|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
gObla
|
Zaslal: čt leden 12, 2012 9:43 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | sorry musím to sem hodit
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Rachela

|
Zaslal: čt leden 12, 2012 9:45 pm Předmět: |
|
|
Mne sa najviac paci tato cast:
| citace: | | vetsiho dementa sem nevidel fakt ne |
Cista ironia _________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: čt leden 12, 2012 10:15 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: čt leden 12, 2012 10:27 pm Předmět: |
|
|
a pak, ze kreatin nema vedlejsi ucinky
|
|
| nahoru |
|
 |
idoktor

|
Zaslal: čt leden 12, 2012 10:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Reprotek
|
Zaslal: pá leden 13, 2012 3:22 pm Předmět: |
|
|
tak tohle me dostalo :D _________________ No Pain, No Gain
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá leden 13, 2012 3:47 pm Předmět: |
|
|
dneska jsem si tak v poklidu cvicil na kombinovanem stroji pro predkop/zakop od LF
priznavam, ze jsme toho mel hodne, ale nejak me to netrapilo
tesne pred koncem predkopavani ke me prisel americky mluvici koalicni partner a zeptal se, kolik toho jeste mam
rekl jsme ze jedu posledni serii a ukazal mu hnedka vedle na stejnou masinu
on na to, ze to neni stejne
tak jsme se zvedl, prenastavil mu ji taky na predkopy a rekl ze ted uz stejna je
on se na ni asi 30 vterin soustredene dival a pak se me zeptal, kolik toho jeste mam, ze by chtel cvicit na te moji _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: pá leden 13, 2012 3:59 pm Předmět: |
|
|
Ses mu asi líbil,teď jak už to maj povolený _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: pá leden 13, 2012 4:46 pm Předmět: |
|
|
Peter Ustinov: davaj bacha v sprchach _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: pá leden 13, 2012 8:51 pm Předmět: |
|
|
Dotycny ( https://forum.ronnie.cz/potize-pri-treninku-t29145.html )mi osvezil pamet.
Predevcirem jak jsem byl cvicit, tak si normalne odjedu serii, o necem se bavime s kamosem a najednou postarsi pan co sedel na predkopavani, taky odpocival a pri tom odpocinku si zasral, ale ne tak, ze by mu to jenom ujelo, ale on to tam pustil naplno a jeste takovy dlouhy 5 sekundovy
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: pá leden 13, 2012 9:19 pm Předmět: |
|
|
tak přece to v sobě nebude zadržovat _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: so leden 14, 2012 9:22 am Předmět: |
|
|
| gObla napsal: | Dnes 2 borci cvičily ( kladku za hlavou na záda co jsem slyšel) a jely to tak, toto sem ještě opravdu neviděl: Sedly si na lavičku na kladku jak kdyby a nohy se mají dat pod tu tyčku at se zašprajcuješ a nelitáš tam když máš vetší váhu ale oni ji daly NAD tu tyčku si řikám to je nějaky cvik který neznám tak jsme pozoroval. Naložily tam 100kg ( borci měly cca 60kg trička adididas od větnamcu pecka ale to nebudu řešit) a začaly to jet a šel ten ´´lehčí´´ dal nohy NA tyčku an zapíraní a druhý mu to podal do ruky a jel a on mu to pustil a ted s tím vyjel nahoru a zustal tam a řval an borca cituji: ´´P*co pomož mě a nečum ´´ tak mu pomohl a zas vyletěl nahoru a pak se an to vysral anasranej byl na sparinga že mu nepomohl přitom stačilo sundat váhu.
Ale palec nahoru aspon se proletěl a já dostal záchvat na 5 minut |
Jedna drobná otázka. Jak mohl volně stojící člověk pod 100 kg někomu podat tyč (tj. stáhnout jí dolů) na které bylo 100 kg závaží? :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|