez naposledy
pritahy VC
80kg x 10
90kg x 10
95kg x 8,8,8,8,8,10
-par treninku jsme tenhle cvik vynechal a dnes sedl luxusne, nadherne napumpovany laty
bench press hlavou dolu
70kg x 10,10,10,10,10,10
-po nekolika mesicich BP hlavou dolu, uz mne ten cvik chybel, ale nebyl jsem si jisty, co na tenhle sklon rameno. Nastesti OK, ale radeji jsem nepridaval, pauzy celkem kratke, pekny pumping. Priste pridam.
pritahy JR k pasu
35kg x 10
40kg x 10
45kg x 8,8,8,8,10
-paradni cvik
stahovani kladky na hrudnik + protismerky
60kg x 12,12,12,12,15 + 22,5kg x 15,15,15,15,20
-jeste pumping na zaver, opet vse pekne procitene. Tady u techto cviku nema cenu rvat nejake vahy, ale opravdu se soustredit na spravne zapojeni svalu a myslim, ze z toho ve vysledku vytezim mnohem vice.
pritahy kolen k trupu
20,20,20,20,20,20,20,20,20,20
-prvni 3 serie vzdy stoji za hovno a bricho skoro necitim, pak to najednou zacne krute zabirat, super cvik.
mohamedany ve stoje
25kg x 15,15,15,20,20
-gut
veslo 20 minut (5412m, 256W, 1:51:2/500m, odpor 4) PR!!!!
20 minut (5350m, 249W, 1:52:1/500m, odpor 4)
20 minut (5280m, 239W, 1:53:6/500m, odpor 4)
-hned pri prvnim tahu jsem zjistil, ze je neco jinak, prislo mne to strasne tekze (zaber driv nez jsem byl zvykly), jiny zvuk, takze veslo asi konecne proslo udrzbou. Docela me to ale na zacatku rozhodilo, musel jsem tahat vetsi silou a trochu hledat techniku, ale vcelku rychle jsem se s veslem sladil a pocatecni rozhozeni bylo pryc. Diky tomu jsem drzel i vyssi wattaz, po 10 minutach jsem si rikal, ze si dam pauzu a pojedu jen 10 minutovky, ale nejak jsem se do toho dostal a vedel jsem, ze mam najeto na PR pro 20 minut, coz me motivovalo, takze jsem zatnul zuby, zavrel pusu, abych se nepoblil a valil jsem. Zaverecny sprint az na 360W, Po 20 minutach naprosto zmasakrovanej, ale ten PR za to stal. 3 minut jsem lapal po dechu a rikal jsem si, ze by to pro dnesek mohlo stacit, ale rychle jsem se vzpomatoval a zacal znovu. Ta druha cast mne vzdy prijde nejkrizovejsi, nejedu na PR jako v prvni casti, ale zaroven chci udelat slusny vysledek, k tomu se pripocte unava po prvni 20 minutovce a je to docela sada. No ale dovesloval jsem, i kdyz opet total mrtvej. Posledni cast uz jedu taknejak do klidu, zadny stres, proste co to pujde. Po 13 minutach, coz uz je snad rutina, opet uplne mrtva noha, takze jsem asi na pul minuty musel zastavit a zvednout se. Pak uz jsem to dojel a opet naprosta spokojenost s vysledkem.
-absolutne dokonaly trenink, dva dny volna byly znat ani ne tak na energii, tu mam porad stejnou, pokud se dobre vyspim, ale hlavne na sile. Vsude jsem pridal a vse sedlo luxusne. Bystre oko si mohlo vsimnout, ze jsem udelal mensi zmenu v rozdeleni treninku a to, ze uz nejdedu FB, ale rozdelil jsem si to na 2 casti a to ze 2 duvodu. Docela jsem si ted oblibil premisteni a push press a jelikoz ho vzdy cvicim az po BP a DL, tak se to zakonite projevi na sile, cili s nim budu v pristim treninku zacinat a bude to prioritni cvik treninu B, k tomu dam nejaky doplnek na ramena a pak ruce. A dalsi duvod je ten, ze chci chodit do posilovny casteji nez obden a cvicit FB, kde jsou v kazdem trneinku mrtve tahy, premisteni, bench atd 3-4 dny po sobe jako jsem to delal tento tyden, je tak akorat cesta do nemocnice, takze pojedu 2+1 a budu to mit rozdelena A: prsa, zada, bricho B: ramena, biceps, triceps, coz bude urcite lepsi.
Sice nejsem fanda prsa+záda, ale to platí pro lidi. U vodníků pocházejících z míst zcela neznámých tom může bejt dobrý. Jsem zvědavej, kam vytáhneš Push pressy (hodláš chodit i na nízký reps? tzn 3? - já vím, že tě nasere ten dotaz a že ještě nevíš :D). Každopádně to budou brutální pumpy, takže se na tebe zajdu podívat.
A dnešní tréning pecka!
Ja push press stejne nemuzu jet naplno, tenhle prudky pohyb me koleno nesnese, takze ten odraz nohama bude jen mirny, stejne tak power clean neni a nebude technicky takovy, jaky by mel byt kvuli noze, ale je fakt, ze uz je to mnohem lepsi nez drive, kdy jsem to nahoru rval hlavne rukama.
PC+PP mam cil 5x5x80kg, do nizsich poctu opakovani v zadnem pripade nepujdu, jednak je to pro me o nicem - nebavi me to, nemam u toho techniku a pokud jdu do vah, vzdy se to projevi na loktech nebo nekde jinde. Jinak tenhle cvik budu stridat s trhem s JC, ale ve vyssim poctu opakovani.
Byl jsem celkem zvědavej, (po tom, co jsem si dneska odjel svou 3minutovku) jestli si to nevzdal a nesnížil zátěž.
Musím uznat, že máš silnou vůli, musel to proto tebe být celkem masakr.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Byl jsem celkem zvědavej, (po tom, co jsem si dneska odjel svou 3minutovku) jestli si to nevzdal a nesnížil zátěž.
Musím uznat, že máš silnou vůli, musel to proto tebe být celkem masakr.
Takze se mne to nezdalo, ze je to jiny?
Bylo to vic nez hrozny . Porad jsem cekal, kdy prijdes, ze alespon budu mit duvod skoncit, abych te tam pustil jakoze jsem hodnej a ty porad nikde, tak jsem to musel dojet
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru