Korte je pro budování maximální síly rozhodně lepší, než hrotit těžký váhy každej trénink, jako to dělá spousta lidí. Na foru by se takovejch pseudolifterů taky pár našlo.
WARM UP
5 minut zahřátí (skákání panáků)
10 minut dynamický strečink
Trénink :
DŘEPY 6x5 - 69 kg (+ 4 rozcvičovací série)
BENCH 6x6 - 43 kg (+ 2 rozcvičovací série)
MRTVÝ TAH 5x5 - 66 kg (+ 3 rozcvičovací série)
pauzy: 60-90 sec.
doplňky :
Russian twist 3x15 (každá strana) - 10,5 kg
time: 70 minut
COOL DOWN
skákání panáků
10 minut strečink
- dřepy OK
- bench lepší jak minule, ale někdy mám pocit, že to tlačím spíš ramenama, než kozama. Příště až se mnou bude brácha, tak mu řeknu, ať mě natočí.
-mrtvý tahy nějak nesedly, nohy a spodní záda už byly unavený
- twisty OK
Celkově vyvedený trénink, ale závěr už mě moc nebavil a byl jsem rád, že jdu domů.
Zítra si dám doma švihadlo s hudebním doprovodem Rockyho .
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
WARM UP
Trénink :
DŘEPY 7x5 - 69 kg (+ 4 rozcvičovací série)
BENCH 7x6 - 43 kg (+ 2 rozcvičovací série)
MRTVÝ TAH 5x5 - 66 kg (+ 3 rozcvičovací série)
time: 70 minut
COOL DOWN
skákání panáků
10 minut strečink
- dřepy šly dobře
- bench lehký
- mrtvola easy
- doplňky se bohužel nestihly
Dobrý trénink. Zítra si dám konečně to švihadlo.
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
Včera jsem si dal nakonec volno, protože, večer jsem šel na poker a kostky, takže nebyl čas. Dneska jsem si to vynahradil.
Domácí trénink mojí schátralé kondice 3
WARM UP
trénink :
švihadlo (naboso) 12x1 min.
30 sec. pauzy
COOL DOWN
15 minut strečink
Šlo to hůř jak minule, ale celkově to byl povedený trénink. Zase mě to doma nějak začíná bavit a přemýšlím, že bych se po čase zase vrátil k domácímu cvičení (samozřejmě po dokoupení nějakých věcí) a do posilovny bych chodil třeba jen 1x týdně na těžký trénink dřepů nebo tahů.
Zítra ráno tělocvik a večer začátek 3. týdnu korteho.
ukázka toho, co mi hraje při cvičení
První hodinu ve škole se konal tělocvik. Hrál se volejbal. Celkem pohodička. Jinak dneska mi došla zásilka suplementace z ronnieho. Nějakej protein, maltox a tyčinky. Takový předčasný vánoční dárek.
Večer trénink v posilovně.
WARM UP
Trénink :
DŘEPY 5x5 - 71 kg (+ 4 rozcvičovací série)
BENCH 6x6 - 44 kg (+ 2 rozcvičovací série)
MRTVÝ TAH 5x5 - 69 kg (+ 3 rozcvičovací série)
doplňky :
Kladiva 2x8 - 14 kg JČ
Francouz 2x10 - 14 kg JČ
Plank 3x60 sec.
time: 90 minut
COOL DOWN
skákání panáků
10 minut strečink
- dřepy pocitově velmi dobré
- bench byl akorát
- mrtvoly šly pěkně, použil jsem magnézium, takže se mi činka pěkně držela v rukouch
- bic. a tric. jen lehce
- plank těžký
Dneska velmi dobrý trénink. Síla byla, takže z mé strany spokojenost. Zítra odpadnul tělocvik, ale odpoledne si musím dojít k holiči, tak nevím jestli budu stíhat švihadlo.
PS: toto je můj 1001 příspěvek zde na foru
Hodlám jet i 2. fázi, takže potom asi něco, kde velká trojka bude jen minimálně nebo vůbec a větší počty opakování, aby si tělo trochu odpočinulo. Ještě se podívám po netu, co by mi mohlo vyhovovat.
Hodlám jet i 2. fázi, takže potom asi něco, kde velká trojka bude jen minimálně nebo vůbec a větší počty opakování, aby si tělo trochu odpočinulo. Ještě se podívám po netu, co by mi mohlo vyhovovat.
Fakt tě nechci nijak shazovat, ale po těhle vahách tělo nějak výrazně odpočívat nepotřebuje. Nechci aby to vyznělo, jakože se povyšuju.
Jasný, že nepojedu žádný extra váhy, ale pokud někdo jede 2 měsíce mrtvolu, dřep a bench 3x týdně a malé počty opak., tak si myslíš, že tělo nepotřebuje odpočinek ? Tím si chtěl asi říct, že po tom mám hned najet na nějakou silovku ?... Neber to ode mě špatně, ale přemýšlej než něco napíšeš.
Reibene to čo furt trénuješ s takými váhami, maxká máš drep/mrtvolu úplne niekde inde, nevymýšlaj nejaké rutiny a skús sa pekne na istý čas oprieť do normálneho splitu s pyramídami, myslím, že ti to fakt dá viac a telo si navykne na vyššie váhy etc.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Reibene to čo furt trénuješ s takými váhami, maxká máš drep/mrtvolu úplne niekde inde, nevymýšlaj nejaké rutiny a skús sa pekne na istý čas oprieť do normálneho splitu s pyramídami, myslím, že ti to fakt dá viac a telo si navykne na vyššie váhy etc.
Taky si myslím, že máš maxka a celkově na větší váhy, než s kterýma trénuješ. Neber to nijak zle prosím :). Souhlas s Turakamem.
Jinak ty dřepy si třeba zlepšil dost dobře.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne po prosinec 12, 2011 9:01 pm, celkově upraveno 1 krát
Ja se taky pridam :) Uz jsem ti myslim psal minimalne jednou, ze mam tak trochu pocit, ze se toho bojis, takze se do toho uz konecne poradne opri, tohle je fakt celkem o nicem.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Na split, kde se procvičí partie 1x týdně se můžu z vysoka vykašlat. Necvičím pro vzhled, ale pro celkovou funkčnost těla a pokud možno se snažím zesílit, což si myslím, že kulturistický splity tyhle požadavky nesplňujou. Radši si pojedu dál full body.
Ale díky za názory.
edit: váhy mi zatím vyhovujou a nijak extra lehký mi to nepřijde, takže k nějakýmu rapidnímu navýšování zátěže se zatím v dohledné době nechystám . Za 2-3 měsíce až budu mít odjetýho korteho a nějaký ten trénink na odpočinek si rád dám nějakou silovku, kde budu trénovat na hranících svých sil, ale zatím času dost. Já nikam nepospíchám. Na cvičení mám celý život.
Naposledy upravil Reiben dne po prosinec 12, 2011 9:05 pm, celkově upraveno 1 krát
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru