|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: pá leden 13, 2012 12:00 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | patek 13. aneb jak me malem zabil nejaky kokot na hlavnim tahu z Karvine do Orlove, ktery je mimochodem oznacen usekem tragickych nehod, samozrejme zacatka, borec co jel naproti me zacal predjizdet pres plnou caru a z toho sem se tam vynoril ja, samozrejme ze brzdy, minuli sme se tak o dobry metr, mozna dva |
Stejna vec se stala me pred 2 tejdny. Musel sem to poslat do svodidel, jinak by to byl celni naraz a borec v klidu odjel. Auto sedreny jako prase
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: pá leden 13, 2012 12:02 pm Předmět: |
|
|
je to nejrozumnejsi no poslat to do boku nekam ale z druhe strany si borec fakt v klidecku odjede a ty na tom jeste zaplatis, v tom lepsim pripade penezi
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: pá leden 13, 2012 12:34 pm Předmět: |
|
|
stěhování..ale zase to budu mít blíž do posilky (2 minuty) a víc času na cvičení. _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: pá leden 13, 2012 7:28 pm Předmět: |
|
|
Dneska jsem měl 3x cheese z mcd. 60 kč víceméně v kelu, protože jsem ani nepostřehnul, že bych něco snědl. To chce tak 10 burgerů, abych se toho nažral  . _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
koubic
|
Zaslal: pá leden 13, 2012 7:41 pm Předmět: |
|
|
burger king je v brne nepraktickej, je jen v olympii...
jinak mc donald v pohode, nevim teda jak je reiben velkej, ale mne tri burgery zasyti. neprezeru se, to ne, ale kdyz vim ze jsem do sebe dostal spravne mnozstvi bilkovin, pripadam si nasyceny
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá leden 13, 2012 7:43 pm Předmět: |
|
|
| Reiben napsal: | Dneska jsem měl 3x cheese z mcd. 60 kč víceméně v kelu, protože jsem ani nepostřehnul, že bych něco snědl. To chce tak 10 burgerů, abych se toho nažral . |
a co čekáš?:D
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: pá leden 13, 2012 7:52 pm Předmět: |
|
|
By ty hamburgery měli napichovat na párátka a prodávat to spíš jako jednohubky. _________________ ..
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá leden 13, 2012 9:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: pá leden 13, 2012 11:04 pm Předmět: |
|
|
cheesburger je hnus, jak to mozte zrat
v mekaci jedine big tasty with bacon _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so leden 14, 2012 1:49 am Předmět: |
|
|
Ja spis nechapu, jak se vubec nekdo muze v Mekaci a podobnych stravovacich zarizenich stravovat  Nez si koupit nejaky predrazeny kaloriema naslapany pidi hamburgr, tak si radeji v Tesku koupim rohlik, 10dkg sunky a eidamu a snim to na lavicce pred obchodem :) a nebo proc si nezajit do restauracky na normalni jidlo, financne by to vyslo stejne ne-li lepe nez v McDonaldu a myslim, ze bych si i mnohem vic pochutnal. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: so leden 14, 2012 8:36 am Předmět: |
|
|
To sice jo, ale mne to proste chutna, obcas si to taky dam.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|