|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: pá prosinec 23, 2011 1:09 pm Předmět: |
|
|
To vůbec nevadí, že jedeš s odrazem, hlavní část je ta pozitivní, kdy jdeš pomalu, kontrolovaně dolu. A je pravda, je to jeden z top cviků na hamstringy. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Primitiv
|
Zaslal: pá prosinec 23, 2011 1:55 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | To vůbec nevadí, že jedeš s odrazem, hlavní část je ta pozitivní, kdy jdeš pomalu, kontrolovaně dolu. A je pravda, je to jeden z top cviků na hamstringy. |
Ta je zrovna negativní, ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
RaptorMira

|
Zaslal: pá prosinec 23, 2011 2:59 pm Předmět: |
|
|
Aha OK, tak to je supr. GHR je nejlepší cvik na zadní část. Zapomněl jsem že tomu tak říká Jura
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: pá prosinec 23, 2011 2:59 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | To vůbec nevadí, že jedeš s odrazem, hlavní část je ta pozitivní, kdy jdeš pomalu, kontrolovaně dolu. A je pravda, je to jeden z top cviků na hamstringy. |
to je jasný, já to psal kvůli tomu, aby to bylo jasný, že je dělám s odrazem, protože jinak bych si osmičky fakt nedával...
Jinak aby byl můj tréninkovej log kompletní, tak ze včerejška mám jeden zápis.....byl jsem zase po dlouhý době v hospodě, takže za večer, přibližně necelej litr vodka+rum...
já jen až dneska na tréninku nic nezvednu, tak aby se vědělo proč
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: pá prosinec 23, 2011 3:46 pm Předmět: |
|
|
| RaptorMira napsal: | | Aha OK, tak to je supr. GHR je nejlepší cvik na zadní část. Zapomněl jsem že tomu tak říká Jura |
Jo, já ten název mám od něj
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá prosinec 23, 2011 6:04 pm Předmět: |
|
|
Na zdravie!, na Štefana sa chystám tiež _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: pá prosinec 23, 2011 10:42 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | Na zdravie!, na Štefana sa chystám tiež |
Jojo, občas to není špatný
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: so prosinec 24, 2011 4:21 pm Předmět: |
|
|
Trénink
Bench
5x50
6x75
6x75
6x75
6x75
6x75
Dřep
5x50
6x100
6x100
6x100
6x100
Tah
3x100
3x150
3x150
3x150
3x150
Dotlaky, 10cm board
5x90
5x90
5x100
5x100
Břicho
Vánoční trénink. Všechno nějaký těžký, i když dotlaky jsou asi PR.
Jinak Míro měl jsi pravdu, ty doplňky co jsem tam měl psaný, mi v benči nic nepřidaj, takže jsem je vyhodil....
Tak, teď jdu jíst, a slavit a užívat si Všem čtenářům Mého logu přeji krásné Vánoce
|
|
| nahoru |
|
 |
RaptorMira

|
Zaslal: ne prosinec 25, 2011 7:35 pm Předmět: |
|
|
Triceps, hochu triceps  a pak ramena a záda
Kliky na bradlech, na lavičkách , normální se zátěží na zádech, francouzi ve stoje, v leže, tlaky úzce ... je toho na tricák dost
Sem tam dej i jednoručky, i na ramena (tlaky) pomáhá to...
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: ne prosinec 25, 2011 8:12 pm Předmět: |
|
|
| RaptorMira napsal: | Triceps, hochu triceps a pak ramena a záda
Kliky na bradlech, na lavičkách , normální se zátěží na zádech, francouzi ve stoje, v leže, tlaky úzce ... je toho na tricák dost
Sem tam dej i jednoručky, i na ramena (tlaky) pomáhá to... |
Triceps a ramena jezdím pravidelně v pondělí, mám totiž možnost dostat se na hodinu až hodinu a půl do posilovny, tak je blbost to nevyužít. ale zároveń to je posilovna tak na hovno, že disciplíny neodjedu, takže každý pondělí, pořádně, ramena triceps....se podívej třeba na minulý pondělí...
|
|
| nahoru |
|
 |
Koutňa

|
Zaslal: po prosinec 26, 2011 12:09 pm Předmět: |
|
|
Tak po dlouhé době su zase na skok na Ronnie...  Zlepšení slušné, jen tak dál.
Proč NIKDY necvičíš břicho??? _________________ Murphyho zákon: "Všechno si pečlivě zapisuj, vypadá to aspoň, že si něco dělal."
|
|
| nahoru |
|
 |
Luuza
|
Zaslal: po prosinec 26, 2011 1:11 pm Předmět: |
|
|
| Koutňa napsal: | Tak po dlouhé době su zase na skok na Ronnie... Zlepšení slušné, jen tak dál.
Proč NIKDY necvičíš břicho??? |
Dyť ho tam má napsané dycky na konci
|
|
| nahoru |
|
 |
Koutňa

|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: po prosinec 26, 2011 6:27 pm Předmět: |
|
|
Martino taky tě zdravím  díky, něco málo zlepšení nastalo, ale nic co by bylo hodno gratulaci  a břicho už ti vysvětlili, že tam je (čteš moc nepozorně  ) ale je fakt že mu nijak extra nedám...nebaví mě to
Co ty? taky čtu na IF a poslední dobou to, na tvoje zvyky, nějak flákáš, ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Koutňa

|
Zaslal: po prosinec 26, 2011 9:27 pm Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | Martino taky tě zdravím díky, něco málo zlepšení nastalo, ale nic co by bylo hodno gratulaci a břicho už ti vysvětlili, že tam je (čteš moc nepozorně ) ale je fakt že mu nijak extra nedám...nebaví mě to
Co ty? taky čtu na IF a poslední dobou to, na tvoje zvyky, nějak flákáš, ne? |
No tak to hlavně není o tom, že necvičíš, co tě nebaví... podle této teorie bych cvičila prakticky jenom dřepy (jako bych snad od toho byla daleko ). No je to tvoje věc, jenom je praxí ověřeno, že silný střed docela pomáhá i u jiných cviků. Hlavně je tam potřeba ty svalíky zapojit i trochu jinak, než odjetím tréninku bez pásku... : -)
Jinak mi teda nepřijde, že bych se flákala.. Do posky stále chodím 4x týdně a další moje aktivity stejně nikoho nezajímají. No a pokud narážíš na intenzitu, tak teď šla trošku dolů, to je přesně naplánováno podle tabulky, co jsem tam dávala cca před měsícem, teď ve čtvrtek půjdu na 95%, tak su taky docela zvědavá. _________________ Murphyho zákon: "Všechno si pečlivě zapisuj, vypadá to aspoň, že si něco dělal."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|