|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Petey

|
Zaslal: so leden 14, 2012 2:09 pm Předmět: |
|
|
odkedy je smazene mastne kura nezdrave? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: so leden 14, 2012 3:06 pm Předmět: |
|
|
Jak jsem psal, nejhorší je na tom ta smažená krusta. Jinak maso samo o sobě v KFC (viz stripes, stehýnka a další), se mi zdá kvalitní , stačí se podívat na tu strukturu vláken, že tam vůbec jsou, nedá se to srovnávat s McD, Big Burger atd, chuťově taky OK.
Takže podle mě je KFC nejzdravější volbou, když už se snažíme vybírat mezi Fast foody...
edit: koukám řádný offtopic _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Reprotek
|
|
| nahoru |
|
 |
Primitiv
|
Zaslal: so leden 14, 2012 3:33 pm Předmět: |
|
|
To bych chtěl mít váš žaludek, kluci, když vás nasytí meníčko v KFC. A nebo vaší peněženku, jestli jdete pokaždý do kyblíků.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so leden 14, 2012 3:40 pm Předmět: |
|
|
| Primitiv napsal: | | To bych chtěl mít váš žaludek, kluci, když vás nasytí meníčko v KFC. A nebo vaší peněženku, jestli jdete pokaždý do kyblíků. |
Meníčko nedávám, když už, tak zkombinuju nějaké longry a kuř. kousky, nebo tu bram. kaši co dělají. Kyblík mám jen svátečně výjimečně, je pravda, že je docela drahý. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Heterolevel
|
Zaslal: so leden 14, 2012 4:50 pm Předmět: |
|
|
Fakt nechápu proč ze sebe dělá džuvu ten Března. V každým blogu prvních 5 minut žere co se dá,10g toho, 15 támhle toho a ještě kecá že se někdo pozastavuje nad tím že dělá reklamu. Samozřejmě že dělá. I kdyby firma Extrifit nikde nebyla v blogu vidět tak obecně na BCAA a KREATIN,NO…reklamu dělá. Konkrétní firma, to už je jeho věc a jeho kšeft takže tak.
Mě jen udivuje ta věčná podlost nasypanečků že se prezentují kilama nazdvíhanýma v tréninku, kilama sežraných suplemetů ale ty MILIGRAMY co mu doopravdy zvedly ego a zvětšily ramena tak to by zapíral / z pochopitelných důvodů/ do posledního centimetru na bicepsu.:-))))
Tak Březňáku cvič a nekecej chujoviny, seš akorá směšnej.
|
|
| nahoru |
|
 |
koubic
|
Zaslal: so leden 14, 2012 4:52 pm Předmět: |
|
|
| Heterolevel napsal: | Fakt nechápu proč ze sebe dělá džuvu ten Března. V každým blogu prvních 5 minut žere co se dá,10g toho, 15 támhle toho a ještě kecá že se někdo pozastavuje nad tím že dělá reklamu. Samozřejmě že dělá. I kdyby firma Extrifit nikde nebyla v blogu vidět tak obecně na BCAA a KREATIN,NO…reklamu dělá. Konkrétní firma, to už je jeho věc a jeho kšeft takže tak.
Mě jen udivuje ta věčná podlost nasypanečků že se prezentují kilama nazdvíhanýma v tréninku, kilama sežraných suplemetů ale ty MILIGRAMY co mu doopravdy zvedly ego a zvětšily ramena tak to by zapíral / z pochopitelných důvodů/ do posledního centimetru na bicepsu.:-))))
Tak Březňáku cvič a nekecej chujoviny, seš akorá směšnej. |
ty hele, píchl sis někdy něco?
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Heterolevel
|
Zaslal: so leden 14, 2012 4:58 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | u neho to tipuju na b12ctky od doktorky aby pribral a spoluzaciho ho neveseli za trencle |
..u mě vůbec tipovat nemusíš zrzoune, mys už se přece známe .....dW jasný jo , ok
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
merge
|
Zaslal: so leden 14, 2012 5:37 pm Předmět: |
|
|
[quote="Heterolevel"]Fakt nechápu proč ze sebe dělá džuvu ten Března. V každým blogu prvních 5 minut žere co se dá,10g toho, 15 támhle toho a ještě kecá že se někdo pozastavuje nad tím že dělá reklamu. Samozřejmě že dělá. I kdyby firma Extrifit nikde nebyla v blogu vidět tak obecně na BCAA a KREATIN,NO…reklamu dělá. Konkrétní firma, to už je jeho věc a jeho kšeft takže tak.
...to je přesné...
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: so leden 14, 2012 5:56 pm Předmět: |
|
|
dW: to tak zas nemuzes brat, kdybys mel sponzora a mel bys nakroceno k dobre sportovni kariere, tak bys taky nerikal neco co by mohlo narusit tvou budouci karieru a k tomu jeste verejne
A kdybys s nim byl dobry kamos, tak vim, ze by ti klidne rekl uplne vse co kdy bral a bere. Ale proste to nema duvod rikat na verejnosti, zadny sportovec ti to nikdy nerekne verejne, dokud ma aktivni karieru, ktera mu muze neco prinest, protoze proste neni duvod si nicit budoucnost jen pro to at je par % lidi rado, ze neco priznal.
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po leden 16, 2012 6:52 pm Předmět: |
|
|
Vymr*aná zítřejší zkouška ze správního práva a veřejný správy, vůbec to nepobírám, je toho moc a prostě už mě to sere  , debilní předmět fakt. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Primitiv
|
Zaslal: po leden 16, 2012 6:55 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | Vymr*aná zítřejší zkouška ze správního práva a veřejný správy, vůbec to nepobírám, je toho moc a prostě už mě to sere , debilní předmět fakt. |
Zas tak těžký to asi nebude, když máš čas, abys psal na fórum a posilování.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|