|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
poklop789

|
Zaslal: ne leden 01, 2012 9:22 pm Předmět: |
|
|
To ja sem se zase po dlouhe dobe pobavil:
Prisel k nam borec tak 15 let a zacal se rozcvicovat. Pak si to namiril k benchpressu, pritom jak mijel boxovaci pytel, tak mu ustedril jednu zlovestnou ranu
Potom prisel na radu bicak. Vybiral si jednorucku, kterou by mohl zacit. Vyber padl na 20 kilovku. Tak si ji vzal a sel si sednout na lavicku odcvicit bicak vsede. Zkusil prvni opakovani, ktery vytlacil snad vsemi svaly v tele  Potom se podival jestli na neho nekdo necumi a sel tu jednorucku vymenit za lehci. Nechci se mu smat, vim ze kazdy nekdy zacinal, jen me to prislo ponekud usmevny
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Primitiv
|
Zaslal: ne leden 01, 2012 9:28 pm Předmět: |
|
|
| poklop789 napsal: | To ja sem se zase po dlouhe dobe pobavil:
Prisel k nam borec tak 15 let a zacal se rozcvicovat. Pak si to namiril k benchpressu, pritom jak mijel boxovaci pytel, tak mu ustedril jednu zlovestnou ranu
Potom prisel na radu bicak. Vybiral si jednorucku, kterou by mohl zacit. Vyber padl na 20 kilovku. Tak si ji vzal a sel si sednout na lavicku odcvicit bicak vsede. Zkusil prvni opakovani, ktery vytlacil snad vsemi svaly v tele Potom se podival jestli na neho nekdo necumi a sel tu jednorucku vymenit za lehci. Nechci se mu smat, vim ze kazdy nekdy zacinal, jen me to prislo ponekud usmevny |
To je taková klasika, no. Ale nejlepší jsou ty demonstrativní rány do pytle
|
|
| nahoru |
|
 |
ondkor

|
Zaslal: ne leden 01, 2012 9:43 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
gObla
|
Zaslal: ne leden 01, 2012 9:48 pm Předmět: |
|
|
taky přispěju co se mě ted nedávno stalo ...
Chodí k nám chlap ve věku 30-35 let ( od pohledu nesympatický a taky to tak dopadlo) přijde k dřepovacimu stojanu naloži si tam na svoje maximum nějakych 130kg pak jde na jč vezne 50kg a cvičí bicák pak jde a roztahne si benč a cvičí tam parodii na přítahy vč k bradě a všude neskutečně velkou váhu a není ROZCVIČENÝ ( ale to mě může být u prdele že ) a jelikož je u nás jeden bench a jedna dřep klec tak se tam celkem maká není tam sám... a Onv klidu dělá si přestávky 10 minut a víícc počítal jsem to!!!! zajde si dule do šatny mrknout na telku ( tenis) a pohodička ... no a jelikož jsem spichal a nemám ho rád tak jsem mu si vlezl do dřepovací klece a začal jet dřepy 1,2 série a ted přitetěl jak cigán na sociálku a začal mě poučovat že se ho mám zeptat a poprosit atd... chvilku jsem to vydržel pak jsem mu teda řekl že tady není cirkus a že se tady cvičí a jel jsem si svoje dřepy... no a ten začal řvat že co si myslí ta dnešní mládež jakej si holoubek jsem a že on ej mistr světa ... tak jsem ho taky poučil ... a od té doby jsem ho neviděl ve fitku a je pokoj
A to jsem si myslel že starší lidé 30 a víc let mají rozum a nemusí je poučovat 20 letej ocas ...  Možná ho někdo znáte fitko relax Olomouc
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne leden 01, 2012 9:54 pm Předmět: |
|
|
| gObla napsal: |
A to jsem si myslel že starší lidé 30 a víc let mají rozum a nemusí je poučovat 20 letej ocas ... Možná ho někdo znáte fitko relax Olomouc |
Ehm. Idioti nejsou rozděleni do věkových kategorií. Teoreticky by starší měli být moudřejší, ale tu moudrost příliš často vytlačuje zkostnatělost, roky strávené před televizí a senilita ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: ne leden 01, 2012 9:55 pm Předmět: |
|
|
Nema v uchu nausnici? _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: ne leden 01, 2012 10:02 pm Předmět: |
|
|
nepřepsal ses nebo jsem slepej - 50kg na bicák JČ?
|
|
| nahoru |
|
 |
gObla
|
Zaslal: ne leden 01, 2012 10:02 pm Předmět: |
|
|
| Lunreal napsal: | | Nema v uchu nausnici? |
Jo a je celej chlupatej.. hrudnik myslim a zada... znáš? chodiš tam?
|
|
| nahoru |
|
 |
gObla
|
Zaslal: ne leden 01, 2012 10:04 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | nepřepsal ses nebo jsem slepej - 50kg na bicák JČ? |
ne nepřepsal.. ale popíšu ti jak to zvedá... zvedá to nejdřív jak kdyby na mrtvý tah pak si to hodí na koleno a pak zádama a pak začne funět ... přístě natočim ejstli tam bude... otřesná technika
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: ne leden 01, 2012 10:07 pm Předmět: |
|
|
Jo obcas tam zajdu, pusobi jako arogantni namyslenej kreten a ty jeho pacviky radsi ani komentovat nebudu... _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: ne leden 01, 2012 10:09 pm Předmět: |
|
|
no docela bych to chtěl vidět - 50kg na bicák dávám s VČ - a ta jednoručka by mě asi zavalila :D
|
|
| nahoru |
|
 |
gObla
|
Zaslal: ne leden 01, 2012 10:09 pm Předmět: |
|
|
| Lunreal napsal: | | Jo obcas tam zajdu, pusobi jako arogantni namyslenej kreten a ty jeho pacviky radsi ani komentovat nebudu... |
přesně tak... snad jsi viděl jeho ´´mrtvolu´´ já čekám kdy mu tam rupne
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: ne leden 01, 2012 10:10 pm Předmět: |
|
|
Kdyztak natoc i jeho upazovani, to je taky dobra komedie... _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
rzl
|
Zaslal: ne leden 01, 2012 10:26 pm Předmět: |
|
|
Jo, stalo se mi to stejny na drepech s presne stejnym clovekem, ten stoji za natoceni. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mr. Muscle

|
Zaslal: ne leden 01, 2012 11:40 pm Předmět: |
|
|
No já tam tak často nechodím. A zatím se mi to nestalo, Za což jsem docela rád. Ale stejně bych mu nejdřív vysvětlil, že by si trochu mohl pohnout a nedělat 10 minutové pauzy, než bych si tam vlezl. Protože tak to vypadá, že ti je u prdele (což je docela arogantní i z tvoji strany)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|