|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt leden 12, 2012 9:56 pm Předmět: |
|
|
já už to ani nesleduju =) dřív jsem fandil Steelers a sledoval jsem highlighty, ale teď už vůbec nic... vždy se o něčem doslechnu někde na netu (přecijen takhle skvělý sportovní věci se stanou a je toho internet hned plnej), tak to zkouknu...
:D ale ta obrana to nezvládla úplně, sem totálně nechápal, co to má bejt
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
madball

|
Zaslal: čt leden 12, 2012 11:19 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | takže dám asi dotahy, který mi sou úplně k ničemu, protože mám slabou dolní fázi |
Tak dej nějakej deficit dl. Pokud chceš jet dotahy, tak najdi mrtvej bod a začínej lehce pod ním nebo v něm. U obou bys měl mít lehčí váhu než na regulerní dl. Trošku to podsekni a soustřeď se hlavně na techniku. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt leden 12, 2012 11:29 pm Předmět: |
|
|
já jí mám tragickou třeba i s 70kg  deficit by mě zničil asi... a fakt tam nechci rvát velký váhy, protože už věřím tomu, že s blbou technikou se cvičíit nevyplácí
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá leden 13, 2012 8:00 pm Předmět: |
|
|
Fitness centrum KH
Bench press
5x 60kg
5x 80kg
5x 90kg
5x 95kg
5x 100kg
5x 102,5kg - asi PR
takovej úzkej úchop docela, slabý zápěstí a lokty furt... je to špatný = (
tlaky s JC hlavou dolů
12x 20kg
10x 30kg
8x 37,5kg
8x 40kg
8x 45kg PR - na krev
6x 45kg
docela pecka... ale čekal jsem první opáčka lehčí, ale 1-4 vždy těžký
rozpažky hlavou nahoru
12x 15kg
10x 20kg
4x 10x 22,5kg
poslední sérii sem z 45% udělal míň, možná tak 30% a bylo to parádní
přítahy VC rovnoběžně se zemí - zadní delty
4x 12x 50kg
to sedlo =)
upažování
12x 10kg
10x 12,5kg
10x 15kg
extenze JC nad hlavou (triceps obouruč)
12x 20kg
10x 30kg
2x 10x 35kg
15x 35kg
bandy => konstruktivní destrukce triceps ů
takovej průměrnej tréning... díky špatným zápěstím a loktům mě ty tlaky s VC hrozně vaděj = ( je to škoda no... zkusím zvýšit dávky kloubní výživy z 5g na 10g denně
|
|
| nahoru |
|
 |
koubic
|
Zaslal: pá leden 13, 2012 8:03 pm Předmět: |
|
|
co mas s loktama? boli to nebo nejaky mechanicky problem?
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá leden 13, 2012 8:13 pm Předmět: |
|
|
nikdy sem to neměl... ale teď, když cvičím s osou tlaky nad hlavou, nebo bench press, tak mám krom píchání v zápěstí i takovou těžko specifikovatelnou bolest v loktech... (ostatní klouby, hlavně kolena, jsou zas úplně v pohodě)
Je to už docela nepříjemný = (
|
|
| nahoru |
|
 |
koubic
|
Zaslal: pá leden 13, 2012 8:25 pm Předmět: |
|
|
muze to byt mirne zapaleny, zacinajici lehky zanet nebo tak... unava taky. na bolest loktu (a jinych casti) se uziva 2x denne 800 mg ibalginu na 2-3 tydny. ibalgin je protizanetlivy a zaroven tlumi bolest. tak jestli to zkusis, snad pomuze.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá leden 13, 2012 8:36 pm Předmět: |
|
|
zkusím to s tou kloubní výživou, popřípadě si dám nějakou pauzu no...
léky už asi 8 let nejím a nechci to měnit =)
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: pá leden 13, 2012 9:46 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | nikdy sem to neměl... ale teď, když cvičím s osou tlaky nad hlavou, nebo bench press, tak mám krom píchání v zápěstí i takovou těžko specifikovatelnou bolest v loktech... (ostatní klouby, hlavně kolena, jsou zas úplně v pohodě)
Je to už docela nepříjemný = ( |
nemoze to byt aj z tych zhybov co si dost prepaloval v poslednej dobe? Zhyby su dost dobry sposob ako odpalit lakte (tenisovy laket)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá leden 13, 2012 10:02 pm Předmět: |
|
|
u shybů mě ještě nikdy nic nebolelo, takže asi ne... podle mě to jsou prostě push pressy´- u nich se to taky začlo projevovat (zápěstí - už tak 3 měsíce)
Loket je novej (pár týdnů), třeba to bude z jiu-jitsu, kde ty vazy dostávaj zabrat, ale vždy se vzdávám dost brzo, nikdy nic nekřuplo...
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá leden 13, 2012 10:12 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | třeba to bude z jiu-jitsu | to je dost pravdepodobny, je to nova a jina zatez.. presne kdyz sem se vracel k bs po delsi pauze, tek me zacly bolet lokty (nebo kdyz sem mel malo volnejch dnu) _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so leden 14, 2012 8:12 pm Předmět: |
|
|
Dřep
20x nic
15x 20kg
5x 60kg
5x 100kg
8x 120kg
8x 130kg
8x 135kg - PR
7x 140kg - PR
achjo, chtěl jsem 8 i u 140kg =) bohužel když to nejde dynamicky, tak to vzdám a hodím to do klece.... ale i tak asi dobrý no...
Výpady
3x 15x (každá) 50kg
1x 20x 50kg ...
Rumunská mrtvola s JC
20x 10kg
15x 20kg
12x 30kg
2x 12x 37,5kg
pecka =)
GoodMorningy
4x 12x 50kg
.... dřív jsem to v poho dával s 80kg, divný...
Lejtka v sedě
20x nic
20x 10kg
2x 20x 20kg
15x 30kg
15x 40kg + 30 reps na multipressu ve stoje
dneska lehčí tréning, ale bavil mě =) krom GM každej cvik sednul skvěle
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so leden 14, 2012 8:18 pm Předmět: |
|
|
parádne ti to drepuje _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: so leden 14, 2012 8:23 pm Předmět: |
|
|
Na ty lokty zkus trénovat v mikině ať to je v teple.Jinak pěkný dřepy.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|