600mg nedávej, to je zbytečně moc a může to mít opačný efekt (podrážděnost, stres, ztráta energie), to je jako by si do sebe kopnul 5 200ml káv.
Jak dlouho před treninkem sis ho dal? Prý působí cca hodinu až hodinu půl po konzumaci (myslím tablety, u kávy to je do pár minut).
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
600mg nedávej, to je zbytečně moc a může to mít opačný efekt (podrážděnost, stres, ztráta energie), to je jako by si do sebe kopnul 5 200ml káv.
Jak dlouho před treninkem sis ho dal? Prý působí cca hodinu až hodinu půl po konzumaci, ale nevím jestli je to 100% pravda.
Jo už to je dost, ale jak jsem psal já jsem proti tomuhle byl vždy naprosto imunní, takže mě zajímá jestli 600 alespoň poznám..
když si dám 5 káv, nepředpokládám že to myslíš najdenou, tak to nepoznám...vůbec..
jo to vím...bral jsem to cca hodinu před tréninkem..
_________________ "Jestli se té činky dotkneš, zabiju tě!"
Kirk Karwoski směrem ke spotterovi
Tak jak jsem to včera osral, tak jsem si dneska spravil reputaci
už to bylo těžký, ale šlo to...budou i videa.
Ale zase špatnej žaludek...2 hodiny před tréninkem jsem nejedl, a stejně jsem málem vrhnul byl mírně slabší úchop, ale nebejt v čerejška bylo by to ok.
Příští rok, bych tam potřeboval přidat 42,5kg......
Jinak dneska před tréninkem kofein 600mg a nic takže ho asi brát nebudu, nemá to cenu...
Lol? Co to je? Takyto progres dpc
To ti takto rastie aj RAW lift alebo len tazis z dresov a techniky tolko?
samozrejme gratz, fandim ti, aj ked ma series xD
_________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Lol? Co to je? Takyto progres dpc
To ti takto rastie aj RAW lift alebo len tazis z dresov a techniky tolko?
samozrejme gratz, fandim ti, aj ked ma series xD
Díky
podle tréninku se raw osobák taky uričtě posunul, ale víc jak 230 to podle mě nebude
Skvělej výkon. Já bych ti napsal, abys s těma váhama trochu brzdil, ale sám vim, jak mě sralo, když mi tohle říkali ostatní a vždycky jsem měl pocit, že jim jen vadí, že zvedám víc než oni.
Takže spíš držim palce, abys pokračoval ve zdraví
Kdyz uz tu je rec o Lukasovi, tak zdravim :) Btw. dlouho jsi me v mem logu za nic nezbuzeroval
Taky te zdravim , budu sem muset zavítat častěj abych stihl všechny pobuzerovat .
To grogy super výkon to se musí uznat.
.
.
.
.
.
.
.
Ale už by ses na to měl vysrat zkoušet maxka, jen se zničíš.
Díky já vím, že bych neměl...ale beru to tak, že teď to jde, a pak už to třeba jít nemusí....tak se snažím vytěžit co nejvíc
A hlavně já, kvůli hlavě, nemůžu najednou prihodit třeba 30kg...takže musím postupně.
Skvělej výkon. Já bych ti napsal, abys s těma váhama trochu brzdil, ale sám vim, jak mě sralo, když mi tohle říkali ostatní a vždycky jsem měl pocit, že jim jen vadí, že zvedám víc než oni.
Takže spíš držim palce, abys pokračoval ve zdraví
Díky, ale máš pravdu....když to pude, tak stejně budu časem přidávat....tak jen aby zdravý vydrželo
TO s tím žaludkem mi dělal právě kofein. V létě jsem si dával před cvičením a celkem mi to vždycky rozhodilo zažívání, ne nijak hodně, ale nebylo to ono.
_________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
Gratuluju grogy,
ale zároveň souhlasím s Lukinem. Jedeš moc často a moc dlouho na maxko. Ber to jako radu od někoho kdo jede už 3 rok maximum effort a má s užitím maxim na tréninku zkušenosti. Postupuj chytřeji, sílu neochudíš a vyhneš se vyčerpání a zranění korzetu. Potřebuješ posunout obecnou sílu středu, posunout dřep i tlak. Mrtvola ti jde a po každých 12 týdnech bys stejně přidal na stejnou úroveň....
Wojtkingson-já si říkám to samý, že to bude asi jeho zásluha...takže na něj seru, protože když ani při 600mg (což už je dost) absolutně nic neregistruju, tak je to k.....
Guruhonza- Dík
Míra- děkuju Máš pravdu maxko jezdím relativně častěji,ale zase to kompenuzu menším menším objemem cviků a celkově serií, takže nějaká dlouhodobá únava nehrozí, na to si dávám pozor...
Já si samozřejmě tvýho (i kohokoliv jinýho kdo má takový výsledky) názoru vážím, i tvůj log pravidelně sleduju (jako inspiraci a motivaci), ale v tomhle případě, nemáš tak úplně pravdu...konečně jsem přišel na to, co mi u mrtvoly funguje. Když se podívám zpět, tak na září, tak od té doby se periodicky zlepšuju. vždy příde objemovější RAW fáze potom trénink s dresem kvůli zvykání těla i na vyšší váhy, no a potom to vždy posunu. Tímhle stilem jsem se za ty 3 měsíce posunul....5 krát? a vždy po velmi krátkém cyklu...
Nevím jestli postupuju chytře, ale všechno to dost zvažuju, a plánuju...nemyslím si že úplně špatně....
Nicméně, teď už se další maximálky (v tahu) neplánujou, další, a jediná, bude před moravou, jinak už přes 80% nepudu.
Samozřejmě že se snažím zlepšit i Bench s dřepem, nemyslím si, že bych je nějak zanedbával...i tady to plánuju podobně jak s tahem (teda jestli v tom dresu dřepnu, protože to už nebude taková prdel )
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru