|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Reiben

|
Zaslal: pá prosinec 23, 2011 4:12 pm Předmět: |
|
|
loudy: jsem z tebe nějakej zmatenej . Já vím, že se tam tak cvičí, ale já psal o tom, že bych k takovýmu stylu tréninku chtěl v budoucnu směřovat, protože aktuálně jsem od toho hodně vzdálenej.
Zítra Vánoce. Fakt to uteklo nepředstavitelně rychle. Člověk si to ani pořádně neuvědomí. Takže ještě 1 všem přeju pěkný svátky a hlavně ať to roste!
Jinak trochu jsem si ještě upravil ten trénink, co chci jet od ledna.
Ne:
Dřepy 8x3
Přemístění a tlak s JČ 6x3
Supersérie: kliky na bradlech + shyby (dopomoc gumy)
Kettlebell swing 4x10
+ core
Tento trénink absolvuju v LA.GYMu, takže jsem si to upravil, tak abych toho, co možná nejvíce využil. První cvik budou těžké dřepy (začínat budu na vahách ze 4. týdne korteho). Bude následovat přemístění a tlak, časem možná přejdu na přemístění a výraz, abych mohl použít větší váhy.
Nově zařadím antagonistické supersérie. V tomhle případě použiju u shybů dopomoc gumy, abych si tělo zvyklo u tohohle cviku i na vyšší počty opak. což by mohlo přinýst nějaký progres.
Potom si dám kettlebell swingy. Ze začátku se chci hlavně pořádně naučit techniku, takže budu začínat tak na 8-12 kg.
Na konec nějaké cviky na core. Asi začnu zase zkoušet TGU (dřív jsem ho dělal doma s JČ).
St :
Mrtvý tah 6x3
Bench s jednoručkami 4x8
Přítahy jednoručky k pasu 4x6
+ doplňkové cviky zadní delty, biceps, triceps, lýtka (podle času a nálady)
Trénink v domovské posilovně. Mrtvola to samé jako dřepy. Začínat budu na vahách z tohohle týdne korteho.
Na hrudník dám bench s jednoručkami, který mě osobně vyhovuje daleko víc než klasika a i víc mě baví. Na záda dám přítahy jednoručky k pasu.
Chtěl bych odcvičit i nějakej objem na malý partie, protože jindy na ně nebude čas, takže uvidím jak to půjde.
Pá :
Trhy s jednoručkou 6x3
Bulharské dřepy 4x8
Supersérie: kliky + inverted rows
+ core
Na začátku dám trhy s jednoručkou, který jsem už dělal dřív doma. Potřebuju totiž i nějakou tu výbušnost, kterou jsem zatím poslední dobou hodně ignoroval.
Bulharské dřepy jsem zvolil, abych měl i nějaký cvik jednonož.
Potom dám zase supersérii. Klasické kliky a inverted rows. Začínat budu tak na 3 sériích a postupně chci zvyšovat až na 6.
Na konec core. Nějaký planky (klasika+na boku) a pravděpodobně kolečko z kolen.
Celkově trénink je takovej kompromis mezi sílou a dovednostma, který by měl správnej sportovec mít (bodyweight cviky, výbušnost...). Tak snad to bude přínosnej trénink.
Taky poslední dobou celkem kašlu na stravu  . Zítra to bude asi nejhorší, potom by se to mělo lepšit. Po novým roce vyřadím všechny kraviny (sladkosti, tučný sra*ky atd..), po tréninku maso+rýže a pořádnou sumplementaci. Koupím i kreatin a to by v tom byl čert, aby nešla síla nahoru  . _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá prosinec 23, 2011 4:23 pm Předmět: |
|
|
K tomu prvnímu dni LA.gymu. Chápal bych, kdybys tam šel kvůli crossfit tréninku nebo nějaké specialitě, ale v podstatě jediná specialitka je ten kettlebell. Mám takový konstruktivní dotaz. Kolik tě stojí cesta do Prahy a zpět a vstup do LA.gymu? Jestli by nebylo lepší ušetřit za cestu a koupil si kettle domů a ten zbytek odjet v nějaké blízké posilce. Tímto samozřejmě nechci ubírat kšefty LA.gymu :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá prosinec 23, 2011 4:28 pm Předmět: |
|
|
Promiň cocmane, rozhodně to neber jako dárek k vánocům. To jsou jen moje blbý kecy :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: pá prosinec 23, 2011 4:32 pm Předmět: |
|
|
Já tam nejedu jen kvůli těm swingům, ale hlavně abych měl možnost cvičit s pořádným železem a dřepovat v kleci a ne jak to dělám obvykle, že si činku musím dávat na bradla  .
Mimo jiné v naší posilce je otevřeno jen od 18-20 a pro mě jsou někdy i ty 2 hodiny nedostačující, takže v LA budu mít aspoň klid a nikdo na mě nebude spěchat, abych už vypadnul. A mimo jiný tam taky potkám lidi podobně smýšlející, co se tréninku týče  . U nás většina lidí ani nikdy necvičila nohy, takže asi tak.
Cesta do prahy mě nebude stát nic, protože tam jezdím do školy, takže mám pořešený měsíční jízdný. Jediný finanční rozdíl teda bude v dražím vstupu. V domovské posilce platím 30 kč/vstup. Tady si koupím permici na 5 vstupu, takže 60 kč/vstup. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá prosinec 23, 2011 4:38 pm Předmět: |
|
|
Za těchto okolností ber můj dotaz jako bezpředmětný.
Cocmane, vyhráls _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: pá prosinec 23, 2011 8:05 pm Předmět: |
|
|
daymoon:
Tak dnes poslední trénink korte a současně i poslední trénink v tomto roce.
Posilka Pečky
KORTE
Týden 4 - 64% předpokládáného max.
Trénink 12
WARM UP
5 minut zahřátí (skákání panáků)
10 minut dynamický strečink
Trénink :
DŘEPY 5x5 - 75 kg (+ 4 rozcvičovací série)
BENCH 5x6 - 45 kg (+ 3 rozcvičovací série)
MRTVÝ TAH 5x5 - 72 kg (+ 4 rozcvičovací série)
pauzy: 90 sec.
dopňky :
Shyby nadhmatem 4x3
time: 80 min.
COOL DOWN
skákání panáků
5 minut strečink (zavíračka)
- dřepy šly dobře, spokojenost
- bench těžký, ty série 6x6 je docela slušná dávačka
- mrtvola celkem OK
- shyby na prd, v příštím roce se na ně musím zaměřit, protože to je bída, srab a neštovice
Pohodový trénink, ale už jsem rád, že mám korte za sebou. Teď mě čeká týden nerušeného klidu a odpočinku  . Pěkně si užiju svátky, dobrý jídlo a po novým roce zase režim a new trénink.
Do tý doby ZDAR ! _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
|
|
| nahoru |
|
 |
Zeck
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: pá prosinec 23, 2011 8:35 pm Předmět: |
|
|
Naposled jsem se vážil před měsícem, takže jsem se znovu zvážil až teď po přečtení tvého komentu. Večer nažranej mám nějakých 83,5 kg, takže ráno tak o 2 méně. Výsledek teda nic moc, ale nevadí. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so prosinec 24, 2011 11:07 am Předmět: |
|
|
:D na druhým obrázku jsem čekal mističku cukroví... jinak jsi borec, jestli takhle snídáš.... moje snídaně už několik let funguje tak, že si zapnu nějakej film/seriál/vidko a snídám u toho....
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: so prosinec 24, 2011 8:21 pm Předmět: |
|
|
před chvílí přišel ježíšek a mimo jiné mi přinesl skvělej obří plakat se Steve Reveesem v téhle poze:
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
|
|
| nahoru |
|
 |
Primitiv
|
Zaslal: so prosinec 24, 2011 8:38 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | to fakt reibene.. to ses borec, ze se dokazes normalne nasnidat |
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|