Papayův log

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13, 14, 15  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Papayův log  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Papayův log
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: st prosinec 07, 2011 6:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ne nadarmo se Blue Gymu obcas rika modra ustrice a porad je tam takovy teplo, i kdyz se netopi
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st prosinec 07, 2011 6:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

:D chtěl bych vidět, jak poznáš ty "tvoje buzny" ... zaprvé to oslovení nechápu, zadruhý by to asi bylo 90% chlapečků s ulízanejma vláskama na diskotékách... a ti, kteří mluvěj jak kkti jsou většinou kkti

Docela se divím, že nemáš v Brně kamarády mezi teploušema, protože jich je tam snad víc, něž kde jinde. Nebo to možná ani o nějakejch nevíš ( ) , protože to na nich prostě asi neumíš poznat...

A vůbec, dej si bear routine, abys neměl čas řešit takový blbosti
Draper

PříspěvekZaslal: st prosinec 07, 2011 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To byla reakce na papayu nebo na me? Predpokladam ze na nej.
Jo jinak mas pravdu, na nekterych to hned poznat nejde, ale casem se pekne vybarvi
Poman

PříspěvekZaslal: st prosinec 07, 2011 8:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V BG to sice někdy vypadá až moc jak v modrý ústřici,ale tohle je modro ústřičný forum v tom případě...

Dnes opět zábavná Pmka:

citace:
Ahoj,nevim zda se to hodi a laka me neco s klukem, nevim jak jsi na tom ty, ale vypadas dobre, tak bych neco zkusil kdybys mel zajem, jedna se mi hlavne o diskretnost.Ma se zkusit vse. Je mi 20 a fotku bych poslal
Draper

PříspěvekZaslal: st prosinec 07, 2011 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kua Pomane, ty ses ted nejak v kurzu. Jeden z BG s tebou chce chodit na plavani, druhej ti pise PMky, treti ti psal nedavno a to toho jeste urcite plno nevim Bych ani nechtel videt, co se deje, kdyz se po treninku v satne prevlikas a je tam tam zrovna plno

Naposledy upravil Draper dne st prosinec 07, 2011 8:18 pm, celkově upraveno 1 krát
papaya

PříspěvekZaslal: st prosinec 07, 2011 8:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tyvole Dost už těch modroústřičnejch příspěvků

______________________________________________________________________________________________________________________________
______________________________________________________________________________________________________________________________
papaya

PříspěvekZaslal: pá prosinec 09, 2011 5:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

9.12., ZÁDA + TRICEPS

ZÁDA

Shyby
4 x 5 x BW

Stahování horní kladky na prsa
12 x 45kg
10 x 50kg
10 x 55kg
10 x 50kg

Přítahy VČ k pasu
12 x 50kg
10 x 60kg
8 x 70kg
8 x 70kg
8 x 70kg

Přítahy V-držáku na kladce v sedě
12 x 50kg
8 x 70kg
10 x 60kg
15 x 50kg

Přitahování spodní kladky jednoruč (něco jako přítahy JČ, ale na kladce)
10 x 20kg
10 x 30kg
10 x 30kg
10 x 30kg

TRICEPS

Benchpress úzkým úchopem
12 x 40kg
10 x 50kg
8 x 60kg
5 x 65kg
5 x 65kg
5 x 70kg

Stahování horní kladky
5 x 10-15 x ...kg

Francouzský tlak s EZ vleže
4 x 10-15 x lehká váha

Dnešní trénink super, měl jsem chuť na kladky a spíš více opakování - pořádně to protáhnout, maximální rozsah pohybu, vrcholová kontrakce atd.. Ve výsledku parádní pumpa. Docela mě i potěšilo přitahování té spodní kladky ála přítahy JČ v předklonu - vždy jsem to tam podržel tak 2-3 vteřiny a páráda! Obecně ale u všech cviků rezerva s váhou..
Zítra jsou v plánu nohy, kdy pravděpodobně nepojedu klasické dřepy, ale legpress a hackeny, ale uvidím ještě..
papaya

PříspěvekZaslal: so prosinec 10, 2011 11:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

10.12., NOHY + RAMENA

NOHY

Legpress
váhy jsou udávané bez konstrukce, protože nevím, kolik váží..
15 x 40kg
15 x 80kg
12 x 120kg
10 x 160kg
10 x 200kg
8 x 230kg
5 x 250kg

Hacken dřepy
10 x 30kg
6 x 60kg - konec, začal jsem hodně cítit vazy v koleně, tak jsem se na to vysral

Zakopávání v sedě v supersérii s předkopáváním
15 x 35kg + 15 x 35kg
10 x 45kg + 10 x 45kg
10 x 45kg + 10 x 45kg

RAMENA

Tlaky na multipressu před hlavou
váhy jsou udáváné bez tyče s hákama, protože opět nevím, kolik váží..
10 x 30kg
6 x 50kg
7 x 40kg
8 x 30kg

Supersérie s JČ
5kg JČ:
10 x rozpažování ve stoje + 10 x rozpažování v předklonu + 10 x předpažování obouruč x 10 x rozpažování v předklonu + 10 x rozpažování ve stoje ...dead!

Dnešní trénink docela nahovno, protože jsem na něj měl asi jen 40 minut a za tak krátký čas se prostě nohy s ramenama pořádně odjet nedají.. Legpress jsem jel pyramidou, kdy poslední série už byla dost těžká, ale je to po dlouhé době, co jsem jel legpress a byla to příjemná změna, každopádně příště už normálně dřepy. Hacken fajn, ale jak je moje specialita u nohou - jezdím to až na zem, tak i tady jsem to jezdil opravdu tak hluboko, že jsem se prdelou dotýkal lýtek Což jsem ovšem neměl dělat, protože mě začalo dost tahat v pravém koleni, tak jsem se na to vysral a dal si jen lehce předkopy a zakopávání v sedě - mimochodem super věc . Pak na ramena tlaky na multipressu, bohužel strašně málo času, takže jen 4 série, ale předek ramen šel krásně cítit, takže relativně spokojenost. No a pak nějaká super mega giga série s pidi JČ, které byly ovšem při té poslední desítce zatraceně cítit..
papaya

PříspěvekZaslal: út prosinec 13, 2011 3:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

13.12., PRSA + BICEPS + BŘICHO

PRSA

Benchpress
15 x 45kg
12 x 55kg
12 x 60kg
10 x 70kg
8 x 75kg
7 x 80kg
6 x 80kg
6 x 75kg

Kliky na bradlech
7 x BW
5 x BW
5 x BW
5 x BW

Tlaky s JČ na šikmé
10 x 20kg
10 x 20kg
10 x 20kg
10 x 20kg
10 x 20kg

Rozpažky na šikmé/rovné lavičce
10 x 12kg
10 x 12kg
10 x 12kg
10 x 12kg

Stahování protisměrných kladek
12 x 20kg
10 x 25kg
10 x 22,5kg
10 x 22,5kg + 10 x 17,5kg

BICEPS

Bicepsové zdvihy JČ v sedě
10 x 12,5kg
10 x 12,5kg
10 x 12,5kg
10 x 12,5kg

Izolované bicepsové zdvihy JČ na Scottově lavici
10 x 7,5kg
10 x 7,5kg
10 x 7,5kg

BŘICHO

Předklánění na stroji
4 x 15

Sed-lehy
3 x 15

+ vytáčení boků na ,,talíři,, 100 opakování

Dnes opět parádní trénink, Konečně mi příjde, že začínám do těch prsou chytat sílu, i technika se mi vylepšuje, takže spokojenost. Zvolil jsem pro dnešek spíše menší váhu a více opakování - nevím, k čemu mi to bude, ale přinejmenším jsem to pěkně napumpoval. Biceps mě jako obvykle nebavil, ale překvapivě dobře jsem ho procvičil..

A poznal jsem Drapera, takže už znám z fóra 3 lidi Pokud si někdo myslíte, že odcházíte z posilovni zpocení, tak mi věřte, že v porovnání s ním budete úplně suší..jsem myslel, že ho někdo hodil do bazénu Ale samozřejmě klobouk dolů
Draper

PříspěvekZaslal: út prosinec 13, 2011 3:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sice jsem byl jak kdybych vylezl z bazenu a to doslova, ale jak jsem ti rikal, ze na me pomery jsem jeste relativne suchej (i kdyz zdaleka nazpocenensi v posilovne), tak to vtip nebyl. Po 2 hodinovce na rotopedu je to jeste mnohem horsi, coz si mozna myslis, ze uz nejde, ale ver, ze jde , proto bych tohle nikdy nemohl delat v posilovne, to by bylo proste nepripustne

citace:
Zvolil jsem pro dnešek spíše menší váhu a více opakování - nevím, k čemu mi to bude, ale přinejmenším jsem to pěkně napumpoval

6-10 opakovani preci neni zadny velky rozsah, to je podle me nejidealnejsi pro svalovy rust.
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: út prosinec 13, 2011 3:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

I Levrone zastával názor, že 6-8 opakování je ideálka u těch základních cviků
papaya

PříspěvekZaslal: čt prosinec 15, 2011 5:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Doplňuju zápis včerejšího tréninku:

14.12., ZÁDA + TRICEPS

ZÁDA

Stahování horní kladky středním úchopem na prsa
15 x 45kg
12 x 60kg
10 x 70kg
7 x 80kg
8 x 70kg

Přitahování JČ k pasu ..o stojan na činky
12 x 20kg
10 x 24kg
10 x 27kg
8 x 30kg + 8 x 24kg

Mrtvý tah
10 x 50kg
8 x 70kg
5 x 90kg
3 x 120kg
3 x 120kg
3 x 120kg
3 x 120kg
3 x 120kg

TRICEPS

Úzký benchpress
10 x 40kg
8 x 50kg
6 x 60kg
6 x 60kg
6 x 60kg
6 x 60kg

Stahování horní kladky
4 série x 12-15 opakování
pomalá negativní opakování, propnutí loktů a kontrakce, pěná pumpa a pálení..

Sice nebylo moc času, ale trénink ušel. Nejvíc mě ale naštvala technika u přítahů JČ, kdy silově to těžké není, ale procítit jsem to s tou nejtěžší vahou nedokázal, takže se budu muset učit, ab to ten lat bral lépe. Ovšem s měnší vahou absolutně bezkonkurenční procítění . MT v pohodě, ale vyklouzávalo mi to z rukou. Úzký bench relativně na pohodu.

Zítra nohy + ramena + břicho..to vidím tak na dvě hodiny
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt prosinec 15, 2011 5:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zabiják. Mrtvola jako třetí cvik Tou dobou už mívám úchop totálně zničenej magnézko-nemagnézko.
Draper

PříspěvekZaslal: čt prosinec 15, 2011 5:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No jo to seš celej ty guru - slaboúchopář , kdežto nám silnoúchopářům tohle problém nedělá
papaya

PříspěvekZaslal: čt prosinec 15, 2011 5:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Docela dost dlouho jsem jezdil MT vždy jako poslední cvik a nikdy jsem nijak nepociťoval, že by mi úchop povoloval.. Samozřejmě záleží na váze - 120kg se nedá srovnávat se 160.. Kdyby bylo magnézko, je po problému..

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Papayův log Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13, 14, 15  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: