Divnej Drejprd

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 157, 158, 159 ... 225, 226, 227  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Divnej Drejprd
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
papaya

PříspěvekZaslal: út prosinec 13, 2011 3:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drapere, to jednou napsal na fórum tuším Korny, když jsme spolu dřepovali. A až ho poznáš tak mi dáš za pravdu, že v porovnání s ním je vysoký každý . Dík za jištění u BP...a taky musím říct, že trénuješ docela poctivě Vodník..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: út prosinec 13, 2011 3:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To nemuzes vedet, kdyz jsi videl jen jeden cvik a jeste k tomu smrdlacka na ramena :)
papaya

PříspěvekZaslal: út prosinec 13, 2011 3:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě stačilo vidět tě na tom vesle
žlutej

PříspěvekZaslal: út prosinec 13, 2011 3:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem si všiml, že na tom vesle ten držák držíš celkem uzkým úchopem. To tak držíš schválně? Pozoruješ nějaký rozdíl mezi uzkým a širokým úchopem? Já jsem teda na tom v životě nejel,ale určitě bych to držel spíš širším úchopem.
Draper

PříspěvekZaslal: út prosinec 13, 2011 3:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

žlutej napsal:
Já jsem si všiml, že na tom vesle ten držák držíš celkem uzkým úchopem. To tak držíš schválně? Pozoruješ nějaký rozdíl mezi uzkým a širokým úchopem? Já jsem teda na tom v životě nejel,ale určitě bych to držel spíš širším úchopem.

Jj dobre sis vsiml. Vetsina lidi to drzi na siroko, ale ja jsem se to uz na zacatku sve "veslovaci kariery" naucil drzet takto a navic jsou na vnitrni strane tech drzaku takove otvory, do kterych obcas strcim palce nebo ukazovacky. Nasiroko do drzim jen vyjmecne a to hlavne pri zaverecnem sprintu.

Jinak nejaky podezrely, ze se zrovna ty ptas na veslo , to je beztak znamka toho, ze uz te to taky laka a nejradeji bys na to skocil co? Priznej se
Kdyztak tvoje bude to druhe, to me mne neopotrebovavej
madball

PříspěvekZaslal: út prosinec 13, 2011 5:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
nevim, jestli neni prilis odvazne nazyvat tento cvik power cleanem pote, co jsem cetl kritiku v seeyaove logu

Já si nemyslím, že ho má nějak zvlášť špatnej. Ale nad kolenama mu chybí "kopnutí" do činky a podle mě tam málo využívá síly boků. Na konci pohybu by měla skončit činka na ramenech s loktama hodně nahoru, aby tam činka držela i bez přidržování, ale on ji drží v rukách.
To jsou podle mě dvě hlavní chyby, který tam vidím já. Zbytek je podle mě dobrej.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Draper

PříspěvekZaslal: st prosinec 14, 2011 2:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

14/12 AEROBKA

kolo
60 minut (43,08km 43,08km/h, celkem 52 minut na max zatez)
60 minut (42,72km 42,72km/h, celkem 58 minut na max zatez)

-melo byt fitko, ale po vcerejsku jsem opravdu pekne sesrotovanej, citim kazdy sval v tele, nejvic asi ramena, trapezy, bricho a bicepsy, dnes mely byt tezke tahy a tezky bench a preci jen by to byl 5. trenink po sobe, takze jsem se na to vy*ral a sel na kolo, za coz jsem strasne rad, protoze bych se ve fitku akorat nastval. Sice se mne na aerobku vubec nechtelo, ale uz od zacatku jsem vedel, ze to pujde a taky ze to slo paradne. Po vesle si vzdy rikam, ze neni nic horsiho, ale to same si vzdy rikam po tomhle :) Opet maximalni koncentrace jen na tempo a opet jsem do toho dal co slo, obcas se mne chtelo zvracet, tepovka na hranici zivota a smrti :), ke konci jsem uz myslel, ze z toho rotopedu slitnu, ale byla vule a dojel jsem.
Bombay

PříspěvekZaslal: st prosinec 14, 2011 3:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

...sice se mne na aerobku vubec nechtelo, ale uz od zacatku jsem vedel, ze to pujde a taky ze to slo paradne...
...ke konci jsem uz myslel, ze z toho rotopedu slitnu, ale byla vule a dojel jsem...

Drapere, tohle píšeš v každém druhé aerobkovém komentu, že ty na to máš v compu nějakou šablonu?
Draper

PříspěvekZaslal: st prosinec 14, 2011 3:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja vim, ale ono je to pokazde takhle hrozny a nechat si to pro sebe proste v ten okamzik nemuzu, protoze je to jak kdybych prezil prochazku peklem a podruhe se narodil :-) A tady doma to nikoho nezajima
Pavelcb

PříspěvekZaslal: st prosinec 14, 2011 3:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
A tady doma to nikoho nezajima

jo to znám
Draper

PříspěvekZaslal: čt prosinec 15, 2011 2:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

15/12 Trenink A: PRSA, ZADA, KARDIO

bench press
80kg x 5
85kg x 5
90kg x 5,5,5
92,5kg x 5
95kg x 5,4
90kg x 5
70kg x 20
-bench dnes super, opet neco pridano, sice jsem planoval 5ky s 90kg jako minule, ale kazda dalsi byla lehci, tak jsem jeste 2 fidorky pridal a slo to taky pekne, takze jeste dalsich 2,5kg pridal. Prvni totalne na krev, u druhe jsem se nechal jistit Lunrealem (diky), ale od zacatku mne nesedla technicky, ujizdelo mne to na jednu stranu a nebyla dynamika, takze jsem to tak tak 4x vytlacil a vzhledem k memu chabemu loktu jsem vynucena opakovani davat nechtel. Posledni serie 20x70kg - prijemne pumpovacka.

mrtvy tah (bez pasku, magnezko)
190kg x 5,5,5,5,5,5
150kg x 16 (PR)
-minule pridano 10kg, takze dnes jsem si to chtel potvrdit. Moc se mne do toho nechtelo a uz u tech rozcvicovaich serii mne to vsechno prislo nejake tezsi. Na pracovni serie jsem se ale musel poradne soustredit a celkem ok, sice asi bez rezervy a hodne heavy, ale vytahl jsem to dle planu a jeste si dal jednu serii navic. Posledni bonusovka 16x150kg, cimz jsem si vylepsil PR o 1 opakovani :)

tlaky JR v leze
32,5kg x 8,8,8,8,8,8
-dnes celkem na jistotu

pritahy VC
90kg x 10
100kg x 8,8,8,8,8,10
-opet to sedlo vyborne, krome predposledni serie

bench press hlavou dolu
80kg x 8,8,8,8,8,8
-vaha stejna jak minule, ale kratsi pauzy a vic na jistotu. Je videt, ze tlakova sila konecne stoupa.

pritahy JR k pasu
40kg x 10
45kg x 8
50kg x 8,8,8,8,8
-sice jsem nedavno rikal, ze tady pridavat nebudu a pojedu to technicky, ale opravdu mne to prislo lehke, tak jsem zkusil 50ky a take celkem v pohode. Hlavni bylo, ze to bralo laty.

pritahy kladky v leze nasiroko + protismerky
70kg x 12,12,12,12,20 + 25kg x 15,15,15,15,20
-vyborna kombinace na dorazeni

veslo
20 minut (5470m, 265W, 1:49:8/500m, odpor 4) PR!!!!
20 minut (5380m, 252W, 1:51:7/500m, odpor 4)
20 minut (5320m, 243W, 1:53:0/500m, odpor 4)

-veslo dnes od zacatku nejake tezke, nebyla takova ta uplna synchronizace mezi mnou a strojem a docela blbe se mne dnes dychalo, ale i presto jsem do te prvni casti dal maximum, co ve me momentalne bylo a vylepsil si svuj PR o 10m, ovsem chvilem hnus a po tyhle 20tce jsem byl totalne KO a myslel jsem, ze dal pokracovat nebudu. Jeste jsem se ale vzchopil a tu druhou dvacku dal, i kdyz smrt mne dychala na zada :). Zmohl jsem se i na posledni cast a dojel to, ale tady jsem si rikal, ze uz zadny stres a pekne do klidu, ze zacatku to bylo volnejsi, pak jsme ale vykon zvysoval. Po 13 minutach posledni casti opet minuta pauza kvuli mrtvejici noze. Jinak ale spokojenost hlavne proto, ze jsem to nevzdal, i presto ze to dnes bylo pocitove tezsi.

-malo spanku, rano jsem se nasnidal, coz obvykle pred treninkem nedelam nebo jen trochu a i po 2 hodinach jsem jidlo citil v zaludku, hlavne u vesla mne to nedelalo moc dobre, ale jinak vyborny trenink
edit: po treninku jsem si kvuli jednomu mistnimu otravovi dal vlaste jeste druhou aerobkouvou fazi a byl jsem minimalne hodinu a pul v katabolizmu

Naposledy upravil Draper dne čt prosinec 15, 2011 4:18 pm, celkově upraveno 1 krát
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt prosinec 15, 2011 2:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pekne, rameno uz je ok?
Draper

PříspěvekZaslal: čt prosinec 15, 2011 2:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo
Draper

PříspěvekZaslal: pá prosinec 16, 2011 12:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

16/12 AEROBKA

kolo
60 minut (43km 43km/h, celkem 52 minut na max zatez)
60 minut (42,70km 42,70km/h, celkem 59 minut na max zatez)

-dnes mel byt trenink v Mismasu, ale bohuzel mne dopoledne neco zkrizilo plany, takze jsem si dal rano honem aerobku. Normalne bych dal volno, ale chci si udelat PR co se nonstop treninku tyka, takze do Vanoc zadne volno :) Bylo to asi 20 minut po probuzeni, takze jsem se pro jistotu poradne jsem se naspeedoval :) a vlitl na to. Zacatek hroznej, nemohl jsem chytit rychlost u max zateze, po 30 minutach jsem byl o dost pozadu oproti normalu, pak jsem ale na nasledujicich 30 minut nasadil nebrutalnejsi tempo ve sve zivote :) a naprosto neskutecne jsem to dohnal, ale opravdu jsem takhle asi nikdy nejel. Druhou cast uz jsem si rekl, ze dam jen tak "do klidu", ale stejne to cloveka porad podvedome nuti valit, i kdyz uz obcas nemuze a nakonec z toho byl vyborny vysledek.
Draper

PříspěvekZaslal: so prosinec 17, 2011 3:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

17/12 Trenink A: PRSA, ZADA, BRICHO, KARDIO

bench press
80kg x 5
90kg x 5
92,5kg x 5,5,5,5,5
80kg x 10,10
-tezky

mrtvy tah (bez pasku, magnezko)
180kg x 5
190kg x 5,5,5,5,5
170kg x 10
-tezky, dnes to neslo tak pekne z nohou jako jindy, nebyla v nich takova sila, ale taknejak jsem to vytahl, coz uz by mela byt povinnost.
´
tlaky JR v leze
32,5kg x 10,10,9,8,8,8
-lekhy dokud nepovolilo prave predlokti. Priste uz ale 35ky.

pritahy VC (nadhmatem, haky)
80kg x 10
90kg x 10
100kg x 8,8,8,8,10
-ok

pritahy VC (podhmatem)
60kg x 15
70kg x 12
80kg x 10,10,10,12
-tohle bylo naprosto neplanovane, chtel jsem si jeste dopumpovat laty s 60kg, ale rekl jsem si, ze to zkusim podhmatem, coz jsem uz nekolik let nejel a byla to uplna bomba :) , takze jsem si dal par serii navic. Nebylo to nijak tezky, ale na vetsi vahy uz budou potreba trhacky, at lepe pracuji zada. Opravdu prijemna zmena.

bench press hlavou dolu
80kg x 8,8,8,8,8,8
-ok

pritahy JR k pasu
40kg x 10
45kg x 10
50kg x 8,8,8,8,10
-ok

pritahy kladky v leze nasiroko + protismerky
75kg x 12,12,12,12,15 + 25kg x 15,15,15,15,15
-prijemne pumpujici

pritahy kolen k trupu
20,20,20,20,20,20,20,20,20,20

mohamedany ve stoje
25kg x 20,20,20,20,20

veslo
20 minut (5400m, 255W, 1:51:2/500m, odpor 4)
20 minut (5410m, 256W, 1:51:0/500m, odpor 4)
20 minut (5340m, 247W, 1:52:3/500m, odpor 4)

-dnes jsem opravdu silne uvazoval, ze se na veslo vyseru, ale sanci jsem tomu dal. Od rana se citim na hovno, takze jsem si ani nedelal iluze o PR. Od zacatku jsem se asi podvedome trochu setril, coz bylo mozna zbytecne, protoze to zase tak hrozne nebylo. Intnezita postupne rostla, ale i tak jsem byl dnes v prvni casti o 70m za svym PR. Druha cast me celkem prekvapila, tam jsem byl dokonce lepsi nez v te prvni, coz se nikdy nestava, treti 20timinutovku opet "do klidu", ale stejne to cloveku neda a nuti ho to. Noha dnes mrtvela uz po 10 minutach, takze jsem musel na necelou minutu prestat, pak zacala jeste mrtvet ke konci, ale to uz jsem dojel.

-jak jsem psal predtim, od rana jsem jak kdyby me prejelo 10 vlaku, nejak jsem vnitrne "varil" vic nez jindy a tomu odpovidala i chut do treninku. Zacatek byl hroznej, musel jsem se nutit a nebylo to ono, i kdyz silove jsem splnil, co jsem chtel. Bench a mrtvoly hodne heavy, mrtvoly nesedly techniky tak jak bych chtel, sice jsem tech povinnych 5x5 se 190kg dal, ale nemel jsem z toho nejlepsi pocit. Pak se to trochu rozjelo, ale ze by to byl nejak extra vzrusujici trenink, to se rict neda Ted jeste do Vanoc 2-3 treninky v posilovne a pak par dni volno.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 157, 158, 159 ... 225, 226, 227  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: