dneska jsem ve sklepě vyhrabal starý chodítko pro seniory, trochu ho upravil a odšrouboval pár kravin, co tam byly a hle, vznikly skvělý bradla . Ještě nějak časem pořeším hrazdu a budu maximálně spokojen .
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
dneska během dne asi 30-40 kliků na bradlech + večer asi 15 shybů podhmatem na futrech
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
Tak se hlásím jak to průběžně vypadá. Stravu už jsem si dal do pořádku a od pondělí stálé odpočívám a užívám volna.
V pondělí a ve čtvrtek dám lehčí full body trénink u nás v posilovně. Od neděle 8.1. začátek nového a doufám produktivního tréninku.
Taky jsem objednal kreatin, který zařadím úplně po 1x, takže sám jsem zvědav jestli to bude mít nějaké pozitivní účinky.
Tak po týdnu zase zpátky v tréninku. Zregeneroval jsem jedna báseň, takže teď se do toho zase opřu.
Novoroční šmrdlání 1
WARM UP
5 minut zahřátí (skákání panáků)
10 minut dynamický strečink
Trénink :
Bench s JČ 4x10 - 14 kg JČ
Dřepy 5x5 - 71 kg
Inverted rows 4x8
Tlaky s JČ na ramena 4x8 - 10 kg JČ
Bicák s dlouhou osou 3x10 - 20 kg
Tric. tlak za hlavou 3x10 - 12 kg JČ
Plank 3x60 sec.
TIME: 80 min.
COOL DOWN
skákání panáků
10 minut strečink
- bench s jednoručkama jen lehce
- dřepy šly dobře, ale musím se do toho zase dostat
- rows pohodička
- ramena, bicák, tricák... vše jen lehce
- plank mi dal celkem zabrat v poslední sérii
Výživný a zábavný trénink. Zítra dám asi doma nějaké švihadlo. Ve středu volno. Ve čtvrtek další full body trénink. A od neděle start nového tréninku v LA.GYMu.
Ale to by bylo do selhani a cvicit do selhani se preci nesmi, protoze by to na 99,9% vedlo k pretrenovani. Selhani to je neco jako spachat hrich
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Ale to by bylo do selhani a cvicit do selhani se preci nesmi, protoze by to na 99,9% vedlo k pretrenovani. Selhani to je neco jako spachat hrich
přesně tak, vystihl si to perfektně
Já jsem slabej, nebudu tady říkat opak, když to není pravda , ale teď jsem měl týden volna a žraní hnusu, tak po mě nechtějte, abych v posilovně lámal rekordy. Stejně váš přístup mě někdy zaráží. Když v tréninku nepadnu na hubu únavou nebo nedám PR, tak jsem sračka a flákám se. V tom případě mě to nijak nesere, na cvičení mám celej život, takže pár flákacích tréninků mě nezabije.
Z těch videií to totiž vypadá, že máš všude strašně obrovskou rezervu, tak se nediv, že ti kluci říkají, abys přidal.
Celkem by mě zajímalo, kolik bys třeba ze sebe vymáčkl op. na benchu, kdyby si nad tebe stoupl někdo, kdo by tě jen tak nenechal vrátit činku zpátky do stojanu po 5ti op a donutil tě vymáčknout ze sebe maximum.
U dřepu se mi zdá, že v dolní fázi poměrně hodně kulatíš spodní záda, to bych ti doporučil fixnout nebo nechodit tak hluboko, protože u vyšších vah to bude nebezpečný.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Tobě chybí sparing, který by tě vyhecoval a nenechal tě jen tak položit činku zpátky. Myslím to ale dobře, já to taky znám, že prostě někdy na určité cviky je lepší mít za sebou sparinga, a naložit si a v případě nouze vědět, že ti pomůže, vyhecuje. Bez něj je prostě logicky strach, že kdybys to náhodou nezvednul, tak co s tím.
Kdybys nebydlel tak daleko, klidně bych si s tebou rád zatrénoval.
Ale jinak souhlasím s klukama, co tu píšou, ty rezervy tam opravdu máš, tak proč je "nevyužít"?
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru