Divnej Drejprd

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 162, 163, 164 ... 225, 226, 227  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Divnej Drejprd
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jirka44

PříspěvekZaslal: út prosinec 27, 2011 9:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nechceš si k rotopedu připojit dynamo a dodavat proud do vašeho baraku?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: st prosinec 28, 2011 8:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Treba jednou nekdo vymysli zpusob, jak propojit lidske telesne systemy. Ja bych slapal, nejakej linej vepr, co chce zhubnout, by se valel vedle na gauci a vsechna energie, co bych spalil, by sla z jeho tukovych zasob a ja bych za to dostal zaplaceno. To by byl kseft
ondkor

PříspěvekZaslal: st prosinec 28, 2011 1:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Treba jednou nekdo vymysli zpusob, jak propojit lidske telesne systemy. Ja bych slapal, nejakej linej vepr, co chce zhubnout, by se valel vedle na gauci a vsechna energie, co bych spalil, by sla z jeho tukovych zasob a ja bych za to dostal zaplaceno. To by byl kseft

bys byl milionář
kubaz

PříspěvekZaslal: st prosinec 28, 2011 2:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

on preci je, rikal to jeden nepotvrzeny anorekticky zdroj ale nebudeme rikat jeho jmeno, Pavelito by to nechtel
Draper

PříspěvekZaslal: st prosinec 28, 2011 3:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

28/12 PRSA, ZADA, RAMENA, BICEPS, TRICEPS, BRICHO, KARDIO

bench press
80kg x 5
85kg x 5
90kg x 5,5,5,5,5
80kg x 10
-sila celkem byla, cekal jsem to mnohem horsi

mrtvy tah
130kg x 5
140kg x 5
150kg x 5
160kg x 5
170kg x 5,5,5,5,5
-chtel jsem to podseknout a jet maximalne do 150kg, ale nedalo mi to a pridaval jsem. Mam nejakou DL krizi, neda se rict, ze by to bylo tezke, ale chybi jakesi nadseni pro tenhle cvik, jaky jsem mival drive a spise se u toho vzdycky naseru :) Dnes jsem si vzal schvalne tvrdnou olympijskou osu, abych se nasral jeste vic a vse jsem poctive pokladal (dalsi nasiracka, protoze s pokladanim to pekne ztezkne ) , ovsem to uplne pokladani cinky (tzn. kazde opakovani zacit od nuly) moc nesvedci memu kolenu, protoze pokud tukam, tak to jedu jakoby v jedne ose, s kolenem nehybu, jen ho ohybam a to je v pohode, kdezto kdyz polozim a zacnu znovu, tak se z te osy mirne vychylim a pri kazdem opakovani docela neprijemne boli...jestli teda nekdo pochopil, co tim chci rict :)

power clean ¨
80kg x 5,5,5,5,5,5,5,5,5,5
90kg x 3
-tohle u me zacina byt cvik cislo 1. Opravdu me bavi asi nejvic, ty 80ky v pohode, i technicky sedly, zkusil jsem jeste prihodit na 90kg, silove by to snad slo, ale nudrzim cinku v ruce, to 3. opakovani uz bylo takove hybridni, protoze mne cinka vyklouzla a taktak jsem ji zachytil. Otazka zni, jestli se u tohoto cviku pouzivaji trhacky.

tlaky VC v sede
60kg x 10,10,9,8,8
-dlouho jsem to nejel, plan byly 8ky, ale z prvnich 2 serii jsem vymackl o neco vic.

bicepsovy zdvih JR
20kg/20kg x 10,10,10,10,10
-gut

uzky bench press
75kg x 8,8,8,8,8
-gut
¨
pritahy JR k pasu
40kg x 10
45kg x 10,10,10,10,10
-sehr gut

tlaky JR v leze
30kg/30kg x 10,10,10,9,8
-gut

upazovani s JR
10kg x 15,15,15,15,15 + 7,5kg x 15,15,15,15,20
-masakr

pritahy kolen k trupu
20,20,20,20,20,20,20,20,20,20,20,20
-momentalne neznam lepsi cvik na bricho

mohamedany ve stoje
25kg x 20,20,20,20,20
-gut

veslo
20 minut ( 5570m , 280W, 1:47:9/500m, odpor 4) BIG PR!!!!
20 minut (5450m, 262W, 1:50:1/500m, odpor 4)
20 minut (5360m, 250W, 1:51:9/500m, odpor 4)

-bezkonkurencne nejlepsi cast dnesniho treninku (prekvapive:) ). Od zacatku se veslovalo nadherne, bylo znat, ze jsem ted par dni vynechal a bylo citit vic energie, i kdyz castecne to pripisuji i tomu, ze ted se trochu pohla i ma aerobni kondice, coz je znat i na rotopedu. Tusil jsem,ze pokud udrzim tempo, tak si jedu pro PR. 5km jsem mel dnes za 18:05, coz je pro me perfektni vysledek a to jsem jeste ani nenasadil finalni sprint, kdybych jel vylozene na 5km, tak bych to snad za 18:00 dal. V zaveru jsem mel stesti, ze vedle me vesloval nekdo, kdo to veslovani bral ocividne trochu vazneji a nahodou nam to vyslo stejne na zaverecny sprint, coz me docela hecovalo a ke konci jsem watty vytahl az na 380W. Druha cast taky velika spokojenost s vysledkem a i v posledni casti, kterou jsem jel opet jen tak do klidu, abych dojel, jsem si povinnych 5300km splnil, takze take ok. Jedine negativum bylo to, ze jak jsem ted celkem dost nachlazeny, tak mam porad strasne sucho v krku a chvilema jsem vubec nemohl polknout. Ale to je jen datail....

-sice jsem jit dnes nechtel, ale nekomu jsem slibil, ze prijdu, tak jsem jit musel a jsem rad, ze jsem tak udelal a pripomnel alespon tomu zbytku svalu, co mam, co je to zelezo :). Sice me trenink moc nebavil, bylo to takove rekneme stridave oblacno, neco lepsi, neco horsi (veslo orgac :D ), ale celkove se to dalo prezit. Dalsi trenink az nekdy pristi rok :)

Jinak Madball je neskutecne silny hovado a pokud budu chtit nekdy prekonat moji soucasnou mensi DL krizi, tak budu cvicit mrtvoly s nim. Opravdu pro me neskutecna motivujici a to nepisu proto, ze se zname a chci mu tu nejak pochlebovat :)
madball

PříspěvekZaslal: st prosinec 28, 2011 5:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli te mrtvola nebavi, tak se ni vyprdni. Ja si myslim, ze powerclean je celkem odpovidajici nahrada a navic te bavi, takze bych to mozna ani neresil.
K tomu uchopu, vzperaci trhacky pouzivaji, ale rekneme, ze toho v techle pripadech uz s nema maji hodne odtrenovano. To pisu spis jen proto, aby se ti nahodou nestalo neco se zapestim.
Nebo zkus nejakou jinou variantu dl.
Sem si pri prichodu rikal, co to na veslech probiha za zavody. Borec tomu opravdu daval a na konci vypadal solidne vyfluslej.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Draper

PříspěvekZaslal: st prosinec 28, 2011 5:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

S tou mrtvolou to moc dobre vim a kazdemu jinemu s podobnym problemem bych poradil to same, jen nevim, proc se tim nejsem schopnej ridit ja sam :) Ale mas pravdu, chvili se na to vykaslu, tuhle krizi jsem uz parkrat mel a vzdy jsem to nahradil na cas DL s jednoruckama, coz je zase neco trochu jineho.
A ohledne tech trhacek, prave se ptam kvuli tomu zapesti, protoze mne to v tomto ohledu prijde trochu nebezpecne.
madball

PříspěvekZaslal: st prosinec 28, 2011 5:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Videl jsem, jak trhacky pouzivaji, ale taky jsem videl, jak to parkrat nedopadlo dobre. Mne osobne to treba problem nedelam a dokonce cvicim premisteni bez magnezka, ale zase je pravda, ze nejedu takovej objem jako ty, takze se nestihnu unavit a navic to nedrzim uplne poctive po celou dobu.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Draper

PříspěvekZaslal: čt prosinec 29, 2011 12:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

29/12 AEROBKA

kolo
60 minut (43,60km 43,60km/h, celkem 54 minut na max zatez)
60 minut (43,30km 43,30km/h, celkem 60 minut na max zatez)

-miluju tenhle ranni katabolizmus
Draper

PříspěvekZaslal: pá prosinec 30, 2011 6:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

31/12 PRSA, ZADA, RAMENA, BICEPS, TRICEPS, BRICHO, KARDIO

bench press
80kg x 5
90kg x 5,5,5,5,5,5
80kg x 10,10
-lehci nez minule a celkem na jistotu, i kdyz vetsina serii bez rezervy

pritahy VC
80kg x 10
90kg x 8
100kg x 8,8,8,8,8,10
-sedlo to pekne, ale u nekterych serii mne prava strana tela jde jakoby vic dopredu a jedu to trochu nakrivo.

mrtvy tah
170kg x 5
180kg x 5,5,5,5,5,5
-sice jsem rikal, ze se na DL vybodnu, ale nedalo mi to :) Schvalne jsem si ale predtim dal pritahy, protoze uz mockrat mam overene, ze po nich se mne tahe lepe a opet tomu tak bylo. Od minule jsem pridal 10kg a celkem na pohodu, rozhodne me to bavilo vic jak predevcirem, i kdyz do nejakeho orgace to ma jeste daleko :)

power clean
80kg x 5,5,5,5,5,5,5,5,5,5
-opet naprosta parada a na to, ze to byl uz 4. zakladni cvik, tak to bylo lehci a technictejsi nez minule a i s kratsima pauzama. Snad konecne chytam tu techniku. Dnes jsem dbal i na to, co psal Majesty nebo kdo v Seeyve logu, ze dynamika by mela jit az od kolen. Opravdu z toho zacinam mit dobrej pocit.

military press
60kg x 8,8,8,8,8,8
-dlouho jsem to nejel, sice jsem laboroval s myslenkou, ze si dam 10ky PC+PP (MP), ale po tech 10 seriich PC jsem byl total durch a tohle by me zazvejklo uplne :) MP pekne braly ramena, posledni opakovani u posl. 2 serii push press, jinak striktni tlak.

bicepsovy zdvih VC
50kg x 10,10,10,10,10,10
-gut

uzky bench press
80kg x 7,7,7,7,7,7
-taky super, cekal jsem to tezsi

pritahy JR k pasu
40kg x 10
50kg x 8,8,8,8,10
-opet luxus

tlaky JR v leze
30kg/30kg x 10,10,10,8,8
-kozy to pumpovalo pekne, ale opet to zku*veny pravy predloti nebo co me to zlobi, protoze nejen ze ta ruka povoli mnohem drive a proto musim serii ukoncit, ale neni v tom tlaku ani prilis stabilita a nedokazi drzet primou drahu pohybu. To disbalance prave strany tela se projevuje i u jinych cviku (pritahy, mrtvy tah, tlaky v sede...), u vseho mam tendenci jet to nakrivo.

upazovani s JR
10kg/10kg x 15,15,15,15,20 + 7,5kg/7,5kg x 15,15,15,15,20
-masakr

pritahy kolen k trupu
20,20,20,20,20,20,20,20,20,20
-bricho opet na sracky

predklony na stroji
50kg x 20,20,20,20,20
-gut

veslo
20 minut (5550m, 276W, 1:48:3/500m, odpor 4)
20 minut (5460m, 263W, 1:50:1/500m, odpor 4)
20 minut (5380m, 253W, 1:51:5/500m, odpor 4)

-uz je par hodin po treninku a endorfiny z vesla vyprchaly, takze tu nebudu zbytecne blabolit , ale jen chci strucne rict, ze to byl naprosto neskutecny masakr , kdy jsem chvilema myslel, ze se mnou sekne, ale sedlo to technicky vyborne. Opravdu strasne moc dela to, jak s tim veslem splynu a jak efektivne rozlozim silu do celeho tela, protoze tady pracuje opravdu vetsina svalu a kdybych to mel tahat jen rukama nebo nohama, tak se rychle unavim. Skoda ze tohle tu neni zadny veslar nebo alespon nekdo, kdo to bere trochu vazne jako ja, protoze tohle si asi pisu vicemene sam pro sebe Vcera byl PR, ale bylo to na jinem vesle, ktere by ale melo byt take uz spravene, dnes jsem si to dal na tom, na kterem jezdim obvykle a prakticky totozny vysledek, jen o 20m horsi, ovsem pocitove musim rict, ze dnes to bylo mnohem narocnejsi a pripada mne, ze tady u tohoto vesla je ten zaber preci jen o neco drive. Na zacatku jsem dost ztratil, ale druhych 10 minut prvni 20 minutovky jsem to drzel asi jeste v lepsim tempu nez vcera (podle wattaze) a diky tomu jsem to dohnal. I s dalsima 20 minutovkama absolutni spokojenost a jelikoz jsem byl po te prvni casti opravdu hodne zmasakrovanej, zvlast po zaverecnem asi 3 minutovem sprintu, kdy jsem to drzel hodne nad 300W, tak takove vysledky jsem ani necekal. Ta posledni cast opet po 15 minutach bohuzel s asi 45 sec pauzou kvuli mrtveni nohy.

-to, jestli dnes pujdu cvicit nebo ne, jsem nechal osudu, i kdyz jsem podvedome tusil, ze stejne pujdu a take ze jsem sel. Chtel jsem si odjet jen ten nezbytny zaklad tzn. bench, mrtvy tah, premisteni a neco na ruce a pak veslo, ale nakonec jsem cvicitl tak dlouho, dokud me to bavilo. Jeste to chtelo nejakou pumpovacku na kladkach na prsa, zada a ruce a bylo by to jeste lepsi, energie by byla, ale jelikoz jsem chtel jeste veslovat, tak uz nebyl cas. I presto ze me to zdaleka nebavi tak jako drive, tak to byl dnesni trenink rozhodne lepsi nez predevcirem a jsem moc rad, ze jsem sel. Asi i diky tomu, ze me trenink prijemne naladil jsem se pak tolik nenervoval pri nakupu nove mikrovlne trouby , i kdyz jsem to udelal tou nejmene bolestivou metodou a to, ze jsem vlezl do prvniho obchodu s elektronikou, na ktery jsem narazil a vzal prvni mikrovlnku, kterou jsem uvidel a nestala 20 tisic
madball

PříspěvekZaslal: pá prosinec 30, 2011 8:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ještě mě napadl k tomu úchopu dotaz. Používaš na PC osu s ložiskama? S těma starejma křivýma a bez ložisek dostane předloktí zabrat mnohem víc a úplně na houby se nahoře činka přetáčí.
K té dynamice. Když to urveš naplno hned od spodu, tak nikdy nedosáhneš takové rychlosti. Můžu ti pro porovnání dát příklad v podobě výskoku. Když se pokoušíš vyskočit maximálně do výšky, tak taky nejdeš z hlubokýho dřepu, protože tak nevyskočíš nejvýš, jak můžeš. Takže v první fázi si činku pohybem nahoru "nadlehčíš", a pak ji dynamickým pohybem podobným výskoku, stačí jít jen do výponu, přemístíš na ramena s co možná nejkratší dráhou pohybu, tzn. hodně u těla. Celej pohyb musí být plynulej a přirozenej.
Draper

PříspěvekZaslal: so prosinec 31, 2011 12:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

31/12 AEROBKA

kolo
60 minut (43,95km 43,95km/h, celkem 54 minut na max zatez)
60 minut (43,20km 43,20km/h, celkem 60 minut na max zatez)

-naprosto brutalni silvestrovska jizda :) Jinak po vcerejsku citim snad kazdy sval v tele a dost vyrazne nohy a bricho, coz me tesi
Primitiv

PříspěvekZaslal: so prosinec 31, 2011 1:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak to vypadá s dřepem? Už to jde alespoň s vlastní vahou?
Draper

PříspěvekZaslal: so prosinec 31, 2011 1:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Primitiv napsal:

par mrzaku hodne pomalym kontrolovanym pohybem
grogy

PříspěvekZaslal: so prosinec 31, 2011 1:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Primitiv napsal:

par mrzaku hodne pomalym kontrolovanym pohybem

a jak moc hluboký? už to zvádneš až dolů?

"Vždyť je to jen bolest"

http://www.kstkurim.estranky.cz/

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 162, 163, 164 ... 225, 226, 227  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: