|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
8Shade

|
Zaslal: čt listopad 24, 2011 3:46 pm Předmět: |
|
|
BEAR Workout C :
Shyby/Přítahy horní kladky k hrudníku :
- golden (2 min rest) - shyby (trhačky)
☞ 5xBW + 5 Kg
☞ 5xBW + 5 Kg
☞ 5xBW
☞ 5xBW
- other (1 min rest) - kladka
☞ 5x13 z
☞ 5x13 z
☞ 5x13 z
☞ 5x13 z
☞ 5x12 z
☞ 5x12 z
☞ 5x12 z
☞ 5x12 z
- velmi těžké
Bench s jednoručkami :
- golden (2 min rest)
☞ 5x25 Kg
☞ 2x25 Kg - FAIL!
- other (1 min rest)
☞ 5x22,5 Kg
☞ 5x22,5 Kg
☞ 5x22,5 Kg
☞ 5x22,5 Kg
☞ 5x22,5 Kg
☞ 5x22,5 Kg
☞ 5x20 Kg
☞ 5x20 Kg
☞ 5x20 Kg
☞ 5x20 Kg
- při druhé golden sérii se mi nějak rozviklaly ruce a váha mi začala padat do stran (naštěstí jsem měl spottera)
Pullover (rest 90s) :
☞ 10x22,5 Kg
☞ 8x22,5 Kg
☞ 8x22,5 Kg
- těžké
Přítahy VČ k bradě (rest 90s) :
☞ 10x27,5 Kg
☞ 10x27,5 Kg
☞ 10x27,5 Kg
- těžké
Včera: Plavání - kraul 10x50m - po nemoci (nebo spíš při) velmi vyčerpávající, nestačil jsem vůbec s dechem. Večer jsem měl sraz a s ním přišla i trocha alkoholu, což se podepsalo na dnešním tréninku.
Dnes: Trénink nebyl špatný, až na ten fail. Krásně po těch sériích cítím prsa a záda. První týden po nemoci mi ještě všechno nestíhá regenerovat, příští týden by to mělo být daleko lepší.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
8Shade

|
Zaslal: pá listopad 25, 2011 4:42 pm Předmět: |
|
|
BEAR Workout D :
Dřepy :
- golden (2 min rest)
☞ 5x77,5 Kg
☞ 5x77,5 Kg
- other (90s rest)
☞ 5x70 Kg
☞ 5x70 Kg
☞ 5x70 Kg
☞ 5x70 Kg
☞ 5x70 Kg
☞ 5x70 Kg
☞ 5x70 Kg
- ok, nechal jsem 7 sérií a dal +2,5 Kg všude
Zakopávání (rest 90s) :
☞ 8x5 závaží
☞ 8x5 z
☞ 8x5 z
- akorát
Výpony ve stoje (rest 90s) :
☞ 10x13 závaží
☞ 10x14 z
☞ 10x15 z
- 15 už těžké
Trabsy Compact - Úroveň A:
☞ HFL vzklapovačky – 15x (s)
☞ 1/4sed-leh – 25x (s)
☞ 10 s pauza
☞ HFL vzklapovačky– 10x (s)
☞ 1/4sed-leh – 10x (r)
- to celé třikrát s minutovou pauzou mezi cykly
Začal jsem cvičit Trabsy Compact cvičení na břicho http://silentjump.kryha.sk/trabsy.htm . Po dlouhé době mi zas cvičení břicha bavilo. Jinak co se týče mé váhy, tak jsem si ji dokázal udržet i po nemoci a stoupá tak 0,5 Kg za týden.
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: po listopad 28, 2011 6:20 pm Předmět: |
|
|
Týden 3
BEAR Workout A :
Bench press :
- golden (2 min rest)
☞ 5x62,5 Kg
☞ 4x62,5 Kg
- other (75 s rest)
☞ 5x55 Kg
☞ 5x55 Kg
☞ 5x55 Kg
☞ 5x52,5 Kg
☞ 5x52,5 Kg
☞ 5x52,5 Kg
☞ 5x52,5 Kg
☞ 5x52,5 Kg
☞ 5x52,5 Kg
☞ 5x52,5 Kg
- velmi těžké
Přítahy VČ v předklonu - podhmat :
- golden (2 min rest)
☞ 5x57,5 Kg
☞ 5x57,5 Kg
- other (1 min rest)
☞ 5x50 Kg
☞ 5x50 Kg
☞ 5x50 Kg
☞ 5x50 Kg
☞ 5x50 Kg
☞ 5x50 Kg
☞ 5x50 Kg
☞ 5x50 Kg
☞ 5x50 Kg
☞ 5x50 Kg
- 10 sérií, docela přituhuje
Dnes jsem trochu zaspal, tak jsem nestihnul odcvičit celý trénink. Nejen to, ale ještě jsem se cítil naprosto divně při benči. Benčovalo se mi fakt špatně a mi nějak zlobí obě zápěstí. (jedno už jsem cítil v posilce, když jsem si zkoušel biceps s jednoručkama a druhý doma, při jakymkoliv tlaku např při kliku - bolest v zápěstí)
V tom benči se nezlepšuju, jak jsem si předepsal, ale tak slabina to byla pro mě odjakživa, takže se není čemu divit.
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: út listopad 29, 2011 2:56 pm Předmět: |
|
|
BEAR Workout B :
Mrtvý tah - nadhmat :
- golden (2 min rest)
☞ 5x92,5 Kg
☞ 5x92,5 Kg
- other (90s rest)
☞ 5x82,5 Kg
☞ 5x82,5 Kg
☞ 5x82,5 Kg
☞ 5x82,5 Kg
☞ 5x82,5 Kg
☞ 5x82,5 Kg
☞ 5x82,5 Kg
- 7 sérií, +2,5Kg - golden už přituhuje, ostatní pohoda
Leg Press (rest 120s) :
☞ 10x135 Kg
☞ 10x135 Kg
☞ 10x135 Kg
- na krev
Výpony na leg pressu (rest 90s) :
☞ 15x60 Kg
☞ 15x60 Kg
☞ 15x60 Kg
- ok (zapomněl jsem navýšit o 5 kg)
Trabsy Compact - Úroveň 1:
☞ HFL vzklapovačky – 25x (s)
☞ 15 s pauza
☞ HFL vzklapovačky– 20x (s)
☞ břišní lis 25x (p)
☞ 1/4sed-leh – 10x (r)
- jel jsem jeden cyklus a měl jsem dost
Velmi slušný trénink, mrtvola mi jde docela hravě, mohl jsem dát i víc sérií, ale nechci to kvůli spodním zádům přehánět.
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: st prosinec 07, 2011 8:41 pm Předmět: |
|
|
Už týden jsem zase nemocný. Člověk to tělo myslí nepřekoná. Myslel jsem si, že jsem se z nemoci dostal, chtěl jsem najet na zlepšování imunity studenou sprchou a den na to jsem zas onemocněl. Na váhu radši nelezu, stačí mi to vidět v zrcadle. Chuť k jídlu je tatam a stravovací režim taky. Snažim se jíst aspoň 4 větší jídla děnně, dokuď mi nebude líp. Do toho se mi ještě nahromadila škola takovym způsobem, že od rána do večera musim makat.
Takhle je to pokaždý... najedu na slušnej trénink a jídelníček a onemocnim (a shodim to, co jsem nabral za poslední měsíce). Už nevim co s tim.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mr. Muscle

|
Zaslal: st prosinec 07, 2011 10:53 pm Předmět: |
|
|
Tak co jak jsi zatím spokojený s trabsy compactem? Podle mě je to výborné intezivní cvičení na břicho.
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: st prosinec 07, 2011 10:58 pm Předmět: |
|
|
| Mr. Muscle napsal: | | Tak co jak jsi zatím spokojený s trabsy compactem? Podle mě je to výborné intezivní cvičení na břicho. | Je výbornej. Zábavnej, efektivní. Jen nechápu, kolik se má jezdit kol jednotlivý úrovně, nebo jestli to je prostě jedno kolo a hotovo. Jinak když to jedu na konci tréninku, tak mam už u druhé úrovně co dělat. Nedovedu si představit, jak budou vypadat ty poslední. Ale jinak teď ho cvičit nemůžu, dokud nebudu v pořádku se zdravím. P90X AbRipperX je taky skvělej trénink, ale zase se rychlejš ohraje, takže jsem rád že tady se to často mění.
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: pá prosinec 09, 2011 3:33 pm Předmět: |
|
|
Navzdory nemoci, jsem dnes musel jít do posilovny. Příští týden už se totiž nedá ve škole nahrazovat a kdybych dneska nešel, tak nemám zápočet. Tak jsem si chtěl vyzkoušet část jednoho tréninku, který hodlám jet v budoucnu.
Jmenuje se MI-40 a musim říct, že na to, jak směšně vypadá váha na čince, co se u toho systému používá, tak to byl děsnej záhul (a neni to kvůli nemoci). Tempo je totiž u všech cviků 4010 - 4x8, 40s pauza, což by ještě šlo, ale například u benche se dělá ještě speciální trik jež nazývají Intention, kdy po celou dráhu pohybu člověk tlačí činku směrem do středu (jakoby přitahuje zápěstí směrem k sobě). Tímto trikem se mi neuvěřitelně zapojili prsa a cítil jsem je snad poprvý v životě už při cvičení a to musim říct, že jsem jel se směšnými 35 kg a měl jsem co dělat. U poslední série se ještě zařadí 3 shazovací série po 20% dolů.
Co budu zdravej, tak chci ten trénink určitě vyzkoušet. Hlavně to tempo i počet opakování (a pauza) + intention je hrozná změna oproti všemu, co jsem doposud jel. Je to vlastně první pořádnej kulturistickej trénink, kdy svaly jsou pod napětím okolo těch 40ti vteřin, kdy údajně začíná pořádná hypertrofie (40-70 vteřin). U poslední série se člověk se shazovacíma sériema dostane až k té horní hranici 70 vteřin.
Jediné, co mi bude na tom tréninku vadit je fakt, že musim používat ze začátku přibližně poloviční váhy než doposud na všem, abych to zvládl, což v posilovně vypadá směšně... :) (ono i ty váhy předtim vypadaly směšně, ale teď je to o to horší :D )
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: ne prosinec 18, 2011 11:29 am Předmět: |
|
|
Nemoc stále přetrvává, už jsem zkoušel coldrex, teď jedu paralen grip, ten se zdá, že trochu pomáhá. Mam dole asi 2-3 Kg... jako vždy... bohužel je to na mě i vidět... člověk na tom maká půl roku a pak stačí jedna nemoc a je to v pr....
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: pá leden 06, 2012 3:12 pm Předmět: |
|
|
Trénink po nemoci :
Bench Press (rest 60s):
☞ 5x45 Kg
☞ 5x45 Kg
☞ 5x45 Kg
Rozpažky (rest 60s):
☞ 8x7,5 Kg
☞ 8x7,5 Kg
☞ 8x7,5 Kg
Dřepy (rest 60s):
☞ 5x50 Kg
☞ 5x50 Kg
☞ 5x50 Kg
Mrtvý tah (rest 60s):
☞ 5x60 Kg
☞ 5x60 Kg
☞ 5x60 Kg
Zakopávání (rest 60s):
☞ 8x3závaží
☞ 8x3z
☞ 8x3z
Supersérie:
Přítahy hrazdy + přítahy v sedě (rest 60s):
☞ 8x10z + 8x10z -před hlavu
☞ 8x10z + 8x9z - za hlavu
DB tlaky na ramena + výpony vstoje (rest 60s):
☞ 8x10Kg + 8x10z
☞ 8x12,5Kg + 8x10z
☞ 8x12,5Kg + 8x10z
Triceps kladka + scottova lavice (rest 60s):
☞ 8x7z + 8x4z
☞ 8x7z + 8x4z
☞ 8x7z + 8x3z
☞ 8x7z
Takže dneska jsem měl první trénink po nemoci, která mi vyřadila z cvičení na něco přes měsíc... v uvozovkách, protože si nejsem jistej, že jsem, úplně zdravej, ale to asi v zimě nikdy nebudu. Zhubnul jsem asi 4 kg svalů a břicho zůstalo, takže je to jako kdybych poslední půlrok necvičil. Chtěl jsem si ale na svoje 25. narozeniny už konečně zacvičit.
Rozhodl jsem se pro fullbody opravdu každou partii (kromě břicha z důvodu dále), aby se celé tělo přizpůsobilo pro trénink. Začínám opravdu zlehka, často supersérie, abych v posilovně nebyl do večera. Často jsem cítil únavu že jsem sotva koukal a nově mi nezvykle dost bušilo srdce po sérii, což mi docela vystrašilo. Ke konci tréninku už jsem byl tak mrtvej, že jsem deset minut ležel v šatně a čekal, až se uklidním (bylo mi mdlo). Jindy by to přitom byl dost lehkej trénink. Po půlhodině už jsem se ale cítil docela dobře a teď se cítim zase úplně normálně, tak snad je to jen doznívající nemocí.
Jinak poprvé v životě jsem při cvičení tricepsu na kladce ten sval cítil, s čímž jsem měl dříve problémy. Je to vyloženě změnou techniky, kdy jsem si zase něco přečetl z programu MI-40 a vyplatilo se to. Technika je následující:
- stát rovně, lehce předklon (prakticky ramena nad špičkama nohou, pánev lehce dozadu)
- lokty né podél těla, ale v úhlu asi 30° vůči tělu (hlavní změna v technice).
- lokty držet stále na místě po celou dráhu pohybu a v dolní poloze je propnout
Ten změněný úhel zapříčiní to, že je sval pod napětím po celou dobu pohybu, včetně spodní části. Já dělal chybu v tom, že jsem dolní polohu končil s rukama sice nataženýma, ale pod kolmým úhlem s podlahou, čímž jsem značně těm tricepsům ulevoval.
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: pá leden 06, 2012 3:21 pm Předmět: |
|
|
Čau, koukam, že jsme se všichni koncem roku nějak rozpadli a teď začínáme na novo. Tak doufam, že letošní rok bude bez zranění a nemocí. Držim palce ať si brzo zpět, kde si byl! _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: pá leden 06, 2012 3:36 pm Předmět: |
|
|
| Morico napsal: | | Čau, koukam, že jsme se všichni koncem roku nějak rozpadli a teď začínáme na novo. Tak doufam, že letošní rok bude bez zranění a nemocí. Držim palce ať si brzo zpět, kde si byl! |
Jo já to mam takhle každou zimu. Minulou zimu jsem jel korteho, pak jsem byl měsíc nemocnej a celý to shodil. Tendle rok beara a to samý. Pak má člověk nabrat...
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: po leden 09, 2012 3:00 pm Předmět: |
|
|
Trénink po nemoci :
Bench Press:
☞ 5x50 Kg
☞ 5x50 Kg
☞ 5x50 Kg
☞ 5x50 Kg
Incline DB bench:
☞ 6x20 Kg
☞ 8x17,5 Kg
☞ 6x17,5 Kg
☞ 6x17,5 Kg
Shyby :
☞ 3x
☞ 2x
- strašná bída, pravděpodobně jsem zničenej ještě z pátku
Přítahy hrazdy
☞ 8x12z
☞ 8x10z
Dřepy:
☞ 5x60 Kg
☞ 5x60 Kg
☞ 5x60 Kg
☞ 5x60 Kg
Mrtvý tah:
☞ 5x70 Kg
☞ 5x70 Kg
☞ 5x70 Kg
☞ 5x70 Kg
Triceps kladka:
☞ 10x8z
☞ 8x10z
☞ 8x9z
☞ 8x8z
Dneska jsem přijdel domů opravdu vystrašenej. Když jsem šel po tréninku na jídlo, tak mi zničeho nic začal blbnout zrak. Měl jsem jedno místo rozmlžený ve tvaru kosočtverce hned vedle místa, kam zaostřuju, postupně se to roztahovalo od sebe do tvaru obráceného C. Tohle mi už nepřijde normální, bál jsem se s tim i jet domů, naštěstí mi to asi po 20 minutách přešlo. Po sérii dřepů a mrtvoly vždycky cítim srdce, né nijak bolestivě, ale přecijen ho cítim, což jsem také dřív neměl. Skoro se bojim chodit dál cvičit tyto dva cviky. Ve čtvrtek si radši zajdu k doktorovi, ať mi pošle na vyšetření na oči a na kardiologii, pokud se to ve středu bude při/po tréninku opakovat. Jinak už se cítim docela zdravej, jen fyzička a síla pokulhává.
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: pá leden 13, 2012 4:18 pm Předmět: |
|
|
-------| ----------------------------| --------
posun noveho treninku na novou stranku
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: pá leden 13, 2012 4:18 pm Předmět: |
|
|
posun noveho treninku na novou stranku
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|